View Full Version : آموزش: بررسی صحت درست بودن اطلاعات
manoto1371
دوشنبه 03 شهریور 1393, 18:53 عصر
سلام
میخاستم بدونم چند روش برای بررسی صحت اطلاعات فرم وجود دارد؟
مثلا استفاده از تگ های خود html5 ممکنده در بعضی مرورگرها پشتیبانی نشه درسته؟ و اینکه من از صفحه زیر برای مشکلم استفاده کردم اما مشکلی که به وجود آمد اینه که وقتی یکبار فرم را ارسال میکنم یا دکمه ارسال میزنم و بعد در جعبه متن اطلاعات وارد میشه دائم پیام خطا میده حتی زمانی که درست وارد شد.
صفحه توضیحات در استک (http://stackoverflow.com/questions/5355205/how-to-change-webkits-error-message-for-required-html-form-fields)
اما خب سولم اینه که این نوع خطا رو هر مرورگری نشون میده؟
برای اینکارها از جاوا اسکریپت استفاده میشه؟ و اینکه چطور میتونم همزمان باتایپ کاربر بررسی کنم؟ مثلا زمانی که ایمیل در تکست باکس درست وارد شد از نظر شکل کلی جعبه متن سبز بشه و یا اینکه اگر جعبه ای خالی بود کنارش پیام قرمز رنگ بده، ممنون میشم کمک کنید
کلا این تاپیک را برای Validation و انواع آن بگذاریم.
دانیال دزفولی
دوشنبه 03 شهریور 1393, 19:00 عصر
سلام
مثلا استفاده از تگ های خود html5 ممکنده در بعضی مرورگرها پشتیبانی نشه درسته؟ و اینکه من از صفحه زیر برای مشکلم استفاده کردم اما مشکلی که به وجود آمد اینه که وقتی یکبار فرم را ارسال میکنم یا دکمه ارسال میزنم و بعد در جعبه متن اطلاعات وارد میشه دائم پیام خطا میده حتی زمانی که درست وارد شد.
صفحه توضیحات در استک (http://stackoverflow.com/questions/5355205/how-to-change-webkits-error-message-for-required-html-form-fields)
برای اینکارها از جاوا اسکریپت استفاده میشه؟ و اینکه چطور میتونم همزمان باتایپ کاربر بررسی کنم؟ مثلا زمانی که ایمیل در تکست باکس درست وارد شد از نظر شکل کلی جعبه متن سبز بشه و یا اینکه اگر جعبه ای خالی بود کنارش پیام قرمز رنگ بده، ممنون میشم کمک کنید
در مورد سازگاری jquery یا javascriot با مرورگر ها تحیقیق کن
vimax23
دوشنبه 03 شهریور 1393, 19:49 عصر
سلام
جاوااسکریپت رو هر مرورگری اجرا میشه همچنین جی کوئری روی کلا واسه استانداردسازی جاواسکریپت تو مرورگرها به وجود آوردن
پس به جای روش های دیگه بهترین روش همینه
manoto1371
دوشنبه 03 شهریور 1393, 21:30 عصر
اگر میشه یک نمونه مثال یا آموزش معرفی کنید.
harand1
دوشنبه 03 شهریور 1393, 21:38 عصر
سلام بهترین روش استفاده از همون html 5 هست که گفتی حالا اگه میخوای تو همه مرورگرها صحت اطلاعات انجام بشه باید از جاوااسکریپت استفاده کنی
http://www.w3schools.com/js/js_regexp.asp
manoto1371
دوشنبه 03 شهریور 1393, 21:52 عصر
این صفحه چیز زیادی نداشت، ممنون که گفتید، یعنی دقیقا میشه تمام اینکارهارو با جاوا اسکریپ مثل html5 کرد؟
میشه یک آموزش کاربردی از چیزی که تو پست اول گفتم بگذارید/.
ABZiko
دوشنبه 03 شهریور 1393, 22:55 عصر
با پلاگین validate جی کوئری خیلی راحت می تونید این کار رو انجام بدین، با Js و HTML5 هم که می شه ولی خودتون قصد استفاده ازشون رو ندارید.
manoto1371
دوشنبه 03 شهریور 1393, 23:00 عصر
با پلاگین validate جی کوئری خیلی راحت می تونید این کار رو انجام بدین، با Js و HTML5 هم که می شه ولی خودتون قصد استفاده ازشون رو ندارید.
ممنون
بحث قصد استفاده نیست، بحث اینه که کدام مهمتر و بهتر هستند؟
همچنین من در تاپیک عنوان کردم که یک مثال کاربردی یا آموزش معرفی کنید ممنون میشم، تازه کار هستم.
وقتی با جی کوئری انجام بدیم بخاطر اینکه هر مرورگری پشتیبانی میکنه بهتر نیست؟
و اینکه آیا میشه همزمان چک کرد ؟ یعنی در هنگام وارد کردن در جعبه متن و قبل از کلیک روی فرم
ABZiko
دوشنبه 03 شهریور 1393, 23:17 عصر
مهمتر و بهتریش رو خودتون مشخص می کنید و نظر بنده این است که چرا با jquery کارتون رو سنگین کنید؟ با JS خیلی ساده و راحت می شه نوشت.
بله ، در همان زمان چک می شه و گر نه که از PHP استفاده می کردن.
omidabedi
سه شنبه 04 شهریور 1393, 17:42 عصر
برای valid کردن اطلاعات بصورت همزمان یعنی وقتی کاربر همون موقع تایپ میکنه از طریق درخواست ajax به سرور میتونید متوجه بشید و برای valid بودن اطلاعات تنها به validation کلاینت ساید اکتفا نکنید چرا که قابل دور زدن و در زبان server side باز هم چک بشن که میشه pattern هر فیلد رو بصورت regex چک کرد.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.