View Full Version : نمایش اطلاعات کاربر بعد از ورود به پنل کاربری
arazshah
دوشنبه 03 شهریور 1393, 13:09 عصر
با سلام و خسته نباشید فرض کنید یک کاربر به صورت صحیح لاگین کند لطفا راهنمایی بفرمائید در پنل خود چگونه می تواند اطلاعات خودش را ببیند که از پایگاه داده ذخیره شده است.
مثلا سن ، تاریخ تولد
royalpardaz
دوشنبه 03 شهریور 1393, 13:17 عصر
من هم تو همین موندم به فرض این که یه کاربر ادمین هست با لیست می تونی همه کاربرهایی که در دیتابیس ذخیره هستند را بیاری و ویرایش و حذف کنی اما من موندم چطوری همان کاربر لاگین شده را اطلاعاتش را ببینم و ویرایش کنم
با تشکر
hadi0x7c7
دوشنبه 03 شهریور 1393, 14:20 عصر
وقتی که درخواستی به سمت وب سرور میاد اگه کاربر لاگین کرده باشه، یه کوکی به همراه اون درخواست به سمت سرور میاد که توی پروسه ای با استفاده از اطلاحات اون کوکی یه چیز به نام User ساخته میشه که شامل فک کنم IIdnetity ,و Iprincipal میباشد که اولی مثلا نام کاربری و دومی نقش هاش میباشد، حالا با استفاده از این اطلاعات فیلتر authorize میتونه تشخیص بده این کاربر ادمین هست یا نه و ...
Chita789
سه شنبه 04 شهریور 1393, 00:13 صبح
چند تا راه حل دارید همانطور که گفتند میتوانید اطلاعات را از کوکی بخوانید
من با استفاده از این کد ایدی مدیری که لاگین کرده را میگیرم و میتوانم فرم جدید ایجاد و بقیه اطلاعات را پس از دریافت از بانک اطلاعاتی با استفاده از همین ای دی در یافت میکنم توی اون بریزم و تغییر بدم ، البته اگر از آپدیت 2 به بعد VS 2013 استفاده کنید زمانی که کاربر لاگین میکنه میتوانید روی نام کاربری که در بالای صفحه نمایش داده میشود کلیک کنید تا بتوانی یک سری از اطلاعات را ببینید و تغییر دهید
User.Identity.GetUserId();
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.