View Full Version : سوال: ساختن batch File برای اجرای فایل jar
mr_stone
چهارشنبه 29 مرداد 1393, 14:47 عصر
سلام به همگی من میخوام برای اینکه برنامه جاوام رو با دابل کیلیک باز بشه میخوام واسه فایل jar که netbeans درست کرده یک batch file درست کنم!
من این کد هارو توی notePad نوشتم! اما کار نمیکنه!!
مشکل چیه به نظرتون!!؟
set path= C:\Program Files\Java\jdk1.8.0_11\bin
java -jar C:\DailySchedule.jar
اولی برای آدرس JDK دومی هم واسه جای خود فایلjar!
مشکل کجاست بچه ها!؟؟
راستی دستورات کاملی که باهاشون میتونم یک فایل java یاjar رو با cmd اجرا و کامپایل کنم همم برام بنویسین ممنونم!
dele514
چهارشنبه 29 مرداد 1393, 16:18 عصر
سلام.
اگه برنامتون رو توی نوت پد بنویسید نیازی به bath file ندارید.(باید از طریق system tools نسبت به bath کامپایلر جاوا اقدام کنید ) اما من با نت بینز کار نکردم.
دستورات اجرای فایل جاوا یا جار رو میتونید با یه جستجو کوتاه پیدا کنید.
java -jar name.jar این واسه اجرای فایل جار هست.
javac name.java این واسه کامپایل فایل جاوا.
java name.class اینم واسه اجرا بایتکد هایی که کامپایل شده.
mr_stone
پنج شنبه 30 مرداد 1393, 08:34 صبح
سلام.
اگه برنامتون رو توی نوت پد بنویسید نیازی به bath file ندارید.(باید از طریق system tools نسبت به bath کامپایلر جاوا اقدام کنید ) اما من با نت بینز کار نکردم.
دستورات اجرای فایل جاوا یا جار رو میتونید با یه جستجو کوتاه پیدا کنید.
java -jar name.jar این واسه اجرای فایل جار هست.
javac name.java این واسه کامپایل فایل جاوا.
java name.class اینم واسه اجرا بایتکد هایی که کامپایل شده.
میشه کامل مراحلو بگی!!
من الان همینو توی ی notpad بذارم و به پسوندbat ذخیره کنم کنار فایلjar اگر روش کیلیک کنم! باید برنامم اجرا بشه ؟
set path= C:\Program Files\Java\jdk1.8.0_11\bin
java -jar DailySchedule.jar
dasssnj
پنج شنبه 30 مرداد 1393, 09:28 صبح
سلام شما ابتدا این فایل را اکسترکت کنید و داخل پوشه ای که فایل jar هست قرار بدید .
اگه برنامه تون دارای GUI هست با دابل کلیک روی این فایل باز میشه و اگه برنامه تون در کنسول اجرا میشه ابتدا cmd را باز کنید سپس این فایل را درون آن بکشید و Enter بزنید.
اگه اجرا نشد متن ارور را اینجا قرار دهید تا برسی شود .
122506
dele514
پنج شنبه 30 مرداد 1393, 22:15 عصر
من الان همینو توی ی notpad بذارم و به پسوندbat ذخیره کنم کنار فایلjar اگر روش کیلیک کنم! باید برنامم اجرا بشه ؟
بله.باید اجرا بشه.البته اگه برنامه کنسولی باشه،من از روش استفاده از فایل bat رفتم اما جواب نداد!نمیدونم چرا.اما اگه برنامه گرافیکی باشه جواب میده.(راستی کلاس main رو مشخص کردی؟)
در ضمن چه کاریه بخوای این طوری و هر دفعه class bath کنی؟همون روشی که گفتم(sysytem tools)یه بار و واسه همیشه bath میکنی خلاص.
mr_stone
پنج شنبه 30 مرداد 1393, 22:37 عصر
122521
تنها چیزی که اجرا شد این بوود!!!
برنامه هم گرافیکیه!
dasssnj
جمعه 31 مرداد 1393, 06:33 صبح
مشکلتون را فهمیدم .
شما برای فرمتون یه ایکن قرار دادید یا یه عکس توش نشون میدید درسته ؟
خب توی نت بینز وقتی نام ایکنی که بهش دادید دقیقا با نام اصلی مطابقت نداشته باشه (یعنی از لحاظ بزرگی و کوچکی حروف) ازتون ایراد نمی گیره و ایکن ست میشه ولی اینجا دیگه گیر میده . بنابراین شما سورستو باز کن اون قسمتی که ایکن ست کردی یا عکسو خوندی (ImageIO.read) اسم فایلی که بهش دادی را دقیقا مطابق با نام فایل (بزرگی و کوچکی) بنویس . بعد بگرد ببین کجا ها دیگه دوباره این کارو کردی اونا را هم عوض کن و دوباره از برنامه ت خروجی بگیر .
(کلا این ارور مال ImageIO.read هستش که شما باید هر جا از این متد اسفاده کردید را باز نگری کنید و نام فایل را چک کنید)
dasssnj
جمعه 31 مرداد 1393, 06:50 صبح
من دارم روی پروژه ی سی ++ کار می کنم که فایل jar را به exe تبدیل می کنه . اگه تونستم بسازمش در اختیار عموم قرار می گیره .
mr_stone
شنبه 01 شهریور 1393, 09:00 صبح
بچه ها مشکل اجرا شدن حل شد با راه حل dasssnj
ممنونم
اما من روی دکمه هام صدا گذاشتم که الان صداش کار نمیکنه!!
مشکل از کجاس به نظرتون!؟!؟
mr_stone
شنبه 01 شهریور 1393, 23:15 عصر
مدیر کجاس پس؟!؟ چرا کسی پاسخگو نیس؟!!؟ :(
dasssnj
یک شنبه 02 شهریور 1393, 08:33 صبح
مدیر کجاس پس؟!؟ چرا کسی پاسخگو نیس؟!!؟ :(
قرار نیست فقط مدیر پاسخگوی شما باشه .
شما قوانین تالار را خوندی ؟
اگه کسی بلد باشه مشکلتون را حل می کنه . من مشکل بالاییتون را بلد بودم حل کردم . اینو نمی دونم چرا کار نمی کنه . (بازم تست کنید ببینید اسم فایل صوتی را درست نوشتید یا نه)
mr_stone
یک شنبه 02 شهریور 1393, 14:38 عصر
قرار نیست فقط مدیر پاسخگوی شما باشه .
شما قوانین تالار را خوندی ؟
اگه کسی بلد باشه مشکلتون را حل می کنه . من مشکل بالاییتون را بلد بودم حل کردم . اینو نمی دونم چرا کار نمی کنه . (بازم تست کنید ببینید اسم فایل صوتی را درست نوشتید یا نه)
بابا چرا میزنی ما کنه نگفتیم حتما مدیر بیاد جواب بده!!:لبخند:
اسم تمام فایل هامو درست کردم!!
بازم ممنون اگر کسی بلد بود بگه!!
راستی من چطور میتونم فونت هایی که توی برنامم استفاده کردم رو توی source خودم داشته باشم که اگر کسی روی سیستمش نداشت با مشکل مواجه نشه؟!!؟
dasssnj
دوشنبه 03 شهریور 1393, 05:28 صبح
اگه می خوای به جواب برسی برای هر مشکلت تاپیک جدا باز کن . توی یه تاپیک نمیشه همه ی مشکلات را حل کرد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.