ورود

View Full Version : سوال: نحوه راه اندازی cloud و استفاده از آن در دلفی

farshid_82
شنبه 25 مرداد 1393, 00:17 صبح
سلام
اخیرا مجبور شدم برنامه ای طراحی کنم که دیتابیس برنامه هر کاربر در یک سرور ذخیره و با استفاده از برنامه دسکتاپ و موبایل به دیتابیس متصل بشه.ولی هیچ اطلاعاتی در این زمینه ندارم لطفا دوستانی که اطلاعاتی دارن راهنمائی کنن.چند سوال:

1.آیا میشه به راحتی از طریق api سرویس دهنده هایی مثل skydrive-dropbox و ... در دلفی استفاده کرد؟
2.ظاهرا در این صورت هر کاربر باید علاوه بر ثبت نام در این سایت ها app-key و app-secret داشته باشه اینها چی هستن و آیا میشه بدون اینها کار کرد؟
3.پیشنهاد شما چیه از چه روشی میشه استفاده کرد که برای کاربر هم ساده باشه هم سریع؟

دیتابیس sqlite است.

BORHAN TEC
شنبه 25 مرداد 1393, 18:41 عصر
با سلام،

1.آیا میشه به راحتی از طریق api سرویس دهنده هایی مثل skydrive-dropbox و ... در دلفی استفاده کرد؟

بله، کامپوننت های مختلفی در این زمینه ساخته شده است که مهمترین آنها محصولات شرکت tmssoftware با نام Cloud Pack است.

2.ظاهرا در این صورت هر کاربر باید علاوه بر ثبت نام در این سایت ها app-key و app-secret داشته باشه اینها چی هستن و آیا میشه بدون اینها کار کرد؟

همه کابران می توانند از یک
app-key و app-secret مشترک هم استفاده کنند. در این صورت باید این فیلدها در برنامه مقداردهی شوند.
3.پیشنهاد شما چیه از چه روشی میشه استفاده کرد که برای کاربر هم ساده باشه هم سریع؟
DataSnap. قبلاً منابع آموزشی متعددی را در این خصوص معرفی کرده ام. یکی از قابلیتهای جالب آن این است که می تواند Class Proxy برای جاوا و FreePascal و دلفی و C#‎‎‎‎‎‎‎‎ هم تولید کند که می توانید از آنها در برنامه هایی که با سایر زبانها ساخته می شوند بهره ببرید.

دیتابیس sqlite است.
sqlite یک پایگاه داده Embedded است که برای این منظور توصیه نمی شود. شما باید از یک RDBMS که حالت سروری دارد استفاده کنید. در حالت کلی استفاده از پایگاه داده هایی مثل Access و Sqlite در موقعی که کاربران همزمان متعدد داریم اشتباهی بزرگ است چرا که این پایگاه داده ها برای این منظور ساخته نشده اند.

موفق باشید...

farshid_82
یک شنبه 26 مرداد 1393, 11:52 صبح
اما ظاهرا app-key و app-secret الزامی هست چون حتی با همین کامپوننت tms cloud برای dropbox با یوزر و پسورد امتحان کردم نشد.همچنین برای دسترسی به فایل ها باید یک apps linked تو حساب کاربر ایجاد بشه که برای کاربر خیلی دردسر داره.اما تو نرم افزار ynab از این روش استفاده شده و کافیه کاربر فقط نرم افزار dropbox دانلود و یک حساب ایجاد کنه مابقی کارارو خود yanb انجام میده این به چه صورت هست؟
اطلاعات برنامه من از ynab هم سبک تر و فقط باید نقاط gps تو جنگل ثبت کنه برای همین می خوام یک سرویس دهنده رایگان باشه که هر کاربر برای خودش یک حساب جدا که فقط دیتابیس خودش تو cloud باشه ایجاد کنه.
منابع برای azure و amazon خیلی خوبه ولی اینا پولی هستن.

hamid_14
پنج شنبه 27 شهریور 1393, 22:44 عصر
این موضوع برای من هم خیلی جالب ولی هیچ منبع آموزشی خوبی براش پیدا نمی کنم.مثلا همین که هر کاربر برای خودش یک حساب ایجاد کنه.
برای استفاده در همین dropbox اگه هر کاربر یک حساب جدا ایجاد کنه باید حتما تو تنظیمات پنلش
app-key و
app-secret در قسمت apps-linked اضافه کنه آیا راهی هست که خود نرم افزار بعد از ایجاد حساب خودکار این کارو انجام بده مثلا همین برنامه ynab که آقای farshid_82 معرفی کردن این کارو میکنه لطفا اگه از دوستان کسی اطلاعاتی داره راهنمائی بفرمائید تا ما هم استفاده کنیم.