View Full Version : play !
A.iman
چهارشنبه 29 مرداد 1393, 01:18 صبح
سلام دوستان !
من چند مدت پیش به فریم ورک play! برخوردم که به نظرم چیز جالبی اومد . مثلا روی وب سرور netty که asynchronous event-driven هست ساخته شده و تقریبا یه چیز جدیدی بین فریمورک های جاوا ارائه داده ...
من چندتا سوال داشتم :
1 - برای کار کردن با این فریمورک حتما لازمه که scala یاد بگیریم ؟ اونطور که من فهمیدم برنامه نویس های scala نیازی نیست play رو یاد بگیرن و تمامی api های play موجوده ، فکر کنم همچین چیزی برعکسش هم موجوده ... ممنون میشم بیشتر راهنمایی کنید ؟
2 - بیشتر جاهایی که در باره play! خودنم ذکر کرده بودند که در مقابل spring خیلی سریعتر میشه محصول رو تولید کرد . میخاستم بدونم این یعنی چی ؟ چون اصلا فریمورکها رو نمیشه باهم مقایسه کرد ... در کل play بیشتر به درد چه کارایی میخوره ؟ مثلا تو چه نوع پروژ ههایی بهتر از spring عمل میکنه ؟ :متفکر:
ببخشید اگر سوالم ناشیانه اس .! :افسرده:
cups_of_java
چهارشنبه 29 مرداد 1393, 21:28 عصر
برای کار کردن با این فریمورک حتما لازمه که scala یاد بگیریم ؟
نه، با جاوا هم می تونید کد بزنید. اما خب جذابیت Play به استایل و تفکر و امکانات Scala وابسته هستش.
بیشتر جاهایی که در باره play! خودنم ذکر کرده بودند که در مقابل spring خیلی سریعتر میشه محصول رو تولید کرد . میخاستم بدونم این یعنی چی
من با PLay کار نکردم تا حالا اما دو تا نکته هست یکی اینکه یک مجموعه منظم و منسجم تریه نسبت به دریای مجصولات Springو اینکه ایده کلیش در Actor Model بودن همروندی اون هست. یعنی شما دیگه با Threadها ... کار نمیکنی. این برای پروژه هایی که همروندی بالایی می طلبن خیلی خوب هست. ضمنن Play یک سری امکانات رو مثل RESTful سرویس ها رو به صورت آماده برای شما فراهم میکنه. خلاصه این چیزا باعث میشه خوش دست تر به نظر بیاد و توسعه باهاش سریع تر باشه شاید....
اینو ببین (http://vschart.com/compare/play-framework/vs/spring-framework)
A.iman
چهارشنبه 29 مرداد 1393, 22:57 عصر
ممنون :تشویق:
همینو ادامه میدیم تا شاید رستگار شویم ! اگر خوب بود شاید یه پروژه دانشگاهی هم باهاش انجام دادیم ...
خداشمارو از ما نگیره ... !:بوس:
L u k e
دوشنبه 07 مهر 1393, 21:58 عصر
پلی یه سری مزایا و یه سری معایب داره :
- اول اینکه برای سمت View شما باید با زبان Scala کار کنی حتما
- از دنیای جاوا کمی فاصله داره و دنیای دیگه ای واسه خودش داره مثلا Application Server , Build System و ... دیگه ای داره
ولی مزایا :
- توسعه پروژه رو بسیار سریع تر و راحت تر کرده یعنی اینکه به فرض شما نیاز نیست هر باز که یک Controller رو تغییر می دین پروژه رو Compile و Deploy کنید. خودکار این رو انجام می ده.
و همین طور در نحوه نمایش خطا ها خیلی شما رو کمک می کنه که راحت بتونید مشکل رو تشخصی بدید.
- معماری بهتر و به روز تر نسبت به فریم ورک های دیگه
واسه برنامه نویس های Scala خیلی خوب هست ولی من که نمی تونم از Gradle و WildFly و دنیایی که این ور دارم دل بکنم هر چند که توسعه پروژه تو Spring سخت و کند و پیچیده باشه.
cups_of_java
سه شنبه 08 مهر 1393, 09:08 صبح
سعی کنید اسکالا رو یاد بگیرید تا دنیاتون شیرین شه! ماه اولش خیلی سخت و پیچیده به نظرتون میاد اما بعدش متوجه میشید چی گفتم ...
L u k e
سه شنبه 08 مهر 1393, 09:20 صبح
چند نفر از تیم Play Framework مثل اینکه جمع شدن این فریم ورک که یه جور جایگزین Play در جاوا هست را دارن توسعه می دن و فکر کنم یکی دوسالی هست.
به نظر آینده داشته باشه. ولی هنوز اون چیزی که من می خوام نشده
http://www.ninjaframework.org/
تو این صفحه برید توضیح دادن که چه مشکلی رو می خوان برطرف کنند http://www.ninjaframework.org/introduction.html
ولی واسه Scala فریم ورک وب خوب و ترو تمیز زیاد است.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.