View Full Version : سوال: یادگیری حاوااسکریپت و جیکوئری لازمه ؟
yasharhi
دوشنبه 27 مرداد 1393, 22:02 عصر
من 3 هفتست یادگیری جاوا اسکریپت رو شروع کردم .واقعا برام خسته کنندست ، و بعد 3 هفته هیچ حتی کوچکترین اطلاعاتی در مورد ساخت اسلاید شو یا مسائل کاربردی مثل این رو ندارم - به نظرتون یادگیری جاوااسکریپت و جی کوئری کاربردی هست ؟ یعنی خودم با یادگیریش می تونم تو سایت هام ازش استفاده کنم ؟ ( با توجه با اینکه کد های آماده هم وجود داره )
دانیال دزفولی
دوشنبه 27 مرداد 1393, 23:06 عصر
من 3 هفتست یادگیری جاوا اسکریپت رو شروع کردم .واقعا برام خسته کنندست ، و بعد 3 هفته هیچ حتی کوچکترین اطلاعاتی در مورد ساخت اسلاید شو یا مسائل کاربردی مثل این رو ندارم - به نظرتون یادگیری جاوااسکریپت و جی کوئری کاربردی هست ؟ یعنی خودم با یادگیریش می تونم تو سایت هام ازش استفاده کنم ؟ ( با توجه با اینکه کد های آماده هم وجود داره )
جاوااسکریپت به نظرم نه !
ولی برای شما نکات کاربردی چی کوری که کار راه بندازه یاد بگیرید
منم هنوز ساخت اسلایدر رو بلد نیستم !
ABZiko
دوشنبه 27 مرداد 1393, 23:06 عصر
آره، اجباری نیست ولی یاد بگیری بهتره! دوست عزیز نگاه کنید شما نباید توقع داشته باشید که در سه بیاین و به اصطلاح شق القمر کنید، من خودم که الان نزدیک یک سال دارم برنامه نویسی یاد می گیرم و انجام می دم، هنوز اسلایدر ها رو با CSS می سازم، javascript زبانی نیست که شما بخواین با سه هفته حرفه ای بشین، کلا زبان های اسکریپتی همینطوری اند مثل PHP که هر کس بگه من PHP رو کامل بلدم دروغ گفته چون هیچگاه تموم نمی شه.
در مورد یادگیریش هم بله شما مثلا وقتی بدونید که از window در js چه زمانی استفاده می شه می تونید استفاده کنید مثلا برای alert دادن در ابتدای صفحه و ... .
در کل نا امید نشین الان افرادی هستن که چند سال داره برنامه نویسی می کنه از آخر هم نمیتونه یک سایت بزنه.
2undercover
سه شنبه 28 مرداد 1393, 07:53 صبح
جاوااسکریپت به نظرم نه !
ولی برای شما نکات کاربردی چی کوری که کار راه بندازه یاد بگیرید
منم هنوز ساخت اسلایدر رو بلد نیستم !
به نظر من این که بخواید jQuery رو یاد بگیرید و Javascript رو نه مثل اینه که رانندگی یاد داشته باشید ولی بلد نباشید در ماشین رو باز کنید.
خیلی از مشکلاتی که کاربرا در کار با jQuery مواجه می شوند علش همینه که یک سری چیز هارو درباره ی Javascript نمی دونند.
vimax23
سه شنبه 28 مرداد 1393, 08:04 صبح
همه حرفهای دوستان رو تائید میکنم
جاوا اسکریپت وقتی بلد باشی خیلی خیلی حجم کدنویسی رو میاری پائین اینطوری خروجی کارت برای کارفرما حرفه ای تر به نظر میاد تا اینکه از اینور اونور با توف کاری :لبخند: یه اسلاید مثلا بسازی
ABZiko
سه شنبه 28 مرداد 1393, 13:45 عصر
JS هندلینگ handling اش هم خیلی بهتره!
سینا اکبری
سه شنبه 28 مرداد 1393, 13:58 عصر
من دوماه وقت گذاشتم تا جاوا اسکریپت رو باد بگیرم ،خوب جلو رفتم ولی یکم خسته کننده بود ،بعد یه نیم نگاهی به کتاب جی کوئری انداختم دیدم خیلی کار ها رو میشه با جی کوئری انجام داد که با جاوا اسکریپ نمیشه و خیلی کار های قشنگ تری میشه با جی کوئری انجام داد.
الان چند روزه که جی کوئری رو شروع کردم و جاوا اسکریپت رو بی خیال شدم.
ولی اگه مبخوای کارت سبک تر باشه جاوا اسکریپت خوبه:لبخندساده:
harand1
سه شنبه 28 مرداد 1393, 14:06 عصر
خیلی کار ها رو میشه با جی کوئری انجام داد که با جاوا اسکریپ نمیشه
کاملا برعکس گفتی
سینا اکبری
سه شنبه 28 مرداد 1393, 14:12 عصر
نه بابا به جونه خودم راست میگم.:گریه:
کار های خیلی خوبو منظورمه ها
_mojitaba_
سه شنبه 28 مرداد 1393, 14:53 عصر
نه بابا به جونه خودم راست میگم.:گریه:
کار های خیلی خوبو منظورمه ها
جی کوئری یه کتابخونست یه سری دستورات و توابع رو نوشتن با جاوا اسکریپت و اونهارو به شما دادن
پس نمیشه یه کاری رو با جی کوئری انجام داد و با جاوا نشه انجام داد
سینا اکبری
سه شنبه 28 مرداد 1393, 15:04 عصر
چشم من حرفم رو پس میگریم.
یعنی من هم باز باید برم سراغ جاوا اسکریپت؟
_mojitaba_
سه شنبه 28 مرداد 1393, 15:33 عصر
چشم من حرفم رو پس میگریم.
یعنی من هم باز باید برم سراغ جاوا اسکریپت؟
شما احتمالا جاوا رو فقط برا انیمیشن می خواید پس همون جی کوئری رو یاد بگیرید بهتره
کتابخانه های زیادی داره جاوا اسکریپت که برای کارهای مختلف استفاده میشه اینجا (http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_JavaScript_libraries) لیستش هست
مثلا جی کوئری تو قسمت دستکاری کردن اجزای صفحه قرار گرفته!
کتابخونه رافائل هم یکی از کتابخانه های جالب جاوا اسکریپته http://raphaeljs.com/
هم چنین http://threejs.org/
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.