ورود

View Full Version : سوال: نظرتون در رابطه با سایتمون چیه؟

ABZiko
پنج شنبه 23 مرداد 1393, 22:49 عصر
سلام دوستان، بنده یک قالب سایت طراحی کردم که می خواستم نظرات دسوتان رو در رابط به یان طراحی بدونم، مشکلاتش از لحاظ رسپانسیو، گرافیک و ... چیه؟ لطفا همه مشکلات رو بگید ! ممنون
ZikoWeb.ir (http://www.zikoweb.ir)

mohamad_torabi
پنج شنبه 23 مرداد 1393, 22:53 عصر
ببخشید دوست عزیز اول میتونم بپرسم چرا شما یه یوزر جدید ساختید؟

ABZiko
پنج شنبه 23 مرداد 1393, 23:38 عصر
ببخشید دوست عزیز اول میتونم بپرسم چرا شما یه یوزر جدید ساختید؟

چرا که نه، واقعیتش من معتقدم که وقتی به اصطلاح یک افتخاراتی به کسی می دن، خودش رو به قول گفتنی خیلی می گیره، (اگر چه که هیچی هم بلد نیست) به خاطر همین تصمیم گرفتم نام جدید ایجاد کنم که از صفر شروع کنم. جالا می شه نظراتتون رو بگین؟:چشمک:

543310
جمعه 24 مرداد 1393, 01:28 صبح
کلا flat ui کار کردین... خوبه

2undercover
جمعه 24 مرداد 1393, 07:53 صبح
1. از رنگ قرمز خیلی افراطی استفاده شده.
2. فونت ها کوچیک هستند (به خصوص در منو).
3. فونت انتخاب شده خوبه.

فعلا همین اگه بتونید مشکل رنگ قرمز رو حل کنید خیلی بهتر میشه. رنگ قرمز خودش نظر رو به سمت خودش جلب می کنه و استفاده از اون توی کل صفحه چشم و مغز کاربر رو گیج می کنه.

ABZiko
جمعه 24 مرداد 1393, 21:26 عصر
1. از رنگ قرمز خیلی افراطی استفاده شده.
2. فونت ها کوچیک هستند (به خصوص در منو).
3. فونت انتخاب شده خوبه.

فعلا همین اگه بتونید مشکل رنگ قرمز رو حل کنید خیلی بهتر میشه. رنگ قرمز خودش نظر رو به سمت خودش جلب می کنه و استفاده از اون توی کل صفحه چشم و مغز کاربر رو گیج می کنه.

تشکر از نظرتون، واقعیتش رنگ فرمز خیلی استفاده نشده، دلیل این که رنگ فرمز خیلی به چشم می خوره، اون عکس پستم هست که باعث شده خیلی قرمز به نظر بیاد. و در مورد دومی هم چون می خوام یک مقدار فونت صفحه یکسان باشه، همه رو یک اندازه کردم. :لبخندساده::قلب:

r4hgozar
شنبه 25 مرداد 1393, 12:35 عصر
سلام علی اقا.
شرمنده این رو می گم اما طبق شناختی که از شما دارم انتظار بیشتری از شما داشتم.
موفق باشید

mohamad_torabi
شنبه 25 مرداد 1393, 12:38 عصر
چرا که نه، واقعیتش من معتقدم که وقتی به اصطلاح یک افتخاراتی به کسی می دن، خودش رو به قول گفتنی خیلی می گیره، (اگر چه که هیچی هم بلد نیست) به خاطر همین تصمیم گرفتم نام جدید ایجاد کنم که از صفر شروع کنم. جالا می شه نظراتتون رو بگین؟:چشمک:
دوست عزیز ببخشید ولی طراحی یجوری تو ذوق میزنه مخصوصا قرمزی رنگ ها و نسبتا سایت جالب نیست امیدوارم فک نکیند قصد تخریب رو داشتم

دانیال دزفولی
شنبه 25 مرداد 1393, 12:58 عصر
لوگو دقیقا کجاست؟

سینا اکبری
شنبه 25 مرداد 1393, 13:06 عصر
هم خوبه هم خیلی زیبا همه چی از جمله رنگ ها هم خوبه و به هم میان.

ABZiko
شنبه 25 مرداد 1393, 13:29 عصر
سلام علی اقا.
شرمنده این رو می گم اما طبق شناختی که از شما دارم انتظار بیشتری از شما داشتم.
موفق باشید

ممنون، می تونم اشکالاتی رو که شما در قالب دیدین رو بدونم؟

ABZiko
شنبه 25 مرداد 1393, 13:31 عصر
دوست عزیز ببخشید ولی طراحی یجوری تو ذوق میزنه مخصوصا قرمزی رنگ ها و نسبتا سایت جالب نیست امیدوارم فک نکیند قصد تخریب رو داشتم

نه خواهش می کنم، وقتی می گم نظر بدین یعنی شما اگر به قالب بنده هم فحاشی کنید من ناراحت نمی شم چون خودم می خوام. ممنون بابت نظراتتون به نظرتون در یک قالب چند تا رنگ استفاده بشه، خوبه؟ یا به نظر شما جای رنگ قرمز چه رنگی بزارم؟

ABZiko
شنبه 25 مرداد 1393, 13:32 عصر
لوگو دقیقا کجاست؟

کلا یک دونه لوگو هست دیگه دانیال جان! اونم وسط و بالای صفحه است.

ABZiko
شنبه 25 مرداد 1393, 13:32 عصر
هم خوبه هم خیلی زیبا همه چی از جمله رنگ ها هم خوبه و به هم میان.

ممنون آقا سینا، تشکر.

ABZiko
شنبه 25 مرداد 1393, 13:33 عصر
دوستا لود سایت یکم سنگین نیست برای شما؟

r4hgozar
شنبه 25 مرداد 1393, 19:16 عصر
سلام.
نظر خودم رو می گم.
درسته از طراحی فلت استفاده کردین اما می تونین از بعضی از قابلیت های css3 استفاده کنین. مثلا گوشه بعضی از منو ها گرد بشه .
اون کادر مربعب بالا که نوشته MySql خیلی تو ذوق می زنه. به نظرم میتونه یک اسلایدر ساده و شیک جایگزینش بشه.
تو زنگ بندی هم به نظرم جای کار بیشتری داره.
به نظرم یه مقدار باید بیشتر روش کار کنید و زمان بیشتری رو رو دیزان کار کنین و فکر کنین.
در باره لود شدن هم باید بگم برای من خوب لود میشه.
موفق باشید

سینا اکبری
شنبه 25 مرداد 1393, 19:24 عصر
به نظرم اگه یکم هرد منو ها و...حالت ماتی بگیرن خوب باشه مثل عکس زیر.
http://upload7.ir/imgs/2014-08/53017251465126968361.jpg

دانیال دزفولی
شنبه 25 مرداد 1393, 19:29 عصر
در کل
به نظرم این قالب مناسب قالب وبلاگی هست
تا قالب گروه طراحی سایتی چیزی
خیلی هم طول میکشه تا لود شه

ABZiko
شنبه 25 مرداد 1393, 19:37 عصر
سلام.
نظر خودم رو می گم.
درسته از طراحی فلت استفاده کردین اما می تونین از بعضی از قابلیت های css3 استفاده کنین. مثلا گوشه بعضی از منو ها گرد بشه .
اون کادر مربعب بالا که نوشته MySql خیلی تو ذوق می زنه. به نظرم میتونه یک اسلایدر ساده و شیک جایگزینش بشه.
تو زنگ بندی هم به نظرم جای کار بیشتری داره.
به نظرم یه مقدار باید بیشتر روش کار کنید و زمان بیشتری رو رو دیزان کار کنین و فکر کنین.
در باره لود شدن هم باید بگم برای من خوب لود میشه.
موفق باشید

ممنون، درباره اسلایدر با هاتون موافقم چون اسلایدر رو با cSS ساختم که افکت خاصی نداره،
رنگ بندی رو بعضی از دوستان پسندیدن و بیشتر مربوط به سلیقه افراد هست.
در مورد کار کردن بیشتر هم با هاتون موافقم.

ABZiko
شنبه 25 مرداد 1393, 19:37 عصر
به نظرم اگه یکم هرد منو ها و...حالت ماتی بگیرن خوب باشه مثل عکس زیر.
http://upload7.ir/imgs/2014-08/53017251465126968361.jpg

ممنون، منظورتون از هرد چیه؟

ABZiko
شنبه 25 مرداد 1393, 19:38 عصر
در کل
به نظرم این قالب مناسب قالب وبلاگی هست
تا قالب گروه طراحی سایتی چیزی
خیلی هم طول میکشه تا لود شه

ممنون دانیال، لودش که بده و برای جای کار هم به نظرم برای دومین کار بد نباشه؟ موافقی؟

azamicu
شنبه 25 مرداد 1393, 22:52 عصر
سلام دوست عزیز
1 ترکیب رنگی زیاد که باعث خستگی چشم ها میشه
2 استفاده کردن از شیوه سنتی طراحی وب بصورت نوارهای عمودی در دو طرف
3 اجزا زیاد سایت و اینکه چشم نمیتونه براحتی توی صفحه چرخش کنه و انرژی منفی به مخاطب میده
امیدوارم موفق باشید

ABZiko
شنبه 25 مرداد 1393, 23:31 عصر
سلام دوست عزیز
1 ترکیب رنگی زیاد که باعث خستگی چشم ها میشه
2 استفاده کردن از شیوه سنتی طراحی وب بصورت نوارهای عمودی در دو طرف
3 اجزا زیاد سایت و اینکه چشم نمیتونه براحتی توی صفحه چرخش کنه و انرژی منفی به مخاطب میده
امیدوارم موفق باشید

ممنون! به نظر شما از چند رنگ استفاده کنم؟

دانیال دزفولی
یک شنبه 26 مرداد 1393, 12:40 عصر
ممنون! به نظر شما از چند رنگ استفاده کنم؟

به نظرم از سه رنگ سیاه سفید (هم خانواده هاشون #333 , #f2f2f2) و همینطور رنگ اصلی سایت

ABZiko
یک شنبه 26 مرداد 1393, 13:15 عصر
به نظرم از سه رنگ سیاه سفید (هم خانواده هاشون #333 , #f2f2f2) و همینطور رنگ اصلی سایت

ممنون دانیال.

abolix
یک شنبه 26 مرداد 1393, 13:36 عصر
راستش رو بگم واقعا مسخرست

چون فقط اشکال هندسی هست که موس hover شه گرد شه !!!!

از این دیگه بیشتره؟؟؟؟؟

سینا اکبری
یک شنبه 26 مرداد 1393, 13:41 عصر
ممنون، منظورتون از هرد چیه؟

اشتباه تایپ کردم .بالای منو های رو میگم

دانیال دزفولی
یک شنبه 26 مرداد 1393, 13:42 عصر

از این دیگه بیشتره؟؟؟؟؟

درست نیست به کسی که برای یه سایت زحمت زیادی کشیده اینطوری بگید
حرف شما هم هیچ کمکی بهش نمیکنه

ABZiko
یک شنبه 26 مرداد 1393, 14:03 عصر

از این دیگه بیشتره؟؟؟؟؟

حالا من قالب می زنم مسخرست ولی بهتر از اینه که آدم برای سایتش از قالب آماده استفده کنه.:قهقهه:

sina_000
یک شنبه 26 مرداد 1393, 20:42 عصر
دوست عزیزم.من خودم رو صاحب نظر نمیدونم اما به نظرم بهتره نقاط ضعف و قوتش رو بگم.پس با اجازه.
نقاط قوت:

طراحی فلت
قالب رسپانسیو
طراحی جالب

نقاط ضعف:

اول از لوگوش بگم.راستش لوگوش زیاد مفهوم خاصی نداره.در واقع در نگاه اول کاربر متوجه معنیش نمیشه.(البته نظر منه.وگرنه لوگوی سایت خودمم چندان تعریفی نداره.:چشمک:)
راستش شما خیلی از border-radius استفاده کردی.هر جا اشاره گر موس رو میبری گرد میشه.یا از اول گرده.:چشمک:(البته بازم نظر خودم رو میگم.ممکنه به نظر دیگران خوب باشه.)
سایت یکم کند بالا میاد.حجمشم متعجبم کرد.تقریبا یکMB.خیلی زیاده.سایت Gtmetrix نمره سایت شما رو 50 درصد قرار داده.میتونید اینجا ارزیابی سایتتون رو ببینید:کلیک کنید (http://gtmetrix.com/reports/zikoweb.ir/mlfz5903)
قسمت تبلیغاتتون یکم توی ذوق میزنه(البته ببخشیدا)یک کوچولو گرافیکیش کنید.چون معمولا مردم دنبال یه بنر میگردن تا یه باکس که وسطش نوشته تبلیغ.
اون قسمت که نوشتین (برنامه های)مورد نیاز:یکی که یکم غیر حرفه ای باشه با دیدن اون همه برنامه مورد نیاز:چشمک:کلا ول میکنه سایتتون رو.(مورد داشتیم تو سایت خودم:متعجب:)مثلا بنویسید برنامه های کاربردی.یا هرچی.
راستی:وقتی سایت رو با رزولیشن های مختلف میبیند واسه قسمتی که متن ها رو توش نوشتین باید زیاد بیای پایین.پیشنهاد من اینه که تبلیغات رو توی رزولیشن های پایین بین متون قرار بدید.
از رنگ قرمز خیلی بیش از حد استفاده کردین.تقریبا خوندن متن غیر ممکنه همش حواس آدم به رنگای قرمز میره.یا رنگای قرمزو کم کنید یا در قسمتی که متنون هست از این رنگ استفاده نکنید.

دیگه چیزی به ذهنم نمیرسه.خلاصه خیلی قشنگ درست کردین.اما انتظار داشتم خیلی بهتر از این کار کنید(نه این که این بده):تشویق:

ABZiko
یک شنبه 26 مرداد 1393, 20:54 عصر
ممنون آقا سینا، حتما در آینده این نکات رو مد نظر می گیرم.:لبخندساده:

salmah
یک شنبه 26 مرداد 1393, 21:05 عصر
به نظر من سایت خوبیه.خسته نباشید

ABZiko
یک شنبه 26 مرداد 1393, 21:16 عصر
ممنون بابت نظرتون.:لبخندساده: