View Full Version : سوال: با چه نرم افزار طراحی دیتابیسی پایگاه داده atm های بانک رو میسازند؟؟؟
oliya24
سه شنبه 28 مرداد 1393, 14:08 عصر
سلام و خسته نباشید دوستان با چه نرم افزاری برای دستگاههای atm بانک پایگاه داده میسازند قاعدتا اس کیو ال نیست فک نمیکنم حتی اوراکل هم باشه اگر کسی از دوستان اطلاع دقیقی دارن ممنون میشم راهنمایی کنند
خواهشا دقیق من رو راهنمایی کنید با تشکر
joker
سه شنبه 28 مرداد 1393, 14:35 عصر
چرا فکر میکنی نیست ./؟
این پایگاه داده هایی که اسم آوردی برای همین کارها طراحی شدن . اللخصوص اوراکل که با سیستم رول بک ترانس اکشنش دقیقا توی صنعت بانکداری نهایت قدرتشو نشون میده
oliya24
سه شنبه 28 مرداد 1393, 17:53 عصر
بحث فقط بحث عقلگرد تراکنشها نیست دوست من برای طراحی بانک این دستگاهها علاوه بر مسئله تراکنش نیاز به امنیت بالا و پردازش داده های بالا (بسیار بالا ) هم هست خوب توی این مورد میشه گفت اوراکل و اس کیو ال با هم تو یه رنج هستن اما ایا دیتابیسی قویتر از اینها هم هست که برای این کار تهیه و تدارک دیده شده باشن؟؟؟
ghasemi414
چهارشنبه 29 مرداد 1393, 10:57 صبح
بحث فقط بحث عقلگرد تراکنشها نیست دوست من برای طراحی بانک این دستگاهها علاوه بر مسئله تراکنش نیاز به امنیت بالا و پردازش داده های بالا (بسیار بالا ) هم هست خوب توی این مورد میشه گفت اوراکل و اس کیو ال با هم تو یه رنج هستن اما ایا دیتابیسی قویتر از اینها هم هست که برای این کار تهیه و تدارک دیده شده باشن؟؟؟
بانکها و موسسات مالی برای ارائه خدمات نوین بانکی از قبیل خودپرداز ، اینترنت بانک، همراه بانک ، POS و ... از نرم افزاری استفاده می کنند که در اصطلاح به آن سوییچ بانکی می گویند.
سوییچ بانکی نرم افزاری است که کار مدیریت ارائه این خدمات (حتی ارتباط با سامانه شتاب و شاپرک ) را انجام می دهند. بدیهی است که این سوییچ برای ذخیره اطلاعات از دیتابیس استفاده می کنند. بیشتر سوییچ هایی که در ایران استفاده می شود از شرکت های خارجی خریداری شده است(و البته برخی هم از شرکت های داخلی مانند توسن). که اکثرا دیتابیس اینها اوراکل و در موارد نادری sqlserver و یا DB2 می باشد.
موفق باشید.
omidfive
چهارشنبه 29 مرداد 1393, 13:48 عصر
چرا فکر می کنین اوراکل نیست؟
چند تا بانکی که من می شناسم از اوراکل وDB2 استفاده میکنن
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.