PDA

View Full Version : دسترسی کامل به پوشه های ویندوز با C#



Abbas Naghdi
چهارشنبه 29 مرداد 1393, 19:08 عصر
سلام بچه ها ...
یه مشکل من دارم ... من میخام یه سری فایل دانلود کنم و در پوشه ای در مسیر ویندوز کپی کنم با C# و همینطور Database backup نرم افزارمو داخل این پوشه قرار بدم اما
دسترسی فول ندارم به این پوشه
مثلا به C:// دسترسی دارم اما به C://Windows دسترسی ندارم
چطور دسترسی فول از این پوشه بگیرم ؟

parvizwpf
چهارشنبه 29 مرداد 1393, 19:19 عصر
http://stackoverflow.com/questions/189493/error-message-access-to-the-path-c-windows-microsoft-net-framework-version
http://www.c-sharpcorner.com/uploadfile/40e97e/setting-folder-full-rights-permission-in-windows-7/

Abbas Naghdi
چهارشنبه 29 مرداد 1393, 19:25 عصر
http://stackoverflow.com/questions/189493/error-message-access-to-the-path-c-windows-microsoft-net-framework-version
http://www.c-sharpcorner.com/uploadfile/40e97e/setting-folder-full-rights-permission-in-windows-7/


با سلام ... این لینک ها رو خودم رفتم ... یکیش برای فایل ها هست و یکی دیگه که اصلا معلوم نیست چیه ...
من برای دسترسی کامل دادن به پوشه میخام ... کسی بلد نیست ... با تشکر

pars1376
چهارشنبه 29 مرداد 1393, 19:54 عصر
با سلام ... این لینک ها رو خودم رفتم ... یکیش برای فایل ها هست و یکی دیگه که اصلا معلوم نیست چیه ...
من برای دسترسی کامل دادن به پوشه میخام ... کسی بلد نیست ... با تشکر
فکر نمیکنم راحت باشه! مگه سطح دسترسی رو از قسمت security خود پوشه تعیین نمیکنن؟
اگه کسی راهی میدونه به ما هم بگه

Abbas Naghdi
پنج شنبه 30 مرداد 1393, 08:24 صبح
تو سایت های خارجی زیاد جستجو کردم اما همه کد ها خطا دارن

Abbas Naghdi
جمعه 31 مرداد 1393, 16:33 عصر
سلام بچه ها ...
کارم گیره نیاز دارم لطفا کمک کنید ... خیلی مهمه ارم به خاطر این تعطیله ...

morteza5358
جمعه 31 مرداد 1393, 23:35 عصر
سلام
فکر کنم با Run As Administrator کردن برنامه مشکل برطرف میشه.
برای این کار یه manifest به پروژتون اضافه کنید و این تگ رو داخلش بنویسین:
<requestedExecutionLevel level="requireAdministrator" uiAccess="false" />

موفق باشید

Abbas Naghdi
شنبه 01 شهریور 1393, 01:04 صبح
سلامفکر کنم با Run As Administrator کردن برنامه مشکل برطرف میشه.برای این کار یه manifest به پروژتون اضافه کنید و این تگ رو داخلش بنویسین:موفق باشیداین کار ها رو قبلا انجام دادم اما بازم نشد ...

امیر مهرشاد
دوشنبه 07 مهر 1393, 21:50 عصر
این کار ها رو قبلا انجام دادم اما بازم نشد ...

فقط uac رو غیر فعال کنید و درون محیط cmd که با حالت ادمین اجراش کردین این دستور رو یبار بنویسید و اجراش کنید




net user administrator /active:yes