View Full Version : db grid کار
زهرا زارع
سه شنبه 02 خرداد 1385, 09:06 صبح
سلام بچه ها می خوام ببینم چطوری می تونم توی db gride اطلاعات وارد کرده و با زدن دکمه ثبت اطلاعات وارد جدولهایم شوند در واقع وارد کردن اطلاعات در editbox نباشه بلکه در dbgride باشه .ممنونم سریع به من جواب بدهید .
Touska
سه شنبه 02 خرداد 1385, 11:49 صبح
سلام بچه ها می خوام ببینم چطوری می تونم توی db gride اطلاعات وارد کرده و با زدن دکمه ثبت اطلاعات وارد جدولهایم شوند در واقع وارد کردن اطلاعات در editbox نباشه بلکه در dbgride باشه .ممنونم سریع به من جواب بدهید .
منظورتون طریقه استفاده از Dbnavigator هست یا چیز دیگر
منظورتون رو دقیق تر بیان کنید. :متفکر:
Babak-Aghili
سه شنبه 02 خرداد 1385, 13:27 عصر
کافیه اشاره گرش یک واحد عقب/جلو بره ... ثبت میشه http://qsmile.com/qsimages/283.gif
مثلا myTable.Next
mzjahromi
پنج شنبه 04 خرداد 1385, 07:47 صبح
همونطور که آقا مصطفی گفتن می تونید از DBNavigator استفاده کنید. علاوه بر اون معادل هر کدوم از دکمه های DB Navigator یک تابع هم هست که اگر اون توابع رو هم در رویداد یک یا چند دکمه صدا بزنید مشکلتون حل میشه
زهرا زارع
جمعه 05 خرداد 1385, 11:58 صبح
می شه dbnavigator را کار کردن باهاش را با یک مثال به من نشون بدهید .متشکرم.
mzjahromi
شنبه 06 خرداد 1385, 07:27 صبح
کار خاصی نداره.
یه DBNavigator بذاریدزیر DBGrid و DataSource اون رو بذارید همونی که برای DBGrid گذاشتید. خاصیت ShowHint رو براش فعال کنید و برنامه رو اجرا کنید. حالا روی هر کدوم از دکمه های اون که برید توی Hint میبینید که اون دکمه چه کاری انجام میده.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.