ورود

View Full Version : سوال: انتخاب رنگ واقعی

bftarane
یک شنبه 02 شهریور 1393, 21:13 عصر
سلام.
مشکلی که بهش خوردم اینه که امروز اومدم یه منو برای یه سایتی سر کار درست کردم رنگش رو هم بنفشی که کمی به آبی می زد انتخاب کردم. ولی واقعاً در مانتیور بنفش بود رنگش.
بعد تماس گرفتم کارفرما که دید گفت رنگ منو سرمه ای دیده میشه در لپ تاپش. من فکر کردم همون بنفش به قول معروف بادنجانی رو میگه سرمه ای. ولی الآن که در لپ تاپ خودم نگاه کردم دیدم آره واقعاً سرمه ای دیده میشه.
جالب اینجاست که با خم و راست کردن صفحه نمایش لپ تاپ گاهی اوقات منو به رنگ بنفش در میاد که حتماً به خاطر عوض شدن زاویه و نوری هست که به صفحه می خوره.

دیگه اینکه مثلاً منوی دیگه ای در سایتم دارم به رنگ بنفش مایل به صورتی. ولی در مانتیورهای محل کار به رنگ صورتی جیغ دیده میشه که خوب خیلی بده.
ولی این طور که متوجه شدم در لپ تاپ من و کارفرما رنگها یکسان هستند و در مانیتورهای محل کار رنگها متفاوت دیده میشوند.
آیا تنظیمات خاصی در مونتیتورها وجود داره که مطمئن بیشیم داریم رنگ واقعی رو می بینیم؟

در هر صورت میخوام بدونم شما برای تست اینکه رنگی که واقعاً مدنظرتون باشه رو در سایت به کار ببرید آیا تکنیک خاصی دارید؟ چون ظاهراً به چشم و یا به یک مانتیور خاص نمیشه اطمینان کرد.
سایتهایی هم هستند که رنگ ها رو به همراه کدشون نشون میدن ولی با این تفاسیر به این هم اطمینانی نیست چون ما به هر حال ابتدا رنگ رو می بینیم و بعد از انتخاب کدش رو به کار می بریم که ممکنه این رنگ همون رنگ واقعی که مد نظر ماست نباشه.
خیلی سعی کردم جوری توضیح بدم که منظورم رو متوجه بشید.
ممنون میشم نظرات و راهنماییتون رو بشنوم در این مورد.

سینا اکبری
یک شنبه 02 شهریور 1393, 21:54 عصر
از طریق مرورگر در موبایل ببینید

bftarane
یک شنبه 02 شهریور 1393, 22:27 عصر
از طریق مرورگر در موبایل ببینید
ممنون. تست می کنم ولی دلیلش قابل توضیحه براتون؟ یا به صورت تجربی متوجه شدید؟

masoud.ace
یک شنبه 02 شهریور 1393, 23:27 عصر
سلام
از رنگ های web safe استفاده کنید.

http://websafecolors.info/

ABZiko
یک شنبه 02 شهریور 1393, 23:48 عصر
از رنگ های Flat هم می تونید استفاده کنید، چون این رنگ ها خاص هستند.

amirali0079
دوشنبه 03 شهریور 1393, 01:17 صبح
از رنگ های Flat هم می تونید استفاده کنید، چون این رنگ ها خاص هستند. میشود بیشتر درباره رنگ های Flat توضیح دهید ؟

سینا اکبری
دوشنبه 03 شهریور 1393, 09:38 صبح
ممنون. تست می کنم ولی دلیلش قابل توضیحه براتون؟ یا به صورت تجربی متوجه شدید؟

خیلی زیاد برام پیش اومده.
دلیلاش زیاده مثلا در یک کامپیوتر شدت نور صفحه متفاوت و....
من در نرم افزار های مختلف وقتی طراحی سایت میکردم ،رنگ ها رو از فتوشاپ میگرفتم و وقتی در نرم افزار وارد میکردم متفاوت بود در اینجا مشکل از نرم افزار بود

ABZiko
دوشنبه 03 شهریور 1393, 13:06 عصر
میشود بیشتر درباره رنگ های Flat توضیح دهید ؟

رنگ های Flat رنگ هایی هستند که windows 8 در واقع اون ها رو معرفی کرد و این رنگ ها به صورت مسطح هستند و رنگ های خاصی هستند. توی گوگل سرچ کنید بیشتر براتون نتیجه می آد.:چشمک:

_mojitaba_
دوشنبه 03 شهریور 1393, 15:33 عصر
خیلی زیاد برام پیش اومده.
دلیلاش زیاده مثلا در یک کامپیوتر شدت نور صفحه متفاوت و....
من در نرم افزار های مختلف وقتی طراحی سایت میکردم ،رنگ ها رو از فتوشاپ میگرفتم و وقتی در نرم افزار وارد میکردم متفاوت بود در اینجا مشکل از نرم افزار بود

یه همچین چیزی امکان نداره!
هر رنگ یه کدی داره و امکان نداره شما کد یک رنگ رو بزنی رنگ دیگه نمایش داده بشه در هر نرم افزاری (البته استاندارد)
اگه تفاوت رنگ هست در تنظیمات صفحه نمایشه

سینا اکبری
دوشنبه 03 شهریور 1393, 16:15 عصر
یه همچین چیزی امکان نداره!
هر رنگ یه کدی داره و امکان نداره شما کد یک رنگ رو بزنی رنگ دیگه نمایش داده بشه در هر نرم افزاری (البته استاندارد)
اگه تفاوت رنگ هست در تنظیمات صفحه نمایشه
دلیلی نداره دورغ بگم
شما کد هگزا رو از فتوشاپ تو نرم افزاری مثل آرتیستر یا WYSIWYG Web Builder بزنید میبینید که چند درجه تفاوت رنگ هست
تنظیمات نمایشگر هم هم در فتوشاپ و هم در اون نرم افزار ها یکی است

white tower
دوشنبه 03 شهریور 1393, 17:07 عصر
monitor calibration (http://www.imaging-resource.com/ARTS/MONCAL/CALIBRATE.HTM) رو سرچ کنید و همون لینک رو ببینید
http://www.imaging-resource.com/ARTS/MONCAL/CALIBRATE.HTM