ورود

View Full Version : چیزی شبیه به z-index برای Text

_mojitaba_
سه شنبه 28 مرداد 1393, 17:38 عصر
دوستان یه مشخصه بود شبیه به z-index که برای text کاربرد داشت مثلا مقدار -9999 رو میدادی اصلا دیده نمیشد
من میخوام text بالا باشه منتها بخاطر نوع طراحی باید لایه بک گراند پرنت متنم زیر همون لایه باشه

میخوام مثل z-index بهش مقدار 999 بدم که همیشه بالا باشه کسی میدونه چیه من یادم رفته هرچقدر سرچ کردم پیدا نشد

2undercover
سه شنبه 28 مرداد 1393, 18:23 عصر
اون چیزی که شما دیدید که با مقدار -9999 متن رو از دید خارج می کرد text-indent هست که میزان تو رفتگی متن رو مشخص می کنه و ربطی به چیزی که شما می گویید نداره.

اگر امکان داره یک مقدار دقیق تر توضیح بدید چی کار می خواهید بکنید؟!

ABZiko
سه شنبه 28 مرداد 1393, 20:10 عصر
z-index نسبت دید کاربر رو به عناصر مخش می کنه، مثلا اگر دو تا div روی هم داشته باشیم، شما مشخص می کنید که کدوم اول باشه و کدوم دومی.

_mojitaba_
سه شنبه 28 مرداد 1393, 20:26 عصر
z-index نسبت دید کاربر رو به عناصر مخش می کنه، مثلا اگر دو تا div روی هم داشته باشیم، شما مشخص می کنید که کدوم اول باشه و کدوم دومی.

این چه ربطی به سوال من داشت؟
مشکم حل شد دوستان

ABZiko
سه شنبه 28 مرداد 1393, 23:44 عصر
جالا کی گفت z-index به سوال شما ربط داره؟ شما از z-index تعریف غلطی کرده بودین من براتون تعریف درستش رو نوشتم. همین!

_mojitaba_
چهارشنبه 29 مرداد 1393, 09:52 صبح
جالا کی گفت z-index به سوال شما ربط داره؟ شما از z-index تعریف غلطی کرده بودین من براتون تعریف درستش رو نوشتم. همین!
آفرین شما چقد میدونی!

ABZiko
چهارشنبه 29 مرداد 1393, 17:25 عصر
شعورت همین قدره دیگه کسی که بهت کمک نکنه می گی هیچ کس این سوال رو بلد نیست ، کسی هم که کمک می کنه می گه آفرین شما چقدر می دونی و مسخره می کنی. اگر هم بلدم خیلی بهتر از اینکه تو بلد نیستی!:قهقهه:

vimax23
چهارشنبه 29 مرداد 1393, 18:31 عصر
این چه ربطی به سوال من داشت؟
مشکم حل شد دوستان

مشکلت مشخص نبود
راه حل این مشکل چی بود شاید از این راه بشه فهمید در مورد چی بود سئوالت

_mojitaba_
چهارشنبه 29 مرداد 1393, 18:54 عصر
مشکلت مشخص نبود
راه حل این مشکل چی بود شاید از این راه بشه فهمید در مورد چی بود سئوالت

راه حلش استفاده از before بود یعنی لایه ای که قرار بود زیر متن قرار بگیره رو بجای اینکه به عنوان یه لایه جدا تعریف کنم به عنوان before لایه والد لایه متنم تعریف کردم
یه چند ساعت دیگه تموم بشه میام میگم