PDA

View Full Version : مبتدی: مشکل در div های تو در تو

just4froum
یک شنبه 26 مرداد 1393, 19:37 عصر
با سلام خدمت استادان و دوستان عزیز !

من تقریبا 3 هفتس که طراحی وب رو شروع کردم ولی به یک مشکل اساسی و پایه برخوردم. توی سایت زیر که براتون ضمیمه کردن توی تگ body دو تا تگ div دارم با کلاس main که height هرکدوم auto است و هر کدوم از div ها در داخلشون سه تا Div دیگه هست . مشکل من اینه که توی Div اولی سه div ای که داخل اون div هست رو درست حساب میکنه ولی div دوم رو height اش رو برابر 0 قرار میده و 3 div ای که داخلش هست رو خارج از اون div حساب میکنه ! چرا ؟

یا یجور دیگه ! اونجایی که نوشتم <!-- div shomare 2 --> چرا height اش برابر صفر هست ؟

ببخشید اگه یکم گنگ توضیح دادم.

با تشکر

Rejnev
یک شنبه 26 مرداد 1393, 21:05 عصر
احتمالا توی جایی از کد از استایل float استفاده نکردی؟

H:Shojaei
یک شنبه 26 مرداد 1393, 21:17 عصر
سلام...
اگه کدهاش رو همینجا بذارید بهتر جواب میگیرید ...
یکم حس این که داون بشه و... نیست ;)

just4froum
یک شنبه 26 مرداد 1393, 22:31 عصر
سلام...
اگه کدهاش رو همینجا بذارید بهتر جواب میگیرید ...
یکم حس این که داون بشه و... نیست ;)

چشم از این به بعد مستقیم کد رو میذارم !

احتمالا توی جایی از کد از استایل float استفاده نکردی؟

با تشکر از شما ! آره ظاهرا مشکل همین بود که وقتی از display:block استفاده کردم درست شد !

خب الان روش درستش چیه ؟ وقتی میخوایم از Div های تو در تو استفاده کنیم و جاشون رو مشخص کنیم با display:block که نمیشه بهشون گفت هر کدوم جاشون کجاس !!!

در حال حاضر من همه div هارو به جز آخری از float استفاده می کنم و توی همش هم از display:block استفاده می کنم ! این روش درسته ؟

<div style="width:1000px;height:auto;margin:0px auto 0px auto;padding:0px;">
<div style="width:250px;float:right;display:block;height:500px ;background-color:aqua;"></div>
<div style="width:100px;float:right;display:block;height:500px ;background-color:green;"></div>
<div style="width:200px;float:right;display:block;height:500px ;background-color:yellow;"></div>
<div style="width:450px;display:block;height:500px;background-color:gray;"></div>
</div>

همونطور که میبینید در آخرین div از float استفاده نشده !

harand1
یک شنبه 26 مرداد 1393, 22:39 عصر
سلام از positioning استفاده کنید

just4froum
دوشنبه 27 مرداد 1393, 18:21 عصر
با تشکر از همگی :

دیشب بعد از کلی گشتن فهمیدم مشکلم استفاده نکردن از clear:both است.