View Full Version : سوال: نظر خود را بی پرده راجع به طراحی و یوزر فرندلی این سایت بیان کنید؟
Game-reference.com
دوشنبه 27 مرداد 1393, 10:46 صبح
نظر خود را بی پرده راجع به طراحی و یوزر فرندلی این سایت بیان کنید؟
http://www.game-reference.com
چون جدیدا انتقادات زیادی را کاربران ما راجع به در دسترس نبودن گزینه ها و پیچیدگی سایت و فرآیند خرید از آن بیان کرده اند که دوست داشتم نظر شما دوستان حرفه ای را در این باره جویا شوم
لطفا نظرات خود را بی پرده بیان کنید
به بهترین انتقادات بن 50000 تومانی خرید از سایت گیم رفرنس اعطا می گردد.
manoto1371
دوشنبه 27 مرداد 1393, 11:23 صبح
سلام دوست عزیز
در کلا ظاهر خوب و مناسبی دارد و همه چیز در دسترس است فقط اگر در کنار منوی که بازی ها را به سبک انها تفکیک می کرد داشتی عالی بود.
مثلا بازی های ماشین، جنگی و ...
این یک نظر کلی از یک نگاه کلی بود.
سربلند باشید.
Game-reference.com
دوشنبه 27 مرداد 1393, 13:30 عصر
سلام دوست عزیز
در کلا ظاهر خوب و مناسبی دارد و همه چیز در دسترس است فقط اگر در کنار منوی که بازی ها را به سبک انها تفکیک می کرد داشتی عالی بود.
مثلا بازی های ماشین، جنگی و ...
این یک نظر کلی از یک نگاه کلی بود.
سربلند باشید.
با تشکر از نگاه شما. نظر شما دوست عزیز در اختیار واحد فنی گیم رفرنس قرار گرفت
Hamed Beyranvand
دوشنبه 27 مرداد 1393, 13:40 عصر
سلام بنده اصلا سلیقه خوبی در زمینه گرافیکی ندارم.ولی با دوستان زیادی که در زمینه بازی دارم فکر کنم برای یه سایت مرتبط با بازی های رایانه ای ضعیف باشه.بازی یعنی گرافیک و کسایی که اهل بازی باشن بدون شک شور و شوق زیادی نسبت به گرافیک دارن.ببخشد.نظر شخصیم بود.ولی خوبه:لبخند:
Game-reference.com
دوشنبه 27 مرداد 1393, 13:45 عصر
سلام بنده اصلا سلیقه خوبی در زمینه گرافیکی ندارم.ولی با دوستان زیادی که در زمینه بازی دارم فکر کنم برای یه سایت مرتبط با بازی های رایانه ای ضعیف باشه.بازی یعنی گرافیک و کسایی که اهل بازی باشن بدون شک شور و شوق زیادی نسبت به گرافیک دارن.ببخشد.نظر شخصیم بود.ولی خوبه:لبخند:
با تشکر از نگاه شما ، دوست عزیز اگر امکان دارد قدری بیشتر راجع به دیدگاه خود توضیح دهید. چه المان هایی از نظر شما باعث جذابیت طراحی و گرافیک سایت با موضوع سخت افزار و بازی می شود؟
Hamed Beyranvand
دوشنبه 27 مرداد 1393, 13:53 عصر
با تشکر از نگاه شما ، دوست عزیز اگر امکان دارد قدری بیشتر راجع به دیدگاه خود توضیح دهید. چه المان هایی از نظر شما باعث جذابیت طراحی و گرافیک سایت با موضوع سخت افزار و بازی می شود؟بنده واقعا در حدی نیستم که ایرادی بگیرم ولی نظر شخصیمو میگم.ظاهر سایت در نگاه اول میتونه خیلی چیزا را رو تغیر بده.مخصوصا سایت های که می خوان از طریق موتورهای جستجو مشتری کسب کنن.یه سر به themeforest بزنین.:چشمک:.من خودم در حال طراحی سایتی هستم که سراغ یه قالب خوب میگردم براش که هنوز پیدا نکردم متاسفانه سایت های ایرانی نسبتا ضعیفا در این زمینه.
ABZiko
دوشنبه 27 مرداد 1393, 14:56 عصر
بنده از فونتش و لوگوش خوشم نیومد! یکم هم هدر خالیه. پیروز باشید !:چشمک:
Game-reference.com
دوشنبه 27 مرداد 1393, 15:06 عصر
بنده واقعا در حدی نیستم که ایرادی بگیرم ولی نظر شخصیمو میگم.ظاهر سایت در نگاه اول میتونه خیلی چیزا را رو تغیر بده.مخصوصا سایت های که می خوان از طریق موتورهای جستجو مشتری کسب کنن.یه سر به themeforest بزنین.:چشمک:.من خودم در حال طراحی سایتی هستم که سراغ یه قالب خوب میگردم براش که هنوز پیدا نکردم متاسفانه سایت های ایرانی نسبتا ضعیفا در این زمینه.
با تشکر از نظر شما
Game-reference.com
دوشنبه 27 مرداد 1393, 15:06 عصر
بنده از فونتش و لوگوش خوشم نیومد! یکم هم هدر خالیه. پیروز باشید !:چشمک:
از نگاه و نظر شما سپاسگذاریم
_mojitaba_
دوشنبه 27 مرداد 1393, 15:17 عصر
نحوه چینش هدر راست به چپ بشه بنظرم بهتره
میتونید اون جای خالی هدر رو با کادر جستجو پر کنید
Game-reference.com
دوشنبه 27 مرداد 1393, 15:31 عصر
نحوه چینش هدر راست به چپ بشه بنظرم بهتره
میتونید اون جای خالی هدر رو با کادر جستجو پر کنید
با تشکر از نظر شما دوست عزیز/
Game-reference.com
دوشنبه 27 مرداد 1393, 16:15 عصر
به نظر من خیلی از رنگ طوسی استفاده شده ! منظورم اینه که background طوسی، جدیدترین کالا ها طوسی، واحد فروش تلفنی طوسی !!! همه طوسی که چشمو خسته میکنه. قسمت جدیدترین کالاها خیلی خیلی سادس و باعث جذب مخاطب نمیشه فکر میکنی یه قسمت بی اهمیت از سایته. بعد بیشتر شبیه سایت شرکت های خصوصی یا مثلا سایت های آموزشیه مثلا اگه حداقل هدر کمی به گیم ربط داشت بهتر میشد یا background مثلا از عکس شخصت های معروف گیم ها استفاده میکردین بهتر میشد
ممنون از اینکه وقت گذاشتید و با نظر خود به ما کمک کردید دوست عزیز
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.