ورود

View Full Version : سوال: رد پای کاربران سایت، آمار سایت

bftarane
پنج شنبه 30 مرداد 1393, 10:43 صبح
سلام.
یکی از کارفرماها خواسته که بتونه آمار کاملی از کاربران سایت ببینه، مخصوصاً اینکه کاربران از چه طریقی به سایتش هدایت شدن، مثلاً از طریق گوگل بوده یا نه؟ یا اینکه با جسجوی چه عبارتی وارد سایتش شده.
سایت وب گذر همچین امکانی گذاشته، منم سایت مورد نظر رو ثبت نام کردم و کدی که بهم داد رو در یک صفحه به اسم stat.html قرار دادم، حالا به صفحه آمار دسترسی دارم ولی نمی دونم چرا با اینکه خودم در گوگل سرچ زدم اسم سایت رو و از اون طریق وارد شدم ولی در قسمت موتورهای جستجو تشخیص نداده که من از طریق گوگل وارد سایت شدم.

میخواستم ببینم شما تجربه ای در این زمینه دارید؟
حالا چه با سایت وب گذر چه از طریق دیگه لطفاً راهنمایی کنید.
qartalonline
پنج شنبه 30 مرداد 1393, 10:45 صبح
از google analytics استفاده کنید.
http://www.google.com/analytics/

ABZiko
پنج شنبه 30 مرداد 1393, 13:18 عصر
از طریق Google webmater که براش اکانت ساختین می شه اینکار رو کرد.

bftarane
پنج شنبه 06 شهریور 1393, 09:37 صبح
من از طریق گوگل آنالیز خواستم این کار رو انجام بدم. دلیل ف ی ل ت ر بودن این سایت چیه؟

بگذریم گشتم چند تا آموزش پیدا کردم ولی وارد که میشم اون صفحه ای که باید اسم سایت و url و ... رو وارد کنم بهم نشون نمی ده. فقط این سه مرحله رو بهم نشون میده.
1 sign up for google analytics
2 add tracking code
3 learn about your audience
خوب sign in که هستم.
دیگه هیچ فرمی نشون نمیده که بتونم مراحل رو ادامه بدم.

از طریق Google webmater که براش اکانت ساختین می شه اینکار رو کرد.
من از طریق Google webmaster اکانت ساخته بودم ولی متوجه نشدم چطور میشه پیگیری آمار رو هم از این طریق انجام داد؟
فکر کنم منظور شما هم همون Google Analytics بود درسته؟

qartalonline
پنج شنبه 06 شهریور 1393, 10:16 صبح
برای ایران تحریمه از نرم افزارهایی مثل freegate استفاده کنید.
تو گوگل یه اکانت ایجاد کنید. (مثل ایجاد ایمیل در gmail) بعدش وارد ایمیل خود بشید سپس به صفحه http://www.google.com/analytics/ برید در بالای صفحه دکمه Access Google Analytics رو بزنید بطور اتوماتیک وارد گوگل آنالیز میشید.
از منوی بالا بر روی admin کلیک کنید صفحه جدید که باز میشه سه تا ستون داره ستون اول از سمت چپ که عنوانش ACCOUNT هستش یه dropdown داره اون رو باز کنید و بر روی create new account رو بزنید یه فرم میاره اون رو پرکنید سپس Get Tracking ID رو بزنید تو صفحه جدید کد مربوط به آمارگیر رو میده که باید بذارید تو سایت.
برای مشاهده آمار از منوی بالا home رو بزنید لیست آمارگیرهایی رو که ایجاد کردید رو میاره رو هرکدوم که خواستید کلیک کنید زیر منو باز میشه رو All Web Site Data کلیک کنید وارد صفحه نمایش آمار میشید از ستون سمت چپ میتونید انتخاب کنید که چه آماری رو ببینید. برای مشاهده آمار دربازه زمانی خاص از ستون چپ داشبور رو بزنید و در سمت راست بالا یه قسمتی تاریخ نوشته اون رو بزنید و تاریخ دلخواه خودتون رو انتخاب کنید.