View Full Version : سوال خیلی ضروری در مورد سئو
Hamed Beyranvand
دوشنبه 27 مرداد 1393, 13:30 عصر
سلام دوستان.یه مشکل خیلی جدی برام پیش اومده که داره سد راهم میشه.اگه ممکنه کمک کنین.دارم یه سایت درج آگهی طراحی می کنم.که برای شروع وچند هفته ای باید از آگهی های سایت های دیگه استفاده کنم تا زمانی که خود سایت از طریق کاربرانش آگهی هاش تامین شه!!من می خوام کابران رو از طریق موتورهای جستجو جذب کنم.حالا امن ترین راه برای این کار چیه که موتورهای جستجو مطالب سایت رو به عنوان محتوا تکراری در نظر نگیرند و جریمم نکنن!!!خواهشن کمک کنین با ذکر دلایل ومنابع معتبر.پیشاپیش ممنون از راهنمایی هاتون
vimax23
دوشنبه 27 مرداد 1393, 17:15 عصر
سلام دوستان.یه مشکل خیلی جدی برام پیش اومده که داره سد راهم میشه.اگه ممکنه کمک کنین.دارم یه سایت درج آگهی طراحی می کنم.که برای شروع وچند هفته ای باید از آگهی های سایت های دیگه استفاده کنم تا زمانی که خود سایت از طریق کاربرانش آگهی هاش تامین شه!!من می خوام کابران رو از طریق موتورهای جستجو جذب کنم.حالا امن ترین راه برای این کار چیه که موتورهای جستجو مطالب سایت رو به عنوان محتوا تکراری در نظر نگیرند و جریمم نکنن!!!خواهشن کمک کنین با ذکر دلایل ومنابع معتبر.پیشاپیش ممنون از راهنمایی هاتون
www.youtube.com/watch?v=mQZY7EmjbMA
ویدئو رو نگاه کن خودشون میگن تا وقتی مطلب شما دزدی یا به کمک اسپمر تولید نشده باشه مشکلی پیش نمیاد
منتهی شما یه سری راه داری اولین راهی که گوگل میاد مطالب رو تطبیق میده یوآرال هست با تاریخ نشر مقایسه میکنه تو دیتابیسش اگر مطلب قدیمی تر از شما ایندکس شده باشه به طبع شما رو کپی کننده تشخیص میده منتهی زمانی شما رو اسپمر میشناسه که کل سایت شما پر از مطالب دزدی و از یه سری سایت خاص باشه
من دقیقا نمیدونم چطوری میخوایی بکشی اگر با curl مطلب میکشی به نظرم بهتره بیاری تو دیتابیس بعد از دیتابیست بگیری ادیتش کنی وقت نزاری به هر صورت هوش مصنوعی گوگل امروز ، هوش مصنوعی ده سال قبل نیست با کلک رشتی 301 و canonical فقط تا حدی میشه مخفی کرد ولی مطلب مرتب تکرار بشه متوجه میشه از روی تاریخ از روی خود محتوا از روی بازدید مطلب و خیلی پارامترهای دیگه که کلشو اگر خوب سرچ کنی بازم همه نمیدونن که لو نره
سینا اکبری
دوشنبه 27 مرداد 1393, 18:46 عصر
به نظرم یک مقدار تو متن تبلیغ دستکاری کن بعد قرار بده به همین راحتی .
برای اینکه از موتور های جستو جو هم بازدید بیاد حتما باید تو گوگل تبلیغ کنید .:بوس:
Hamed Beyranvand
دوشنبه 27 مرداد 1393, 20:39 عصر
ممنون از نظراتتون.ترس از اینکه گوگل مطالب سایتو تکراری index کنه مانع پیشرفت کارم شده.مثلا استخدام طراح وب.شاید ا استخدامی با این عنوان رو چندین سایت درج کرده باشن.حالا تکلیف چیه.اونی که اول درج کرده index میشه و مابقی سایت ها تکراری؟؟؟؟و قسمت sidebar سایت ها که معمولا لینک هاشون تکراریه بازم محتوا تکراری حساب میشن؟؟؟
سینا اکبری
دوشنبه 27 مرداد 1393, 21:25 عصر
وقتی گوگل ببینه که سایت شما با موضوع تبلیغاته با این چیزا کاری نداره،نگران نباشید
فقط باید متای کلمات کلیدی و توضیحات سایت رو در مورد تبلیغات و درج آگهی اینترنتی و....بزارید
بعدش خبر بدید ماهم تبلیغامونو تو سایتتون بزاریم
white tower
دوشنبه 27 مرداد 1393, 21:47 عصر
شما یه سایت خوب با سئوی خوب درست کن.نگران جریمه کردن گوگل نباش.وسواس بی خودی داری.به هر حال که باید این دوره رو بگذرونی.راه دیگه ای هم داری؟ربات های گوگل هم چشمشون به سایت X نیست که ببینن چی گذاشته بعد نگاه کنن ببینن که بقیه کپی کرده ان یا نه.اون سایتی که شما ازش کپی می کنه خودش هم چند تایی کپی کرده.بی خیال بابا.
بعضی وقتا باید مث گوشفند سر تو بندازی پایین بری جلو
Hamed Beyranvand
سه شنبه 28 مرداد 1393, 01:04 صبح
ممنون دوستان از راهنمایی های خوبتون.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.