PDA

View Full Version : راهنمایی برای ادامه مسیر زندگیم( لطفا تاپیک و حذف نکنید)

Sina.iRoid
سه شنبه 28 مرداد 1393, 10:52 صبح
سلام.اگر میشه من و در این مسئله ای که برام پیش اومده راهنمایی کنید. راستیتش خودم موندم که چیکار کنم.من در حال حاضر دانشجوی کاردانی رشته نرم افزار هستم. به برنامه نویسی خیلی علاقه دارم. در حال حاضر در یک شرکت برنامه نویسی اندروید، به عنوان کار آموز در حال فعالیت هستم. این یه موقعیت شغلی عالی برای من هست. ولی از طرفی خیلی وقتم و میگیره و زیاد اجازه درس خوندن و بم نمیده. من به شاخه "امنیت اطلاعات" علاقه زیادی دارم. و دوست دارم برم به سمت این رشته. از طرفی این شرکت هم برام هست.الان نمی دونم که باید چیکار کنم. بشینم برای این رشته بخونم یا اینکه این شرکت و از دست ندم.هرچند دانشگاهی که در حال حاضر داخلش درس می خونم، یه دانشگاه معمولیه و سطح بالایی نداره. اما انگیزه زیادی دارم برای قبولی در این رشته.الان خودم دقیق نمی دونم که باید چیکار کنم. ولی از اونجایی که این رشته از کارشناسی ارشد به بعد هست، وقت زیادی برای خوب درس خوندن دارم.می خواستم بدونم نظر شما دوستان در این مورد چیه!؟ممنون اگر راهنماییم کنید.

Mori Bone
سه شنبه 28 مرداد 1393, 12:05 عصر
اولویت من اول دانش گاه هست و درس. چون من وقتی تئوری رو بلد باشم خیلی بهتر می تونم عملی کار کنم. البته تا همین جا که اومدم با عمل بوده. این رو فقط رو خودم تست کردم و جواب داده.

محمد فدوی
چهارشنبه 29 مرداد 1393, 20:34 عصر
اولویت من اول دانش گاه هست و درس. چون من وقتی تئوری رو بلد باشم خیلی بهتر می تونم عملی کار کنم. البته تا همین جا که اومدم با عمل بوده. این رو فقط رو خودم تست کردم و جواب داده.

سینا جان از نظر من هم اولویت برات دانشگاه باشه ولی نه از نظر علم اندوزی! به خاطر مدرک! چون مدرک حرف میزنه اینجا نه توانایی.

در حال حاضر دانشجوی کاردانی رشته نرم افزار هستم
برات آرزوی موفقیت میکنم، جوری برنامه ریزی کن که حداقل تا لیسانس پیش بری.

به برنامه نویسی خیلی علاقه دارم.
با توجه به علاقه ت و موقعیت شرکتی که برات پیش اومده فرصت رو از دست نده! Java EE کار خوب توی ایران کمه! همه جا ازت استقبال میشه.

من به شاخه "امنیت اطلاعات" علاقه زیادی دارم.
در زمینه IT یا تحصیل کن یا اگه کمتر وقت داری دوره های خیلی خوبی در این حیطه هست.

یکم حرفات ضد و نقیض بود منم ضد و نقیض جواب دادم! :متفکر: البته همه ش نظر شخصی بود.
در هرصورت برات آرزوی موفقیت میکنم. :چشمک:

Sina.iRoid
چهارشنبه 29 مرداد 1393, 21:37 عصر
سلام.
ممنون از راهنماییتون.
از نظر مدرک دانشگاهی که اصلا نمی خوام ترک تحصیل کنم و می خوام حالا حالا ها ادامه بدم.
من دوست دارم یا در گرایش بازی سازی و یا در همین امنیت اطلاعات کارم و ادامه بدم. اما مشکل من اینه که اگر بخوام یه حرفه ای در این رشته بشم، باید تمام وقت، درس بخونم و وقتم و صرف این رشته کنم.
الان در این شرکتی که کار می کنم، خیلی وقتم گرفته میشه و عصر ها نهایتا می تونم 2 ساعت مطالعه کنم. خب به نظر با 2 ساعت مطالعه نمی تونم در این رشته موفق بشم.
اما من الان سوالم اینه که: این شرکت یه موقعیت شغلی نسبتا خوبی هست برای من ( برنامه نویسی اندروید کار می کنم)، از طرفی در رشته امنیت اطلاعات، هم خیلی علاقه دارم و هم اینکه بازار
کاری خوبی داره.
الان نمی دونم که این ریسک و انجام بدم یا نه؟
منظورم از ریسک نرفتنم به سره کاره.
ممنون.

manoto1371
چهارشنبه 29 مرداد 1393, 22:18 عصر
سلام
با برنامه ریزی مناسب هردو را در کنار هم انجام بده، کار عملی را بدون حضور در یک شرکت هم میتوانید انجام دهید یا از راه دور هم میتوانید کار کنید.
ضمنا ما باید یاد بگیرم بعدی کارشناسی قرار است کار مهندسی انجام دهیم واین یعنی کار عملی هم مهم است.
سربلند باشید..

justlearnnew
چهارشنبه 29 مرداد 1393, 22:21 عصر
از اون شرکت برو و ادامه تحصیل بده و انشاالله در رشته ی امنیت در یک دانشگاه خوب قبول میشی ولی مطمئنم پنج شش ساله دیگه که تموم شدی خیلی خیلی پشیمون میشی چون در ایران مدرک اکادمیک در بازار کار پشیزی هم نمی ارزه البته در جاهای دیگه اینطور نیست بلکه تو ایران اوضاع با همه جا فرق داره . الان ممکنه حرف های منو به خوبی متوجه نشده باشی ولی به زودی متوجه میشی.

dehqhani
دوشنبه 03 شهریور 1393, 06:08 صبح
به نظر من هم اصلا کار عملی رو رها نکن و همین که تو یه شرکت داری دوره کار اموزی رو میگذرونی خیلی خوبه و به نظر من هم ادامه تحصیل بده هم به کارت ادامه بده

اصلا تو این فکر نباش که کارت رو رها کنی.

چون طبق نظر دوستمون justlearnnew (http://barnamenevis.org/member.php?284892-justlearnnew) تو ایران معلوم نیست چه خبره یه روز علم تو رو می خوان یه روز هم مدرک تو .

اگه میخوای فقط یه کارمند ساده و حقوق بگیر باشی که تمام فکر و ذکرت رو بزار برا ی گرفتن مدرک با معدل بالا . ولی اگه تو این فکر هستی که خودت رئیس خودت باشی و با دانش و مهارتی که داری هر جا که بری میپذیرنت . و نیازی به مدرک دانشگاهی هم نیست.

ولی پیشنهاد من اینه که با یه برنامه ریزی درست دانشگاهت رو ادامه بده و در کنارش هم به کسب مهارت بپرداز . که اگه یه وقت رفتی جایی وازت پرسیدن که مدرکت چیه مثلا بگی لیسانس it و اگه بپرسن که چی بلدی یه رزومه کامل با تمام مهارتهایی که داری براشون لیست کنی.و اگه بگن تا حالا چه کارهایی انجام دادی و نمونه کار ازت بخوان جلوشون کم نیاری .

دیگه خود دانی.........