ورود

View Full Version : سایز تصاویر

-orman-
جمعه 24 مرداد 1393, 13:01 عصر
به نام ایزد منان که هرچه دارم و داریم از اوست

سلام و درود خدمت دوشتان عزیز

من تازه شرو کردم که برنامه نویسی ببرای این سیستم عامل رو یاد بگیرم اما یه سوال برام پیش اومده

ما میتونیم در پوشهsrc یه فایل باز کنیم با نام size.xml که اندازه تمام سایز های عکس ها رو توی اون بدیم و فقط یه عکس بزرگ بدیم و خود اندروید نسبت به سایز گوشی اون عکس رو تنظیبم کنهه؟

-orman-
یک شنبه 26 مرداد 1393, 17:09 عصر
خدا رو شکر با هر کسی حرف میزنی میگه من برنامه نویسم فلان برنامه رو من نوشتم ال کردم بل کردم
وقتی ازشون سوال میکنی یا کمک میخوای هیچ کدوم جواب نمیدن یا اینکه بزرگای انجمن میان و میگن اسپم و اینجور چیزا ممنوع و اخراج

الان بین این همه برنامه نویس و شماهایی که اموزش برنامه نویسی اندروید میذارید و 800 هزار شهریه میگیرید چرا جواب نمیدید؟
خب والا به خدا شاید یکی نیست این پول رو بده باید بسوزه؟ نباید حتی به سوالش پاسخ بدید؟

الان یا پست من حذف میشه یا اخراج میکنید چون واقعیت رو گفتم.

majnoon110
یک شنبه 26 مرداد 1393, 17:18 عصر
من تا جایی که میدونم خود اندروید خیلی وقت ها این کارو میکنه
یعنی عکس رو که طبق dpi هست تقریبا هر بار کوچیک ، بزرگ و ریسایز میکنه نیازی به این کار نیست
مثلا بک گراندی که برای صفحه میذاریم خودش منطبق میکنه

-orman-
یک شنبه 26 مرداد 1393, 17:20 عصر
من تا جایی که میدونم خود اندروید خیلی وقت ها این کارو میکنه
یعنی عکس رو که طبق dpi هست تقریبا هر بار کوچیک ، بزرگ و ریسایز میکنه نیازی به این کار نیست
مثلا بک گراندی که برای صفحه میذاریم خودش منطبق میکنه

مجنون جان واقعا ممنونم دستت درد نکنه به خدا ایولا داری.

majnoon110
یک شنبه 26 مرداد 1393, 17:23 عصر
اما خب پیشنهاد اینه که شما اون تصاویر رو در سایز های مختلف طراحی کنید و هر کدوم رو در پوشه های مخصوصش (hdpi,ldpi,mdpi,xhdpi) قرار بدید (طبق سایز خودش و با نام یکسان)، و اندروید خودش برای هر نوع کیفیت صفحه نمایش از تصاویر همون پوشه استفاده میکنه

* خواهش میکنم موفق باشید

-orman-
یک شنبه 26 مرداد 1393, 18:33 عصر
اما خب پیشنهاد اینه که شما اون تصاویر رو در سایز های مختلف طراحی کنید و هر کدوم رو در پوشه های مخصوصش (hdpi,ldpi,mdpi,xhdpi) قرار بدید (طبق سایز خودش و با نام یکسان)، و اندروید خودش برای هر نوع کیفیت صفحه نمایش از تصاویر همون پوشه استفاده میکنه

* خواهش میکنم موفق باشید

حالا اون پوشه مبنا کدوم هست که عکس رو توش درج کنم؟

majnoon110
یک شنبه 26 مرداد 1393, 18:44 عصر
پوشه ها همه اش داخل res هستند دیگه
اگرم بخوای از یک سایز فقط استفاده کنی یه پوشه بساز داخل res و اسمشو drawable بذار و عکسارو بریز داخل اون