ورود

View Full Version : چند سوال در مورد Mvc برای یه مبتدی

uthman
جمعه 31 مرداد 1393, 21:08 عصر
سلام .
سوال 1 : من از روش database first استفاده کردم و تمامی کلاس ها رو در پوشه models قرار دادم . آیا درست انجام دادم یا باید در App_Code قرار می گرفت به این دلیل می گم که در Asp.net Web Form به صورت پیش فرض به موقع استفاده از entity framework پیشنهاد می داد که در App_Code قرار بدیم ؟

سوال 2 : برای پوشه ادمین می خوام تا کاربر لاگین نکرده نتونه وارد بشه ، لطفا در این مورد یکم توضیح بدید که چه باید کرد ؟

ممنون

hadi0x7c7
جمعه 31 مرداد 1393, 22:02 عصر
تمام مدل هاتونو توی پوشه Models قرار بدید
برای امن کردن صفحه ادمین از فیلتر Authorize(Roles = "Admin) اسفتاده کنید رو کنترلر و ...

ali_72
دوشنبه 03 شهریور 1393, 08:34 صبح
سلام .
سوال 1 : من از روش database first استفاده کردم و تمامی کلاس ها رو در پوشه models قرار دادم . آیا درست انجام دادم یا باید در App_Code قرار می گرفت به این دلیل می گم که در Asp.net Web Form به صورت پیش فرض به موقع استفاده از entity framework پیشنهاد می داد که در App_Code قرار بدیم ؟

سوال 2 : برای پوشه ادمین می خوام تا کاربر لاگین نکرده نتونه وارد بشه ، لطفا در این مورد یکم توضیح بدید که چه باید کرد ؟

ممنون

از پوشه model استفاده نکنید
----
یه new project ایجاد کنید از نوع کلاس لایبرری و تمام کلاس ها اونجا باشن شما dll اونو به پروژه خودتون اضافه کنید
موفق باشید

مهدی کرامتی
دوشنبه 03 شهریور 1393, 12:12 عصر
از پوشه model استفاده نکنید
به دلیل حفظ امنیت وب سایتتون
لطفا اگر مطلع نیستید دیگران رو گمراه نکنید.

محتویات فولدر مدل هنگام کامپایل تبدیل به کد سی شارپ میشه و داخل dll نهایی پروژه در فولدر Bin قرار می گیره. حتی موقع Publish می بینید که اثری از فولدر Models نیست.

ali_72
سه شنبه 04 شهریور 1393, 08:49 صبح
لطفا اگر مطلع نیستید دیگران رو گمراه نکنید.

محتویات فولدر مدل هنگام کامپایل تبدیل به کد سی شارپ میشه و داخل dll نهایی پروژه در فولدر Bin قرار می گیره. حتی موقع Publish می بینید که اثری از فولدر Models نیست.

مرسی دوست عزیز
ممنون از تذکر به جای شما
اگه میشه راهنماییم کنید
منم میدونم بعد از publish ما دیگه نه پوشه کنترلر داریم نه پوشه model ولی در چند مرجع خوندم که به هیچ عنوان از پوشه model استفاده نکنید
به یه منبع آشنای همه اشاره میکنم سایت dotnettips :

http://www.dotnettips.info/post/1095/%DA%86%DA%A9-%D9%84%DB%8C%D8%B3%D8%AA-%D8%AA%D9%87%DB%8C%D9%87-%DB%8C%DA%A9-%D8%A8%D8%B1%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87-asp-net-mvc

پس این مورد (قرار ندادن کلاس ها در پوشه مدل) چه مزیتی در سایت به وجود میاره
ممنونم :لبخندساده: