ورود

View Full Version : هاست نامحدود

mahdivita
پنج شنبه 30 مرداد 1393, 11:45 صبح
سلام
من چندتا سایت دارم و برای هر کدوم یه هاست دارم + یک هاست دانلود هم دارم
به نظر شما یک هاست نامحدود بگیرم و همه سایت ها رو روی اون قرار بدم چطوره؟؟

پسرک کنجکاو
پنج شنبه 30 مرداد 1393, 11:50 صبح
دوست عزیز ن موقع سرعت سایت هایت پایین میکشه و سرعت لود و دان شدن مطالب بالا خواهد رفت:ناراحت::تشویق:

پسرک کنجکاو
پنج شنبه 30 مرداد 1393, 11:52 صبح
دوست عزیز ن موقع سرعت سایت هایت پایین میکشه و سرعت لود و دان شدن مطالب بالا خواهد رفت:ناراحت::تشویق:
چون در آن صورت تویک هاست داری که مثلا سرعت دالندو ش 7 کیلوبایت بر ثانیه است ولی چند سایت شاید به 40 کیلوبایت برسد

omidparkour
پنج شنبه 30 مرداد 1393, 12:23 عصر
اگر کمی فکر کنید هاست نامحدود یک شعار تبلیغاتی هستش و اگر منطقی فکر کنید چیزی به نام فضای نامحدود تعریف نشده . شرکت های زیادی هستند که هاست نامحدود ارائه میدن باید از خودشون سئوال کنید که آیا واقعا نامحدوده (البته اگر حقیقت رو بگن :لبخندساده:)

mahdivita
پنج شنبه 30 مرداد 1393, 12:23 عصر
پس یعنی شما میگین که برای هر سایتم یک هاست جدا داشته باشم بهتره؟؟

پسرک کنجکاو
پنج شنبه 30 مرداد 1393, 12:41 عصر
بله دوست عزیز چون شما مثلا اینترنت 512 نا محدود بگیرید نهایتش بهتون 30 گیگ تعلق می گیره پس به نظر من هاست دانلود خودش یه هاست خوبه و قوی داشته باشید دو مثلا اگه شما سایت های دیگتون حجم کم دارن و بازدید شون کمه هر دوتا شون یه هاست به نظر من خوبه.

پسرک کنجکاو
پنج شنبه 30 مرداد 1393, 12:47 عصر
بله دوست عزیز چون شما مثلا اینترنت 512 نا محدود بگیرید نهایتش بهتون 30 گیگ تعلق می گیره پس به نظر من هاست دانلود خودش یه هاست خوبه و قوی داشته باشید دو مثلا اگه شما سایت های دیگتون حجم کم دارن و بازدید شون کمه هر دوتا شون یه هاست به نظر من خوبه.

omidparkour
پنج شنبه 30 مرداد 1393, 12:58 عصر
فقط موقع خرید هاست به پهنای باند هاست توجه کنید
چون خیلی از دوستان هاست رو میخرن بعد از چند مدت که پهنای باند تموم میشه به مشکل بر میخورن
سعی کنید پهنا باند نامحدود بگیرین(البته اگر بازدیدتون بالاست)

پسرک کنجکاو
پنج شنبه 30 مرداد 1393, 13:23 عصر
منم با آقا امید موافقم واسه دانلود هاست نامحدو با پهنا باند نامحدود بگیر واسه بقیه باتوجه به نیاز متغیره

پسرک کنجکاو
پنج شنبه 30 مرداد 1393, 14:04 عصر
حالا انتخاب دست خودتونه

سینا اکبری
پنج شنبه 30 مرداد 1393, 14:16 عصر
من هاست نامحدود تا حالا داشتم.
در یک جمله میتونم بگم افتضاحه

ABZiko
پنج شنبه 30 مرداد 1393, 15:25 عصر
من هاست نامحدود تا حالا داشتم.
در یک جمله میتونم بگم افتضاحه

اونوقت چرا؟

wolf144grz1
پنج شنبه 30 مرداد 1393, 15:39 عصر
هاست نامحدود در اسم نامحدود است.
ولی اگر مثلا 10 درصد از پردازنده سرور رو مشغول کنید شما رو ساسپند می کنن...
و کلا چنین هاست هایی زیاد با کیفیت نیستند.

در هر صورت شما می تونید یک سرور مجازی بگیرید و سایت هاتون رو روی آن منتقل کنید..(باز بستگی به بودجه و فشار سایت هاتون داره..)

-------------------------------------------
بازی فکری (http://www.flashkhor.com/search.php?page=1&name_en=&sabk=5&sort=1)

omidparkour
پنج شنبه 30 مرداد 1393, 16:58 عصر
تازه یک بدی دیگری که شما بیای یک هاست نامحدود بگیری و سایت هاتون رو همه رو روی اون بزاری اینه که اگر همون یک هاست به مشکل بخوره و یا خدانکنه هک بشه دیگه همه سایتهاتون از بین میره
اگر قصدتون اینه سایتهاتون همه یه جا باشن میتونید سرور بگیرید اما سرور هزینه اش یه کم سنگینه برای شروع

پسرک کنجکاو
پنج شنبه 30 مرداد 1393, 18:57 عصر
تازه یک بدی دیگری که شما بیای یک هاست نامحدود بگیری و سایت هاتون رو همه رو روی اون بزاری اینه که اگر همون یک هاست به مشکل بخوره و یا خدانکنه هک بشه دیگه همه سایتهاتون از بین میره
اگر قصدتون اینه سایتهاتون همه یه جا باشن میتونید سرور بگیرید اما سرور هزینه اش یه کم سنگینه برای شروع
اونوقته که دیگه زحمات چندین چند سالت به دار فانی میره:افسرده::افسرده::افسرده:

ashokri.nll
پنج شنبه 30 مرداد 1393, 19:03 عصر
اگه دوست داری همه رو تو یه جا مدیریت کنی به جای هاست الکی نامحدود میتونی نمایندگی بگیری همه رو بکنی تو یه جا اینجوری فک کنم بهتره .

راست هم میگه برای مدیریت سایت های مختلف رو چندتا هاست ... آدم در میاد بخدا :لبخند: ( سانسور کردم :قهقهه: )

r4hgozar
پنج شنبه 30 مرداد 1393, 19:09 عصر
سلام.
قبلا هم در مورد هاست نامحدود بحث شده.
می تونم بگم هاست نامحدود وجود نداره. البته به معنای نا محدود کامل.
اما همین روش کار حرفه ای تر و بهتره. عوضش نکنین و هاست نامحدود نگیرین.

موفق باشید

سینا اکبری
پنج شنبه 30 مرداد 1393, 23:49 عصر
اونوقت چرا؟

نه سرعت داشت،نه کیفیت داشت،نه فضای زیاد اصلا بیش از 5 گیگ نمیشد فضا در اختیار بگیری(خیر سرم اومده بودم سایت دانلود آهنگ بزنم)،معمولا بیشتر مواقع هم قطع بود و....

[younes]
جمعه 31 مرداد 1393, 00:45 صبح
کاری که میخواهید انجام بدید واقعا غیر منطقی هست این که شما بخواییذ یه هاست نا محدود بخرید و چند سایت در اون بزنی

به نظر من آدم اگه یه سایت متوسط هم داشته باشه این هاست ها با هزار زحمت از پسش بر میان چه برسه چند سایت

vimax23
جمعه 31 مرداد 1393, 10:44 صبح
سلام
من چندتا سایت دارم و برای هر کدوم یه هاست دارم + یک هاست دانلود هم دارم
به نظر شما یک هاست نامحدود بگیرم و همه سایت ها رو روی اون قرار بدم چطوره؟؟

بهترین کاری که میتونی بکنی برای سایتهات اینه {با این پیش فرض که یوزر اصلی تو از ایران هست نه خارج از ایران} از یکی از ریسلرهای دیتاسنترهای ایرانی یه وی پی اس لینوکس بگیر با پنل DA بعد اسکریپت وب سایت هاتو روی اونا بیار ، اینطوری لود سایتت بسیار سریع تر میشه تا اینکه سرورت خارج از ایران باشه
برای فایل های آپلودی خودت هم به کمک یه سرور ابری با بهترین کیفیت از امریکا یا اروپا خریداری کن و فایل ها از اونجا لود بشن اینطوری هیچ تاثیری تو لود سایت هات نداری برای اینکه خرج اینا رو در بیاری یه برنامه به هر زبونی بلدی بنویسی طبق پهنای باند و پورت و فضا محدود کن و پنل بزار برای هر کسی که میخواد دنلود کنه {در صورتی که فایلات درست حسابی باشن نه این آتاآشغالای کرکی که به وفور تو سایت های ایرانی هست!}
دنبال هاست هم نباش ، بدی هاست اشتراکی عدم امنیت عدم تضمین کیفیت هست هر کسی بهت این دو تا رو میده دروغ محض گفته کافیه آی پی سرور رو بگیری ببینی n تا سایت داره هاست میشه در حالی که ظرفیت فیزیکی هر سرور محدود هست نه نامحدود ، کلا مصرفت بره بالا میگن خوش اومدی
اگر هم بازدید گلوباله خب امریکا معدن بزرگترین دیتاسنترهای دنیا هست

[younes]
جمعه 31 مرداد 1393, 18:39 عصر
بدی هاست اشتراکی عدم امنیت عدم تضمین کیفیت هست هر کسی بهت این دو تا رو میده دروغ محض گفته کافیه آی پی سرور رو بگیری ببینی n تا سایت داره هاست میشه

دوست عزیز چه طور میشه با آی پی یه سرور تعداد سایت های هاست شده در اون رو به دست آورد؟

vimax23
شنبه 01 شهریور 1393, 09:49 صبح
;2087332']دوست عزیز چه طور میشه با آی پی یه سرور تعداد سایت های هاست شده در اون رو به دست آورد؟
کاری نداره شما از هر جایی میخوایی بگیری میخوایی سکیوریتی چک کنی اصلا می ارزه یا نه و سرعت رو کامل چک کنی و چیا هاست شدن از آی پی سرور ریورس بگیر
اگرم بهت از ترس اینکه یه موقع هاست شیر هک کنی یا اینکه بفهمی چه سایت های مزخرفی هاست شده هستن بهت هیچ نمونه زنده نمیده خودت میتونی با کمی تلاش به دست بیاری
همونطور که گفتم هاستینگ شیر به هیچ عنوان از نظر امنیتی و همچین سرعت و منابع سخت افزاری که سرور داره قابل اطمینان نیست اونم ایران که بی صاحابه روی یه سروی که نهایت 20 تا سایت حجیم میشه بالا اورد رو طرف میاد 500 600 تا سایت هاست میکنه ، تازه روی یه اکانت ریسلری
کلا در خرید بسیار دقت کنین پول و وقتتون رو هر جایی هدر ندین