ورود

View Full Version : باگ

دانیال دزفولی
چهارشنبه 29 مرداد 1393, 12:19 عصر
سلام
معنی دقیق باگ چیه؟
چطور میشه توی یه سایت باگ زد؟
حرف از انجمن آشیانه نزنید که ....

ali@hmadi
چهارشنبه 29 مرداد 1393, 13:25 عصر
باگ ایراد برنامه نویس در برنامه نویسیش هست ...

*میتونه باگ در هنگام اتصال به دیتابیس باشد ... SQL Injection ...

مثلا :

$query="SELECT * from tbl_TableName where id=".$_GET['ID'];
$q=mysql_query($query);

*هنگام آپلود آزاد برای کاربر = آپ کردن شل

شل = برنامه (فایل کم حجم که میتونه به هر زبانی نوشته شده باشه) که بر روی سرور قرار میگیره و سطح دسترسی را آزاد میکنه و کارهای دیگه ...

*
DDos این تنها باگ تقریبا آزاد هر سروری هست ... که حتی سایت شما ایمن هم باشد سرور شما با فشار زیاد دیتا هنگ میکند ... سرورهای خوب مثل بلاگفا هم همین چند روز مورد این حمله واقع شد ...

* xss : که خیلی کارا را شامل میشه , از جمله دیفیس (البته دیفیس می تونه با آپلود شل و آپ کردن یک صفحه هم ممکن بشه)

و ....

دانیال دزفولی
چهارشنبه 29 مرداد 1393, 13:30 عصر
باگ ایراد برنامه نویس در برنامه نویسیش هست ...

*میتونه باگ در هنگام اتصال به دیتابیس باشد ... SQL Injection ...

مثلا :

$query="SELECT * from tbl_TableName where id=".$_GET['ID'];
$q=mysql_query($query);

*هنگام آپلود آزاد برای کاربر = آپ کردن شل

شل = برنامه (فایل کم حجم که میتونه به هر زبانی نوشته شده باشه) که بر روی سرور قرار میگیره و سطح دسطرسی را آزاد میکنه و کارهای دیگه ...

*
DDos این تنها باگ تقریبا آزاد هر سروری هست ... که حتی سایت شما ایمن هم باشد سرور شما با فشار زیاد دیتا هنگ میکند ... سرورهای خوب مثل بلاگفا هم همین چند روز مورد این حمله واقع شد ...

* xss : که خیلی کارا را شامل میشه , از جمله دیفیس (البته دیفیس می تونه با آپلود شل و آپ کردن یک صفحه هم ممکن بشه)

و ....

آموزشی برای باگ زدن سراغ ندارید ؟

ali@hmadi
چهارشنبه 29 مرداد 1393, 13:38 عصر
آموزشی برای باگ زدن سراغ ندارید ؟

نه , کلا آموزش تصویری این چیزها حتی در آپارات هم پیدا میشه ... اما اگه دوست داشته باشید یاد بگیرید بهتره دنبال یک فرد اینکاره باشید تا یک فیلم ...

هک کردن مثل اسب سواری نیاز به مربی حضوری داره ...

احسان!
چهارشنبه 29 مرداد 1393, 14:31 عصر
سلام
آشیانه؟جک میگی؟:متعجب:
باگ یا همون اشکال نرم افزاری زده نمیشه،به وجود میاد.
به طور خلاصه خطای برنامه نویسی ،اشتباه یا ... ای هستش که باعث میشه برنامه اجرا نشه،یا نتیجه ی اشتباه و یا غیر قابل انتظاری بده.
DDOS باگ نیست.

دانیال دزفولی
چهارشنبه 29 مرداد 1393, 14:48 عصر
سلام
آشیانه؟جک میگی؟:متعجب:
باگ یا همون اشکال نرم افزاری زده نمیشه،به وجود میاد.
به طور خلاصه خطای برنامه نویسی ،اشتباه یا ... ای هستش که باعث میشه برنامه اجرا نشه،یا نتیجه ی اشتباه و یا غیر قابل انتظاری بده.
DDOS باگ نیست.
هر سوالی میکنم تو آشیانه سریع میگن اسپم زدی پاک میکنن پست رو

ali@hmadi
چهارشنبه 29 مرداد 1393, 14:48 عصر
DDOS باگ نیست.

bug یا باگ یعنی اشکال

حتی اگر قالب html شما با مرورگر ie7-8 مشکل داشته باشه باگ داره

اگر تلویزیون شما درست روشن نشه باگ داره

اگه شرکت میزبانی شما درست تنظیمات امنیتی سرور را در مقابله با حملات DDOS را انجام نداده اون سرور باگ داره ,

جای تمام کلمات باگ , اشکال بگذارید ...

اصطلاح باگ در نرم افزار (باگ ایراد برنامه نویس در برنامه نویسی برنامه ی خود هست)

vimax23
چهارشنبه 29 مرداد 1393, 14:58 عصر
باگ یعنی حفره ای که به خاطر نقص در یه سیستم نرم افزاری حالا میخواد یه اسکریپت تحت وب یا یه نرم افزار دسکتاپی یا اپه اسمارت فون باشه تا کانفیگ روی سرور پیش میاد خواه عمدی برای سواستفاده هست و خواه به خاطر اشتباه انسانی

کلا هیچ کسی نمیتونه مدعی باشه 100 درصد امنیت رو تضمین میشه کرد چون به هر حال یه انسان کار رو انجام داده و کسی هم که باگ پیدا میکنه انسانه ، تحت وبش با اکانتیکس میشه بعضی از باگ های تو اسکریپت رو پیدا کنی و پچ کنی اینکه بخوایی یاد بگیری باید اول با مفاهیم پایه ای برنامه نویسی و دیتابیس آشنا باشی بعد بتونی کامندها رو بشناسی که پچ کنی خودت زمان یادگیری هم به صبر خودت و علاقت بستگی داره

از من میشنوی اگر زبان انگلیسیت ضعیفه اول اینو قویش بکن ناز هیچ کسی هم اون وقت نیاز نیست بکشی اینقدر منابع انگلیسی اینا داره که خودت یاد میگیری اینا رو راحت

دانیال دزفولی
چهارشنبه 29 مرداد 1393, 16:32 عصر
هیچ آموزشی نه انگلیسی نه فارسی برای باگ زدن پیدا نکردم :(

ABZiko
چهارشنبه 29 مرداد 1393, 17:31 عصر
ببخشید دوستان اگر یک اسپمر هم باشه، باگ به حساب می آد، درسته؟ بعد راه حلش فقط همینه که Captcha بزاریم؟

دانیال دزفولی
چهارشنبه 29 مرداد 1393, 17:38 عصر
ببخشید دوستان اگر یک اسپمر هم باشه، باگ به حساب می آد، درسته؟ بعد راه حلش فقط همینه که Captcha بزاریم؟

من سایت هایی رو دیدم که امنیت بالایی دارن در حالی که کپچا ندارن

ABZiko
چهارشنبه 29 مرداد 1393, 17:44 عصر
آره خب، به خاطر همین چجوری بعضی هاشون از captcha استفاده می کنن ولی بعضی هاشون نه؟

vimax23
چهارشنبه 29 مرداد 1393, 18:12 عصر
کپچا کی واسه جلوگیری از اسپمرها هست نه اینکه باگ داشته باشه فرمت!
عرض کردم تحت وب بهترین نرم افزار اکانتیکس هست سرچ کنین لینک دنلودش هست هر باگی پیدا کنه ادیتور خودش داره میتونی دقیقا یاد بگیری از چی پیدا کرده لینک به خود سایتش هم داره باگش چه تعریفی داره و روش های رفعش چیه
همونطور که گفتم پیش زمینه نیازه زبان انگلیسیت خوب باشه

دانیال دزفولی
چهارشنبه 29 مرداد 1393, 18:29 عصر
عرض کردم تحت وب بهترین نرم افزار اکانتیکس هست سرچ کنین لینک دنلودش هست هر باگی پیدا کنه ادیتور خودش داره میتونی دقیقا یاد بگیری از چی پیدا کرده لینک به خود سایتش هم داره باگش چه تعریفی داره و روش های رفعش چیه

حالا برای باگ زدن در آخر باید چیکار کنم :گریه::ناراحت::اشتباه::افسرد :

ABZiko
چهارشنبه 29 مرداد 1393, 18:49 عصر
آها پس اسپمر باگ نیست.

احسان!
چهارشنبه 29 مرداد 1393, 19:54 عصر
bug یا باگ یعنی اشکال حتی اگر قالب html شما با مرورگر ie7-8 مشکل داشته باشه باگ داره اگر تلویزیون شما درست روشن نشه باگ داره اگه شرکت میزبانی شما درست تنظیمات امنیتی سرور را در مقابله با حملات DDOS را انجام نداده اون سرور باگ داره , جای تمام کلمات باگ , اشکال بگذارید ... اصطلاح باگ در نرم افزار (باگ ایراد برنامه نویس در برنامه نویسی برنامه ی خود هست) ممنون باید اصلاح میکردم به باگ نرم افزاری.

IamOverlord
چهارشنبه 29 مرداد 1393, 21:42 عصر
سلام!
مقاله ی Wikipedia رو هم در این مورد ببینید: en.wikipedia.org/wiki/Software_bug (http://en.wikipedia.org/wiki/Software_bug) مخصوصا بخش Etymology! عکس اون حشره (Bug) ـی رو که باعث به وجود اومدن مشکل شده بود هم گذاشته...!

ABZiko
پنج شنبه 30 مرداد 1393, 00:15 صبح
یعنی اولین مشکل باگ رو اون حشره انجام داده!!!؟؟؟

vimax23
پنج شنبه 30 مرداد 1393, 08:40 صبح
یعنی اولین مشکل باگ رو اون حشره انجام داده!!!؟؟؟

آره یه نوع سوسکه رفته تو سیستم ترکونده:لبخند:

vahid76
پنج شنبه 30 مرداد 1393, 11:33 صبح
دوست عزیزی که میخواب باگ بزنی:
منظور شما از باگ زدن چیه؟ اگه منظورت هک کردنه که باید بگم شما باید اول بفهمید سایت مورد نظر چه باگی داره (میتونید از برنامه های اسکنر استفاده بکنید) بعدش نسبت به اون باگ شما شروع میکنید به اینجکت کردن و سایت هک میکنید. ما خیلی باگ داریم. شما باید نوع باگ مشخص بکنید.
در ضمن من آشیانه به شما پیشنهاد میدم. برای اینکه پستتون پاک نشه بهتره در جای مناسب سوال بکنید.
موفق باشید.../

ABZiko
پنج شنبه 30 مرداد 1393, 13:20 عصر
یک سوسک می تونه باگ بزنه ولی من نمی تونم!!!:قهقهه:

vimax23
پنج شنبه 30 مرداد 1393, 16:16 عصر
یک سوسک می تونه باگ بزنه ولی من نمی تونم!!!:قهقهه:

باگ نمیزنه باگ همون سوسکه هست که حفره پیدا میکنه میره توش رو میترکونه

[younes]
پنج شنبه 30 مرداد 1393, 16:52 عصر
من هم متوجه نشدم منظور دوستمون از باگ زدن چیه؟

کشف باگ
ایجاد باگ
رفع باگ
هک کردن یه سایت از راه باگ هایی که داره

من مطمئنم اگه شما اول یه معنی روشن از عبارت " باگ زدن " ارائه کنی خیلی زودتر به نتیجه می رسیدیم.