View Full Version : سوال: راهنمایی برای انتخاب یه مترجم خوب برای سایت و سمت کاربر
Ahmad0098
جمعه 31 مرداد 1393, 23:27 عصر
درود
من نیاز به یک مترجم برای سایتم دارم و میخوام با استفاده از سرویس گوگل ترانسلیتور باشه
تو یه سایت دیدم این رو به صورت ایجکس پیاده سازی کرده. و بدون این که صفحه رفرش بشه ترجمه انجام میشه و خیلی هم عالی این کارو کرده بود
میخوام بدونم سورس آماده هم هست یا باید خودم این کارو انجام بدم ؟ و اگه کسی ابزار آماده اش رو هم داره لطفا معرفی کنه بخدا خیلی بهش نیاز دارم.
دانیال دزفولی
جمعه 31 مرداد 1393, 23:31 عصر
اگه ای حکس بلد باشی کاری نداره که
Ahmad0098
یک شنبه 02 شهریور 1393, 00:20 صبح
ممکنه یه کد آماده بزارید ؟
دانیال دزفولی
یک شنبه 02 شهریور 1393, 00:27 صبح
نع ....... !
vimax23
یک شنبه 02 شهریور 1393, 08:27 صبح
درود
من نیاز به یک مترجم برای سایتم دارم و میخوام با استفاده از سرویس گوگل ترانسلیتور باشه
تو یه سایت دیدم این رو به صورت ایجکس پیاده سازی کرده. و بدون این که صفحه رفرش بشه ترجمه انجام میشه و خیلی هم عالی این کارو کرده بود
میخوام بدونم سورس آماده هم هست یا باید خودم این کارو انجام بدم ؟ و اگه کسی ابزار آماده اش رو هم داره لطفا معرفی کنه بخدا خیلی بهش نیاز دارم.
سرچشمه اینجا (https://developers.google.com/translate)هست میایی تو این فوروم میپرسی؟!
وقت بزار بخونش کامل طبق آی پی هر کلاینت میتونه اتومات ترجمه بشه بدون رفرش صفحه حتی میتونی هر زبان رو تو سلکت باکس یا روی یه لینک با ساختن متغیر برای یوزر قابل انتخاب کنی ، کل متن ترجمه ای هم میشه ریخت تو دیتابیس اگر پیشرفته بخوایی که فرضا یوزر خودت ترجمه سایت رو اصلاح کنه یه چی مثل فیس بوک که اوایل یادمه میشد ترجمه کرد نمیدونم الان همونطوره یا نه
ABZiko
یک شنبه 02 شهریور 1393, 11:52 صبح
می که این خدمات برای کشور شما در دسترس نمی باشد!!!:لبخند:
دانیال دزفولی
یک شنبه 02 شهریور 1393, 11:57 صبح
باید با فیلتر شکن بری بعدش کوکی مروگر رو پاک کنی تا بیاد
ABZiko
یک شنبه 02 شهریور 1393, 12:49 عصر
کی حوصله داره!:لبخند:
vimax23
یک شنبه 02 شهریور 1393, 14:24 عصر
با قندشکن های وطنی یا اجنبی بزن زیر گوشش:لبخند:
[younes]
دوشنبه 03 شهریور 1393, 16:37 عصر
دوست من این جا کسی ماهی به شما نمیده پس در خواست نکنید !
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.