ورود

View Full Version : نحوه اجرای دستور در مدت خاص

shs1377
دوشنبه 03 شهریور 1393, 15:37 عصر
سلام دوستان من میخوام که یک دستور بعد از یک دقیقه اجرا بشه و 5 ثانیه طول بکشه بعد دوباره به حالت قبل بگرده و این تکرار بشهمثلا ایمیج ویو من عکس یک منظره باشه بعد از یک دقیقه عکس یک گربه بیاد و پنج ثانیه عکس گربه باشه بعد دوباره بشه منظره منظره یک دقیقه بمونه بعد بشه گربه همینجوری هی تکرار بشه باید چکار کنم؟

Omid707
دوشنبه 03 شهریور 1393, 19:12 عصر
سلام دوستان من میخوام که یک دستور بعد از یک دقیقه اجرا بشه و 5 ثانیه طول بکشه بعد دوباره به حالت قبل بگرده و این تکرار بشهمثلا ایمیج ویو من عکس یک منظره باشه بعد از یک دقیقه عکس یک گربه بیاد و پنج ثانیه عکس گربه باشه بعد دوباره بشه منظره منظره یک دقیقه بمونه بعد بشه گربه همینجوری هی تکرار بشه باید چکار کنم؟

اگر چنین چیزی رو در پروسس اصلی پیاده سازی کنید عملا UI قفل میشه و کاربر هیچ کاری نمیتونه انجام بده بنابر این باید از پردازش موازی استفاده کنید البته ظاهرا اندروید بیش از یک پروسس اضافه در اختیارتون قرار نمیده بهر حال این کار رو باید در بکگراند انجام بدید با استفاده از اینترفیس Runnable و در تابع run باید انیمیشن مورد نظرتون رو پیاده سازی کنید و با دستور postDelayed دوره تکرار عمل مورد نظر رو به میلی ثانیه تعیین کنید.

shs1377
سه شنبه 04 شهریور 1393, 12:25 عصر
لطفا یکم واضح تر بگید چون خیلی در این زمینه نمیدونم اگه با کد یا لینکی چیزی باشه خیلی بهتره

Omid707
سه شنبه 04 شهریور 1393, 13:07 عصر
لطفا یکم واضح تر بگید چون خیلی در این زمینه نمیدونم اگه با کد یا لینکی چیزی باشه خیلی بهتره
گفتم شاید قبلا از این اینترفیس استفاده کرده باشد لذا فقط اشاره کردم.

این نمونه برنامه یه سری عکس رو به صورت اسلاید شو نشون میده با استفاده از postDelayed
Tester_MultiThread_PostDelayed.rar - 1.2 MB (http://uplod.ir/krofy6pvhoz5/Tester_MultiThread_PostDelayed.rar.htm)
البته پردازش غیر همزمان AsyncTask هم داریم که بیشتر کاربردش در جاییی هست که شما پایانی برای عملیات در نظر گرفتید در غیر اینصورت همین که نمونش رو گذاشتم خوبه.