ورود

View Full Version : آموزش: آنالیز و نفوذ به نرم افزارها با اسمبلی(کرک)2

masoud.8086
جمعه 31 مرداد 1393, 20:01 عصر
این تایپیک فقط جهت آشنایی با مقوله کرک میباشد و در آن نرم افزاری که متعلق به شرکت و یا فردی که محصولی در بازار باشد کرک نمیشودو فقط برنامه های که خود بنده تهیه کردم (برای آموزش)مورد انالیز قرار میگیرد
سلام
خوب با جسله دوم تایپیک کرک با اسمبلی (انالیز و نفوذ به نرم افزارها)در خدمت شما هستم قبل از شروع آموزش ها باید بگم که به دلیل محدودیت های و قوانین سایت از این جلسه از کلمه کرک استفاده نمیشه و اسم تایپیک به انالیزو نفوذ به نرم افزارها با اسمبلی تغییر میکنه همچنین اگر در آموزش ها قبلی مشکل و سوالی دارید در تایپیک مطرح کنید تا جواب بدم.
در ادامه پیش نیاز های نفوذ به نرم افزارها با اسمبلی نرم افزارreshackرو مورد بررسی قرار میدیم این نرم افزار برای ویرایش و تغییر در فایل های اجرایی و همچنین فایل های کتابخانه ای میباشد که شکل کلی نرم افزار به صورت زیر است
122546
برای اجرای یک فایل اجرایی از گزینه فایل گزینه اپن را انتخاب میکنید پس از اضافه کردن فایل به نرم افزارمنوهای در سمت چپ ظاهر میشه که یکی یکی توضیح میدم
آیکن ها: در این قسمت تمام آیکن های که برنامه از آن استفاده میکند در آون وجود دارد.
منو ها:که تمام منو های برنامه قابلیت رویت است
دیالگ ها: تمام فرم ها در آن موجود است
جدول رشته:تمام رشته و متن های برنامه در آن وجود دارد
122547
خوب من در اینجا طبق عکس برنامه نوت پد رو درون برنامه اوردم و میخوام یکم توش تغییرات انجام بدم
همون طور که توی عکس مشخصه منو فایلو می خوام اسمشم عوض کنم

پس از کیلیک کردن روی متن فایل که با شکل مشخص شده نام مورد نظر خودتونو وارد میکنید و و بعد گزینه کامپایل اسکریپتو فشار میدیم مانند شکل
122548

که اگر دقت کرده باشید متن منوی فایل به متن مورد نظر تون تغییر کرده
هچنین برای تغییر در تکس باکس و لیبل هلی برنامه با انتخاب شی و راست کلیک کردن گزینه ادیت رو انتخاب کنید و ویرایش رو انجام بدید
با استفاده از گزینه اینزرت میتونید کنترل های جدید در هر فرم خواستید بذارید
122549

نکته مهم:پس از تغییر در فایل های اجرایی و فشار دادن دکمه کامپایل برای ایجاد و ثبت تغییرات از منوی فایل گرینه سیو از رو انتخاب و فایل را ذخیره کنید
از جلسه 4 به بعد وارد نفوذ به برنامه ها با اسمبلی میشیم چون باید پیش نیازا رو یادبگیریم لازمه که این مباحثو مطرح کنم.
در ضمن به دلیل محدویت در فایل ها بنده مجبور خلاصه وار مطالب و عکس بذارم از دوستان میخوام به موضوعاتی که مطرح نمیشه در مورد نرم افزارها خودشون ی کم جدیدت داشته باشن و دنبال کنن.
همچنین دوستان در مورد اسمبلی هر نوع سوالی داشتند من در خدمت هستم.

دانلود نرم افزار (http://uplod.ir/x5wcb1qdiff1/ResHack.zip.htm)

پایان جلسه 2

masoud.8086
شنبه 01 شهریور 1393, 10:17 صبح
دوستان لطفا در نظر سنجی هم شرکت کنید..

masoud.8086
شنبه 01 شهریور 1393, 13:10 عصر
دوستان این تایپیک ادامه تایپیک کرک با اسمبلیه فقط به دلیل قوانین سایت اسمش تغییر کرده..

محسن=0
شنبه 01 شهریور 1393, 16:28 عصر
The assembly is not for children

زبان اسمبلی برای همه نیست.بنده هم بعد از سی++ میخام بیام سراغ این زبان جادویی.