MahmoodM30
دوشنبه 27 مرداد 1393, 18:59 عصر
سلام از مدیران معذرت میخوام که اینجا این تاپیک رو ایجاد کردم توی بخش گزارش گیری کسی جوابی نداد و منم شدیدا گیر کردم
در حالی که به راحتی میشه گفت 80 90 درصد برنامه نویسای انجمن از استیمول استفاده کردن و میدونن چطوری باید رو سیستم های دیگه بدون نصب پرینت گرفت
پس خواهشا هر کسی میدونه راهنمایی کنه تا مشکل من و خیلی از دوستان دیگه در این زمینه حل بشه
من قبل از ایجاد تاپیک سرچ کردم ولی نتیجه ای نداشته جواب ها و همچنین چند دوست گفتن فایل های dll اضافه کنید حل میشه ولی اضافه کردم بازم نشد
پس دوستانی که در ایین زمینه تجربه دارن خواهش راهنمایی کنن پیشا پیش ممنون
روی لپ تاپ من ویندوز 7سون 64 بیت نصبه و خوا استیمول توی پرینت مشکلی ندارم و فایل های dll زیر رو اضافه کردم
ولی وقتی میبرم و روی ویندوز 7 32 بیت . 64 بیت دیگه اجرا میکنم این خطا رو میده
ممنون میشم دوستان بگن چه فایل های dll باید همراه پروژه باشه تا رو هر سیستمی کار کنه و این فایل ها چطوری اضافه باید بشه
حتی رو ویندوز ایکس پی
تا اونجایی که من تست کردم این دو تا فایل نیازه تا پرینت روی سیستم های دیگه مشکلی پیش نیاد
Stimulsoft.Base.dll
Stimulsoft.Report.dll
http://barnamenevis.org/attachment.php?attachmentid=121658&d=1406559606
در حالی که به راحتی میشه گفت 80 90 درصد برنامه نویسای انجمن از استیمول استفاده کردن و میدونن چطوری باید رو سیستم های دیگه بدون نصب پرینت گرفت
پس خواهشا هر کسی میدونه راهنمایی کنه تا مشکل من و خیلی از دوستان دیگه در این زمینه حل بشه
من قبل از ایجاد تاپیک سرچ کردم ولی نتیجه ای نداشته جواب ها و همچنین چند دوست گفتن فایل های dll اضافه کنید حل میشه ولی اضافه کردم بازم نشد
پس دوستانی که در ایین زمینه تجربه دارن خواهش راهنمایی کنن پیشا پیش ممنون
روی لپ تاپ من ویندوز 7سون 64 بیت نصبه و خوا استیمول توی پرینت مشکلی ندارم و فایل های dll زیر رو اضافه کردم
ولی وقتی میبرم و روی ویندوز 7 32 بیت . 64 بیت دیگه اجرا میکنم این خطا رو میده
ممنون میشم دوستان بگن چه فایل های dll باید همراه پروژه باشه تا رو هر سیستمی کار کنه و این فایل ها چطوری اضافه باید بشه
حتی رو ویندوز ایکس پی
تا اونجایی که من تست کردم این دو تا فایل نیازه تا پرینت روی سیستم های دیگه مشکلی پیش نیاد
Stimulsoft.Base.dll
Stimulsoft.Report.dll
http://barnamenevis.org/attachment.php?attachmentid=121658&d=1406559606