View Full Version : سوال: هاست برای MVC5
sepehr.aliakbary
شنبه 25 مرداد 1393, 12:25 عصر
با سلام
من یک هاست خریداری کردم ولی بعد متوجه شدم که از MVC پشتیبانی نمی کنه و بقیه سایت ها هم اکثرا تا MVC4 رو ساپورت می کنن. از دوستان کسی هست که بدونه چطوری باید سایتم رو که MVc5 هست آپلود کنم؟
در ضمن برای ایجاد پایگاه داده از entity framework code first استفاده کردم. بعد از آپلود روی هاست چطوری باید پایگاه داده رو ایجاد کنم؟
ممنون
r4hgozar
شنبه 25 مرداد 1393, 12:32 عصر
سلام.
ایران هاست
http://iranhost.com/
قیمتش بالاست اما خیلی خوبه.
hakim22
یک شنبه 26 مرداد 1393, 08:06 صبح
دلیلی وجود نداره که هاست MV4 از MV5 پشتیبانی نکنه. می توانید این رو از هاست مستقیما بپرسید. معمولا شما اطلاعات دسترسی به بانک اطلاعاتی را هنگام خرید هاست دریافت می کنید. هم می توانید مستقیما با SQL Manager به آن وصل شوید هم می توانید با Code First و هم Migrations . در Code First وقتی سایت شما بالا میاد جداول در بانک اطلاعاتی ساخته میشوند (باید ConnectionString را تنظیم کرده باشید)
دقت کنید که گزینه های Initialization مربوطه به Code First را به درستی به کار برده باشید. مثلا DropCreateDatabaseAllways ممکن است برای شما دردسر آفرین باشد. معمولا به مشترکین هاست اجازه ی ساختن بانک اطلاعاتی داده نمیشود. ساختار اصلی بانک اطلاعاتی را می توانید با Migrations در هاست قرار دهید.
sepehr.aliakbary
یک شنبه 26 مرداد 1393, 09:26 صبح
ممنون از پاسخ شما.
دلیلی که میگم پشتیبانی نمیکنه بخاطر .Net Framework 4.5 هست که بعضی هاست ها فقط تا .Net4 ساپورت می کنن.
دستورات connection stringی که در هاست باید به کار ببرم رو میتونید بگید؟ چون در حالت معمولی که هیچ connection stringی توی Web configم نیست. ممنون
rezaei_y
یک شنبه 26 مرداد 1393, 11:23 صبح
برای mvc5 حتما دات نت 4.5 باید فعال باشه
هرچند بعضی سایت ها مثل ایران هاست میگن توی تنظیمات پنل نسخه دات نت رو روی 4 قرار دهید از دات نت 4.5 هم پشتیبانی میکنه
Chita789
دوشنبه 27 مرداد 1393, 12:26 عصر
به جهت استفاده از Codefirst کافی است شما ConnectionString را در مرحله اول درWeb.Config به درستی وارد کنید و از آن پس ایجاد تغییر در DataBase را با استفاده از Migration (همانطور که دوستان گفتند ) انجام دهید
<connectionStrings>
<add name="DefaultConnection" connectionString="Data Source=***.***.***.***;Integrated Security=false;Initial Catalog=hossein_aftabi_NewCash;User ID=******;Password=******" providerName="System.Data.SqlClient" />
</connectionStrings>
فقط به جای * اطلاعات مورد نطر خودتان را جایگزین کنید
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.