View Full Version : در خواست راهنمایی در مورد شاخه های مربوط به برنامه نویسی
Sina.iRoid
شنبه 25 مرداد 1393, 22:40 عصر
سلام دوستان. ممنون میشم اگر راهنماییم کنید.
من در حال حاضر برنامه نویسی جاوا کار می کنم و کمی هم اندروید. اما دقیقا نمی دونم که تو چه زمینه های برنامه نویسی فعالیت کنم. مثلا مبحث امنیت یا بازی سازیاز شاخه های برنامه نویسی هست که می تونیم به سمتش بریم. (البته کلمه شاخه نمی تونم در این مورد درست هست یا نه...!؟).
می خواستم بدونم برنامه نویسی به جز این دو موردی که من گفتم، چه شاخه های دیگه ای داره؟
ممنون میشم اگر راهنماییم کنید.:لبخندساده:
محمد فدوی
یک شنبه 26 مرداد 1393, 00:04 صبح
از چند وجه میشه زمینه های برنامه نویسی رو تقسیم بندی کرد، مثلا از یه دید برنامه نویسی به دو نوع سطح بالا و سطح پایین تقسیم بندی میشه. از یه دید دیگه برنامه نویسی دارای دو نوع Front-End و Back-End هستش و ...
از این حرفا که بگذریم اگه بخوام چند تا از زمینه های برنامه نویسی موجود که به ذهنم میرسه رو بگم، اینا رو میگم:
وب نویسی (از همه نوعش! خودش یه دنیاییه!)
تولید برنامه های کاربردی (نرم افزار های حسابداری، Media Playerها و ...)
برنامه نویسی موبایل
تولید بدافزارها و ویروس ها
تولید بازی
چند رسانه ای ها! که جدیدا داره تو ایران مد میشه!
توسعه سیستم عامل (یا هسته سیستم عامل)
انجام پروژه های دانشجویی!! :لبخند: (یکی از پر درآمد ترین هاش در ایران!)
توسعه سیستم های هوش مصنوعی و مبتنی بر AI (مثل انواع برنامه های تشخیص دست خط و ...)
برنامه نویسی میکرو کنترلرها و برنامه ریزی سخت افزار (مثلا برنامه نویسی AVR)
تولید برنامه های فنی/مهندسی (میتونست توی بخش برنامه کاربردی باشه!)
برنامه نویسی متن باز (خودش یه زمینه نیست! ولی چون رویکردش فرق داره جداگونه آوردمش)
...
اینایی که من گفتم به هیچ وجه یه تقسیم بندی نیست! هرکس بیاد بگه حرفم ناقصه یا اشتباهه درست میگه!
از اینا گذشته معمولا پروژه های عملی (و موفق) اصلا تو این تقسیم بندی (و تقسیم بندی های علمی) نمیگنجن! یعنی از چند زمینه همزمان استفاده کردن...
امیدوارم کمکی کرده باشه.
موفق باشی.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.