ورود

View Full Version : سوال: Objective C

irpersian20
جمعه 24 مرداد 1393, 09:44 صبح
سلام
من زبان سی کار کردم و سی پلاس پلاس هم کار کردم این Objective C بعد از این دو تا امد؟ الان چرا برخی از شرکت ها از این زبان استفاده میکنن؟ مگر چه قابلیتی داره که اون دو تا ندارند؟

dasssnj
جمعه 24 مرداد 1393, 09:59 صبح
این زبان فقط برای محصولات اپل هست و برنامه نویسانی که با این زبان کد می زنند حتما برای یکی از محصولات اپل مثل ایفون یا مک کد می زنند .

BORHAN TEC
جمعه 24 مرداد 1393, 10:04 صبح
با سلام،
معمولاً بسیاری از کاربران با دیدن اسم این زبان دچار اشتباه می شوند. Objective C اونقدر هم به C++ شباهت ندارد. از Objetcive C برای ساخت برنامه های مبتنی بر OS X و iOS استفاده میشود. نحو این زبان کمی دشوار و نسبت به زبانهای دیگر کمی متفاوت است و انتظار می رود که زبان دیگری به نام Swift که این زبان هم توسط شرکت Apple ساخته شده است جای Objective C را بگیرد. برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد Swift به لینک زیر مراجعه کنید:
http://www.techrepublic.com/article/meet-swift-apples-next-gen-programming-language-that-may-replace-objective-c/
موفق باشید...

irpersian20
جمعه 24 مرداد 1393, 13:32 عصر
یعنی اپل ساخت مخصوص خودش؟ بعد از پایه اش از همان زبان سی هست؟ زبان به درد بخوری هست؟

کامبیز اسدزاده
جمعه 24 مرداد 1393, 13:46 عصر
یعنی اپل ساخت مخصوص خودش؟ بعد از پایه اش از همان زبان سی هست؟ زبان به درد بخوری هست؟

مایکروسافت رو در نظر بگیر که برای خودش C#‎‎‎ رو ساخته این Objective C هم یه تحفه ای برای Apple هستش برای محصولات خودش.

dasssnj
شنبه 25 مرداد 1393, 04:07 صبح
زبان Obj-c یجوریه . سینتکسش اضلا شبیه بقیه زبان ها نیست .

Coder#
دوشنبه 27 مرداد 1393, 16:52 عصر
سلام
من زبان سی کار کردم و سی پلاس پلاس هم کار کردم این Objective C بعد از این دو تا امد؟ الان چرا برخی از شرکت ها از این زبان استفاده میکنن؟ مگر چه قابلیتی داره که اون دو تا ندارند؟

زبان Objective-C مسخره ای مثل زبان ++C، جاوا و دیگر زبان های مزخرف شیء گراست.
شرکت اپل صاحب این زبانه. این شرکت اخیرا زبان برنامه نویسی جدید و مزخرف تری به نام Swift رو نسبت به زبان برنامه نویسی قبلی خودش معرفی کرده.
لازم به ذکره که شرکت اپل اصولا قصد اختصاصی شدن در هر چیزی در عرصه کامپیوتر رو داره.
مهم ترین قابلیتی که زبان Swift ،Objective-C و ++C دارا، و در اون مشترک هستن، مزخرف بودنه.
زمانی رو می بینم که این زبان ها منجر به دزدیده شدن سیاره زمین توسط بیگانه ها شدن، و اونها به راحتی انسان رو تحت سلطه خودشون درآوردن. امروز لذت، فردا ذلت.

motherboard
دوشنبه 27 مرداد 1393, 17:28 عصر
شرکت اپل صاحب این زبانه. این شرکت اخیرا زبان برنامه نویسی جدید و مزخرف تری به نام Swift رو نسبت به زبان برنامه نویسی قبلی خودش معرفی کرده.
لازم به ذکره که شرکت اپل اصولا قصد اختصاصی شدن در هر چیزی در عرصه کامپیوتر رو داره.
مهم ترین قابلیتی که زبان Swift ،Objective-C و ++C دارا، و در اون مشترک هستن، مزخرف بودنه.
زمانی رو می بینم که این زبان ها منجر به دزدیده شدن سیاره زمین توسط بیگانه ها شدن، و اونها به راحتی انسان رو تحت سلطه خودشون درآوردن. امروز لذت، فردا ذلت.

فیلم بازی نکن دیگه!!! کلا شما با شی گرایی مشکل دارید.خب برای خودتون هم دلیل دارید.مثلا اینکه این زبان ها از فرد یک برنامه نویس پفک نمکی می سازه!! این زبان ها هم کاربرد خودشون رو دارند.مگه یک منشی که قراره بشینه پشت کامپیوتر و به کار ارباب رجوع رسیدگی کنه باید ویژوال بیسیک بلد باشه؟؟؟؟!!!!!! معلومه که نه چون نیازی به یادگیریش نداره!!!! خب یک برنامه نویس هم هر چه قدر بخواد حرفه ای تر کار کنه باید به قول شما رو بیاره به زبان های سطح پایین تر.

کامبیز اسدزاده
دوشنبه 27 مرداد 1393, 18:10 عصر

با سلام کاربر گرامی جناب Coder ؛

دوست عزیز فکر میکنم شما یک مشکل جدی با خانواده C به خصوص C++‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎ و این قضیه شئی گرایی دارید.
باید خدمت شما عرض کنم بدون شئی گرایی شما نمیتونید هیچ کاری رو به صورت داینامیکی در دنیای واقعی به واقعیت تبدیل کنید.
برفرض مثال بخوای سیستم داخلی یک هواپیمارو پیاده کنی اگر به روش مهندسی و شئی گرایی پیاده سازیش کنید موردی نیست و به خوبی جواب خواهد داد ولی اگر به روش شخصی شما شئی گرائی رو به عنوان مزخرفترین چیز در نظر بگیریم نتیجه هواپیمای پیاده سازی شده توسط شما کاربر محترم دقیقا این هواپیماهایی خواهند بود که هر روز یکیش سقوط میکنه ! ای کاش سقوط کنه ! هواپیمای شما اصلا قادر به پرواز نخواهد بود سهله که حالا بره هوا بعد سقوط کنه ! :چشمک:

حالا یک تذکر جدی هم بدم جدی بگیرید لطفا : شما در نظرسنجی و همچنین دیگر پست ها فقط از مبحث شئی گرایی بدگویی کردین خب دوست من خوشت نمیادکسی شمارو مجبور کرده بیای تو تالار های C++‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎ اسپم بزنی ؟! اگه مزخرفه چرا میای سمتش ؟ اگه مزخرف نیست چرا منفی بافی میکنی ؟

و در رابطه با این جمله !

خودتون رو جای یکتای عالم قرار ندین تا همچین زمانی رو از الان تصور نکنید ! ظاهرا شما از فضا اومدی و با اون ها در ارتباطی... خیلی عجیبه !
و در نهایت کاملا مشخصه شما نه قدرت تفکر دارید و نه قدرت انتخاب برای همین بین زبان ها دارید ملق میزنید برای خودتون و منفی میبافید و اینها همش ناشی از عدم توانایی ذهنی شما در برابر مبحث شئی گرایی هستش.

از قدیم گفتن کسی که نمیتونه به داشته های کسی یا چیزی برسه پشت سرش منفی میبافه یا بدگویی میکنه ! حالا شماهم دقیقا به خاطر عدم توانایی درک مباحث شئی گرایی چیزی به جز منفی بافی ازتون بر نمیاد و کاملا مشخصه هیچ بویی از رشته مهندسی کامپیوتر نبردین !

پس لطفا و خواهشا در تالار های مربوط به شئی گرایی که 90% همینطور هست شرکت نکنید از وقتی که ثبت نام کردی 18 تا پست زدی نصفشو من خودم حذف و قفل کردم کافیه دیگه پست اضافی با محتویات منفی بزنید درخواست حذف حساب شمارو ارسال خواهم کرد.

اینجارم مطالعه کنید بار ها و بارها در رابطه با این موضوع توضیحات داده شده : http://en.wikipedia.org/wiki/Object-oriented_programming (http://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%A8%D8%B1%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87%E2%80%8C%D9%8 6%D9%88%DB%8C%D8%B3%DB%8C_%D8%B4%DB%8C%D8%A1%DA%AF %D8%B1%D8%A7)

تاپیک قفل شد.