View Full Version : سوال: مشکل در عملیات فروشگاه ووکامرس
Mostafa_
چهارشنبه 29 مرداد 1393, 16:44 عصر
با سلام من با ووکامرس یه فروشگاه درست کردم متاسفانه اون اموزشی که شما تو سایت گذاشته بودین حواب نداد برای من یعنی من فایل woocommerce.css رو توی پوشه قالبم کپی کردم اما نمیشناسه فایل رو برای همین تمام کلاس هایی که توی مرورگر میبینم رو خودم دستی به استایل خودم اضافه میکنم و تغییرش میدم حالا اولا میخواستم بدونم مشکلم از کجاست دوما بهر زوری بود فروشگاه رو راه انداختم ،،، (البته نصفه) ،،،الان محصولات نشون داده میشه ،، وقتی هم روی خرید کلیک میکنم توی سبد خرید میره (خودم یه برگه به نام Cart درست کردم با استفاده از اون میره توی سبد خرید)،، اما دکمه ی انجام خرید کار نمیکنه ،، انگار براش دستوری نوشته نشده ،،، نصویه حساب هم همینطور اونم اصلا کار نمیکنه ،،، یعنی اصلا صفحه رو پیدا نمیکنه ممنون میشم این مشکلاتم رو حل کنین
vimax23
چهارشنبه 29 مرداد 1393, 18:21 عصر
با سلام من با ووکامرس یه فروشگاه درست کردم متاسفانه اون اموزشی که شما تو سایت گذاشته بودین حواب نداد برای من یعنی من فایل woocommerce.css رو توی پوشه قالبم کپی کردم اما نمیشناسه فایل رو برای همین تمام کلاس هایی که توی مرورگر میبینم رو خودم دستی به استایل خودم اضافه میکنم و تغییرش میدم حالا اولا میخواستم بدونم مشکلم از کجاست دوما بهر زوری بود فروشگاه رو راه انداختم ،،، (البته نصفه) ،،،الان محصولات نشون داده میشه ،، وقتی هم روی خرید کلیک میکنم توی سبد خرید میره (خودم یه برگه به نام Cart درست کردم با استفاده از اون میره توی سبد خرید)،، اما دکمه ی انجام خرید کار نمیکنه ،، انگار براش دستوری نوشته نشده ،،، نصویه حساب هم همینطور اونم اصلا کار نمیکنه ،،، یعنی اصلا صفحه رو پیدا نمیکنه ممنون میشم این مشکلاتم رو حل کنین
آنلاین کردی جایی؟
اگر اره لینک بده
Mostafa_
چهارشنبه 29 مرداد 1393, 18:51 عصر
سلام نه هنوز ،،، اپلود نکردم تو لوکاله
vimax23
پنج شنبه 30 مرداد 1393, 08:44 صبح
خب علم غیب کسی نداره بدونه تو لوکال شما چه خبره
omidparkour
پنج شنبه 30 مرداد 1393, 11:07 صبح
سلام
دوست عزیز ممکنه که با لوکال هاست مشکل داشته باشه
شما روی هاستتون نصب کنید بعد اگر مشکلی بود بگین تا بررسی بشه
Mostafa_
پنج شنبه 30 مرداد 1393, 13:43 عصر
خوب درسته اما چرا قالبای دگ رو که نصب میکنم ،،، کار میکنن فقط برا من درست کار نمیکنه
Mostafa_
جمعه 31 مرداد 1393, 01:26 صبح
میشه بگین باید چکارکنم ؟؟
اگه نیازه قالبواپلود کنم
vimax23
جمعه 31 مرداد 1393, 10:27 صبح
میشه بگین باید چکارکنم ؟؟
اگه نیازه قالبواپلود کنم
اینجا دو تا راه داری یکی اینکه تیم بدی به یه نفر که وقتشو داشته باشه بیاد روی لوکالت بببینه
دوم اینکه به صورت آنلاین بزاری لینک بدی ببینن اینجور سئوالها نیاز به آنلاین بودن داره
Mostafa_
جمعه 31 مرداد 1393, 18:50 عصر
خوب من مشکلی با تیم ندارم
اگه شما خودتون میتونین بگین من مشکلی ندارم
یااگه کسی میتونه بگه
فقط یکم سریع چون کارم گیره:گریه::گریه::گریه:
Mostafa_
شنبه 01 شهریور 1393, 10:26 صبح
کسی نیست راهنمایی کنه ؟؟؟؟
Mostafa_
دوشنبه 03 شهریور 1393, 14:03 عصر
یعنی هیچکس نمیتونه کمکم کنه
به خدا کارم گیره
هیج منبعی نیست
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.