ورود

View Full Version : یه قالب درج آگهی

Hamed Beyranvand
سه شنبه 28 مرداد 1393, 16:31 عصر
سلام دوستان.سراغ یه قالب درج آگهی می گردم.تمام مزایا یه قالب استاندارد رو داشته باشه(خودتون بهتر میدونید منظورم چه چیزایی).نمی خوام شلوغ پلوغ ام باشه که زننده باشه.اگه پیشنهاد و نمونه یا شخصی هست که بتونه کمک کنه خواهش معرفی کنین!!من تاحالا کار گرافیکی سایت انجام ندادم،حالا چند وقته تلاش می کنم خودم درستش کنم که ظاهر خوبی نداره و وقتمم داره حدر میره.

vimax23
سه شنبه 28 مرداد 1393, 17:27 عصر
سلام دوستان.سراغ یه قالب درج آگهی می گردم.تمام مزایا یه قالب استاندارد رو داشته باشه(خودتون بهتر میدونید منظورم چه چیزایی).نمی خوام شلوغ پلوغ ام باشه که زننده باشه.اگه پیشنهاد و نمونه یا شخصی هست که بتونه کمک کنه خواهش معرفی کنین!!من تاحالا کار گرافیکی سایت انجام ندادم،حالا چند وقته تلاش می کنم خودم درستش کنم که ظاهر خوبی نداره و وقتمم داره حدر میره.

ساندویچ و نوشابه هم خواستی تاروف نکن

سینا اکبری
سه شنبه 28 مرداد 1393, 17:47 عصر
از چه cms استفاده میکنی؟میخوای مثب سایت نیاز پرداز درست کنی؟
بگو اگه تونستم یدونه برات درست کنم

سینا اکبری
سه شنبه 28 مرداد 1393, 17:49 عصر
ساندویچ و نوشابه هم خواستی تاروف نکن

کمک خواسته دیگه،چیزه بدی که نگفته.:متعجب:

Hamed Beyranvand
سه شنبه 28 مرداد 1393, 19:49 عصر
ساندویچ و نوشابه هم خواستی تاروف نکنچی گفتم مگه؟؟؟؟؟:متفکر:

Hamed Beyranvand
سه شنبه 28 مرداد 1393, 19:52 عصر
از سیستم های مدیریت محتوا آماده زیاد راضی نیستم.دارم خودم پنل مدیریتشو درست می کنم.و کم کم ابزار های زیادی بهش اضاف می کنم تا نیازمو رفع کنه

amirmohammad76
سه شنبه 28 مرداد 1393, 19:53 عصر
منظورتون در مورد قالب درج آگهی رو نفهمیدم ، لفا یکم بیشتر توضیح بدین.

Hamed Beyranvand
سه شنبه 28 مرداد 1393, 19:59 عصر
سرچ کن درج آگهی.نمونه های زیادی میاره برات.فقط این نمونه که موجود ان یکم زیادی شلوغ و پلوغ شدن.مخصوصا صفحه های اولشون.

amirmohammad76
سه شنبه 28 مرداد 1393, 20:06 عصر
میشه خودتون یه سایت رو به عنوان نمونه معرفی کنید؟
:ناراحت:

Hamed Beyranvand
سه شنبه 28 مرداد 1393, 20:20 عصر
میشه خودتون یه سایت رو به عنوان نمونه معرفی کنید؟
:ناراحت:سایت رهنما.سایت آفتاب.نیاز پرداز.البته همونطور که گفتم اینا زیادی شلوغ شدن(که نشان دهنده اینه کسب کارشون گرفته)

سینا اکبری
سه شنبه 28 مرداد 1393, 20:42 عصر
از سیستم های مدیریت محتوا آماده زیاد راضی نیستم.دارم خودم پنل مدیریتشو درست می کنم.و کم کم ابزار های زیادی بهش اضاف می کنم تا نیازمو رفع کنه

ماکه از cms شما خبری نداریم که بخوایم قالب بدیم.
ولی طرح زیاده که بعد خودتون بسازید

Hamed Beyranvand
سه شنبه 28 مرداد 1393, 22:02 عصر
ماکه از cms شما خبری نداریم که بخوایم قالب بدیم.
ولی طرح زیاده که بعد خودتون بسازید
ببینید من cms خاصی استفاده نمی کنم.مثلا شما یه قالب ایستا درست می کنین که بعد اون قالب ایستا تبدیل به یه قالب پویا میشه.چطوری؟؟؟با مدیریت محتوا که برای اون سایت درست میشه.

ABZiko
سه شنبه 28 مرداد 1393, 23:39 عصر
CMS شخصیه؟

amirmohammad76
چهارشنبه 29 مرداد 1393, 22:46 عصر
من که فکر نمیکنم قالب خامی برای این چنین سایت هایی وجود داشته باشه ، ولی اگه بخواید میتونم من یا کس دیگه ای براتون طراحی کنه.