View Full Version : مشکل در اکسس 64 بیتی
boy24iran
یک شنبه 26 مرداد 1393, 11:53 صبح
سلام
ویندوز 8.1
ویندوز 64 بیت
آفیس 2013
آفیس 64 بیت
زمانی که آفیس 64 بیت رو روی ویندوز 8.1 64 بیت نصب می کنم برنامه نوشته شده با اکسس کار نمی کند یعنی باز که می کنم خطا می ده که کد اشتباه هست یا کد را نمی شناسم
compile error
بعد زمانی آفیس 32 بیت می ریزم اکسس اجرا م شه و اشکال نمی گیره
اشکال از چیه؟
یک شنبه 26 مرداد 1393, 17:17 عصر
پسوند فایل اکسست چیه؟اگه accmde باشه چون با افیس 32 بیت ساخته شده باید با همون 32 بیت باز بشه و عکس این موضوع هم هست
boy24iran
شنبه 01 شهریور 1393, 08:39 صبح
پسوند فایل اکسست چیه؟اگه accmde باشه چون با افیس 32 بیت ساخته شده باید با همون 32 بیت باز بشه و عکس این موضوع هم هست
سلام
پسوند فایل
accdb
این که شما نوشتید اشتباه است ؟
ariayekta
شنبه 01 شهریور 1393, 18:34 عصر
سلام از اکسس دولوپر استفاده کن مشکلت حل میشه
boy24iran
دوشنبه 03 شهریور 1393, 09:53 صبح
سلام از اکسس دولوپر استفاده کن مشکلت حل میشه
سلام
لطفاً دقیقتر راهنمایی بفرمایید و همینطور چیزی اگه باید دانلود بشه لینک بگذارید لطفاً چون چیزهایی که من پیدا کردم فکر کنم به درد نمی خوره
جمعه 07 شهریور 1393, 02:18 صبح
سلام
برو save & publish >>pakage solution
و مراحل رو ادامه بده و از برنامت یه فایل نصبی بساز بعد از اینکار فایل نصبی رو نصب کن تبدیل شده به فایل نصبی و دیگه با ویندوز 32 یا 64 مشکلی نخواهی داشت
اگه مشکل داشتی هم یه سرچ بکن تو همین سایت آموزش تصویریش هست
boy24iran
سه شنبه 01 مهر 1393, 09:38 صبح
سلام
برو save & publish >>pakage solution
و مراحل رو ادامه بده و از برنامت یه فایل نصبی بساز بعد از اینکار فایل نصبی رو نصب کن تبدیل شده به فایل نصبی و دیگه با ویندوز 32 یا 64 مشکلی نخواهی داشت
اگه مشکل داشتی هم یه سرچ بکن تو همین سایت آموزش تصویریش هست
سلام
اکسس 2013 دارم این چیزی که شما می گین داخلش ظاهراً نیست لطفاً بیشتر راهنمایی بفرمایید اگر برنامه چیزی می خواهم لینک دانلود را بی زحمت قرار بدید
چهارشنبه 02 مهر 1393, 11:46 صبح
از آفیس 2010 به بعد برای اولین بار آفیس نسخه 64 بیتی و 32 بیتی داره و فرق میکنن. دلیلش هم ارائه نسخه جدید vba هست (vba 7). در 64 بیتی امکان بهره برداری و مدیریت بهتر حافظه امکان پذیره که باعث بالا رفتن سرعت برنامه میشه. به همین خاطر سینتکس بعضی دستورات مخصوصا توابع API تغییر کرده که باید با استفاده از دستورات شرطی و در نطر گرفتن نسخه ویندوز اونها رو بنویسید. برای منحرف نشدن تاپیک بهتره دوستان در صورت علاقه خودشون تحقیق کنند. شما برنامت 32 بیتیه و طبیعیه که مشکل بخوری. اگر برنامت فرمتش accdb در محیط 64 بیتی بازش کن و دوباره کامپایلش کن. بعد اگر به فرمت های دیگه تبدیلش کنی روی ویندوز 64 مشکلی نداری. در ضمن pakage solution بصورت پیش فرض روی اکسس نصب نیست و باید دوباره set up آفیس رو اجرا و تیک این گزینه رو بزنی تا نصب بشه.با استفاده از این گزینه هم میتونی فایلت رو رو تمام ویندوزها قابل اجرا کنی.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.