View Full Version : سوال: کسی هست تو آموزشگاه تحلیل گر داده ها دوره ای گذرونده باشه؟؟
marziye.h
شنبه 25 مرداد 1393, 14:31 عصر
سلام دوستان من قصد ثبت نام تو دوره ی طراحی سایت در این آموزشگاه رو دارم،ممنون میشم اگه تجربه ای دارین بگین
marziye.h
سه شنبه 28 مرداد 1393, 00:44 صبح
ینی هیچکس اطلاعی نداره؟؟!!
vimax23
سه شنبه 28 مرداد 1393, 17:25 عصر
تحلیلگر داده اصل مانوری که میده روی شبکه بوده همینو توش کم میارن چه برسه برنامه نویسی
اگر تهران هستی برادرزادمم دنبال کلاسه البته من بهش گفتم بیاد بهش یاد بدم نمیدونم شهرستان خار داره ملت میترسن بیان حتی هم خون ادم :لبخند:
mostafae
سه شنبه 28 مرداد 1393, 18:05 عصر
سلام دوستان من قصد ثبت نام تو دوره ی طراحی سایت در این آموزشگاه رو دارم،ممنون میشم اگه تجربه ای دارین بگین
تحلیل داده رو نمیدونم. اما آموزشگاه برنامه نویس فکر میکنم آموزشگاه خوبی باشه.
مدیرش هم آقای کرامتی فر مدیر همین سایت برنامه نویس هست.
omidparkour
سه شنبه 28 مرداد 1393, 18:14 عصر
آکادمی مجید آنلاین هم خوبه
آموزشگاه برنامه نویس هم خوبه :چشمک:
developer.f
دوشنبه 06 بهمن 1393, 15:31 عصر
تحلیل داده رو نمیدونم. اما آموزشگاه برنامه نویس فکر میکنم آموزشگاه خوبی باشه.
مدیرش هم آقای کرامتی فر مدیر همین سایت برنامه نویس هست.
اصلا این فکر رو نکن دوست عزیز چون منم مثل شما فکر میکردم ولی وقتی رفتم دیدم محیط آموزشگاه رو متوجه شدم سطح کارشون خیلی پایینه. نمیدونم شاید هم این نظر منو بخونن خوششون نیاد ولی واقعیتش رو میگم.
developer.f
دوشنبه 06 بهمن 1393, 15:32 عصر
سلام دوست عزیز
من دو تا دوره تو این آموزشگاه گذروندم و واقعا هم راضی هستم. راستش باید بگم از خیلی آموزشگاهای به اصطلاح معروف بهتر بودن بازم اگه بخوام دوره ای برم قطعا این آموزشگاه جزو انتخابهای من هست.
developer.f
دوشنبه 06 بهمن 1393, 15:35 عصر
تحلیلگر داده اصل مانوری که میده روی شبکه بوده همینو توش کم میارن چه برسه برنامه نویسی
اگر تهران هستی برادرزادمم دنبال کلاسه البته من بهش گفتم بیاد بهش یاد بدم نمیدونم شهرستان خار داره ملت میترسن بیان حتی هم خون ادم :لبخند:
اتفاقا من دوره برنامه نویسی شون رو شرکت کردم راضی بودم. دوره شبکه هم نداشتن اونجا فقط برنامه نویسی بود. سماتک هم یک دوره شرکت کردم بد نبود البته راضی هم نبودم زیاد.
bghad1
دوشنبه 06 بهمن 1393, 17:07 عصر
سلام خدمت شما دوست عزیز
تا اونجایی که من شناخت دارم نسبت به موسسات و آموزشگاه های برنامه نویسی، آموزشگاه تحلیل گر داده ها که فرمودین، آموزشگاه خوب و معتبری هستش...تا حالا ندیدم که از دوستام که اونجا رفتن، کسی ناراضی بیرون اومده باشه...
البته این رو هم در نظر داشته باشین که برای اینکه برنامه نویسی یاد بگیرین و برنامه نویسیتون خوب بشه و توش راه بیفتین باید خودتون هم تلاش بکنین..
در کنار رفتن به یه کلاس خوب آموزشی، باید خودتون هم کتاب بخونین و کد بزنین تا راه بیفتین و تجربتون بره بالاتر تا هر روز بهتر و بهتر بشین..
اگه سوالی یا چیزی بود در خدمتتون هستم :)
r4hgozar
سه شنبه 07 بهمن 1393, 10:25 صبح
سلام.
معمولا اساتید طبق سر فصل ها درس میدن و نمی تونن زیاد به جزئیات مانور بدن. چون سرفصل ها کم میشه و معمولا اساتیدی هم نیستن که نتونن سرفصل ها رو درس بدن.
شما اگه پیش استاد داریوش تصدیقی هم بری و خودت تلاش نکنی و نخونی چیزی یاد نمی گیری.
موفق باشی
mahsa1408
شنبه 19 بهمن 1398, 12:38 عصر
سلام خدمت شما دوست عزیز
تا اونجایی که من شناخت دارم نسبت به موسسات و آموزشگاه های برنامه نویسی، آموزشگاه تحلیل گر داده ها که فرمودین، آموزشگاه خوب و معتبری هستش...تا حالا ندیدم که از دوستام که اونجا رفتن، کسی ناراضی بیرون اومده باشه...
البته این رو هم در نظر داشته باشین که برای اینکه برنامه نویسی یاد بگیرین و برنامه نویسیتون خوب بشه و توش راه بیفتین باید خودتون هم تلاش بکنین..
در کنار رفتن به یه کلاس خوب آموزشی، باید خودتون هم کتاب بخونین و کد بزنین تا راه بیفتین و تجربتون بره بالاتر تا هر روز بهتر و بهتر بشین..
اگه سوالی یا چیزی بود در خدمتتون هستم :)
سلام میخواستم بدونم منظور شما از موسسه تحلیل گر داده همان موسسه تحلیل داده در خیابان شریعتی هست و مدیرش اقای رفوا است ؟
منم میخواستم برم به اون موسسه ولی نمیدونم موسسه خوبی هست یا نه ؟
mahsa1408
شنبه 19 بهمن 1398, 12:40 عصر
سلام میخواستم بدونم منظور شما از موسسه تحلیل گر داده همان موسسه تحلیل داده در خیابان شریعتی هست و مدیرش اقای رفوا است ؟
mahsa1408
شنبه 19 بهمن 1398, 12:44 عصر
اتفاقا من دوره برنامه نویسی شون رو شرکت کردم راضی بودم. دوره شبکه هم نداشتن اونجا فقط برنامه نویسی بود. سماتک هم یک دوره شرکت کردم بد نبود البته راضی هم نبودم زیاد.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.