View Full Version : هاست خوب
h_mohamadi
دوشنبه 03 شهریور 1393, 14:34 عصر
با سلام
به نظر شما از بین هاست های زیر کدام بهتر هستند برای یک سایت شرکتی و پر بازدید و دارای سئو عالی؟
پارس پک
میهن وب هاست
نت افزار
هاست ایران
vimax23
دوشنبه 03 شهریور 1393, 15:35 عصر
با سلام
به نظر شما از بین هاست های زیر کدام بهتر هستند برای یک سایت شرکتی و پر بازدید و دارای سئو عالی؟
پارس پک
میهن وب هاست
نت افزار
هاست ایران
بازدید روزانت چن تا آی پی هست؟
همه اینها اگر یه بار بری روشون متوجه میشی یا نامحدود میدن {دروغ} یا محدود که روی یه سرور وی پی اس بیشتر از 100 تا سایت که اکثرا هم سیستم جنازه وردپرس و ویبولتین نصب هستن رو دارن
h_mohamadi
دوشنبه 03 شهریور 1393, 16:09 عصر
بازدید روزانت چن تا آی پی هست؟
همه اینها اگر یه بار بری روشون متوجه میشی یا نامحدود میدن {دروغ} یا محدود که روی یه سرور وی پی اس بیشتر از 100 تا سایت که اکثرا هم سیستم جنازه وردپرس و ویبولتین نصب هستن رو دارن
بازدید روزانه رو دقیقا نمیدونم
اما بازدید بالایی دارد چون یک سایت خدماتی هست
تعداد دیتابیس هایی که میخواهم ایجاد کنم احتیاج به فضای ناحدود دارد
یعنی هیچکدوم از این هاست ها خوب نیست؟
پس چه هاستی خوب است
سینا اکبری
دوشنبه 03 شهریور 1393, 16:17 عصر
در هر حال میهن وب هاست عالی ،از هر نظر.
ولی اگه دیتابیش زیاده و بازدید بالا از میهن وب هاست یه سرور مجازی یا احتصاصی بگیرید.
h_mohamadi
دوشنبه 03 شهریور 1393, 16:20 عصر
ممنون از پاسختون
من به دلیل میزان فضایی که نیاز دارم مجبورم که از پلان های خارج از ایران استفاده کنم
نظر شما در این مورد چیست؟
سینا اکبری
دوشنبه 03 شهریور 1393, 16:54 عصر
میهن وب هاست سرور خارج هم داره
ولی اگه مستقیم میخواهید از خارج بگیرید به نظرم hetzner هم خوبه
h_mohamadi
دوشنبه 03 شهریور 1393, 16:58 عصر
بله از این موضوع مطلع هستم
منظورم این است که سرورهای خارج از ایران میهن وب هاست از لحاظ کیفیت به چه صورتی است؟
سینا اکبری
دوشنبه 03 شهریور 1393, 17:04 عصر
عالی.همه پکیج های میهن وب هاست عالی.
میهن وب هاست بیشتر از کیفیت و قیمت خوبش به خاطر پشتیبانی قویشه که خیلی ها میهن وب هاست رو انتخاب می کنند
omidparkour
دوشنبه 03 شهریور 1393, 18:17 عصر
سلام
بنده 2سرویس از میهن وب هاست دارم و کاملا راضی هستم ازش
vimax23
دوشنبه 03 شهریور 1393, 19:40 عصر
بازدید روزانه رو دقیقا نمیدونم
اما بازدید بالایی دارد چون یک سایت خدماتی هست
تعداد دیتابیس هایی که میخواهم ایجاد کنم احتیاج به فضای ناحدود دارد
یعنی هیچکدوم از این هاست ها خوب نیست؟
پس چه هاستی خوب است
فضای نامحدود که نداریم عزیز جان اینا همش تبلیغاتیه سر همین یه کلمه یه عده ریختن روی سرم با اینکه هیچ تجربه ای در این زمینه مشخص بود نداشتن اظهار نظر میکردن!
کلا ظرفیت سخت افزار مشخص هست شما با کلک رشتی روی سرور میتونی کاری کنی کلاینت چیزی که تو پنلش میبینه آلتیمیت باشه در حالی که در عمل بهت ثابت میشه اینجور هاستینگ ها تا یه حدی بیشتر استفاده کنی میگن خوش اومدی
درست مثل قضیه همین تبلیغاتی که نته مخابرات خودشو کشته تبلیغات میکنه نامحدود میدیم نامحدود میدیم شما بگیری پشیمون میشی
نظر منو اگر میخوایی باید ببینی بازدیدت خارجی ایرانی هست یا فقط ایرانی اگر ایرانیه ببر روی یه وی پی اس یا از دیتاسنتر ایرانی کولوکیت کن مثل سایت های سوشیال نتورک ایرانی و گیم سنترها که بازدید خیلی زیادی تو ایران دارن
اگر هر دو تا هست سایت رو ببر روی دیتاسنترهای امریکایی بهترین کیفیت رو بهت ارائه میکنن فقط باید پی پال داشته باشی از دست ایرانی جماعت هم راحت میشی پیش زمینش دونستن زبان انگلیسی هست کل کارتو پشتیبان راه میندازه اگر وارد نباشی
کلا واسه سایت های پربازدید هاست شیر که نمیگیرن اینا اکثرا ریسلر هستن یا اینکه سرور اجاره میکنن روی یه سرور با ظرفیت محدود n تا سایت هاست میکنن پدر سایت شما در میاد هم اینکه امنیت نیم اپسیلون هم قابل اعتماد نیست
حالا بقیشو خودت میدونی
qartalonline
سه شنبه 04 شهریور 1393, 09:22 صبح
دوست عزیز این سوال بارها در انجمن مطرح شده میتونید جستجو کنید.
r4hgozar
سه شنبه 04 شهریور 1393, 12:14 عصر
من هاست ایران رو قبول دارم.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.