View Full Version : تبلیغات در وردپرس
دانیال دزفولی
دوشنبه 03 شهریور 1393, 21:08 عصر
سلام
میخوام چند قسمت از قالبم تبلیغات بذارم
حالا افزونه میخوام برای اینکار
تبلیغات با بنر هست
گشتم نبود
omidparkour
دوشنبه 03 شهریور 1393, 21:24 عصر
سلام
میتونی پنل طراحی کنی برای قالبت و از طریق اون بنر رو قرار بدی
دانیال دزفولی
دوشنبه 03 شهریور 1393, 21:26 عصر
سلام
میتونی پنل طراحی کنی برای قالبت و از طریق اون بنر رو قرار بدی
خوب اگه بلد بودم پنل طراحی کنم تایپیک نمیزدم نابغه
omidparkour
دوشنبه 03 شهریور 1393, 21:40 عصر
خوب اگه بلد بودم پنل طراحی کنم تایپیک نمیزدم نابغه
طراحی پنل کار خاصی نداره
مخصوصا برای تو که PHP بلدی
یه سرچ راجبش بکن
چون بعدا واقعا لازمت میشه
دانیال دزفولی
دوشنبه 03 شهریور 1393, 22:27 عصر
دوستان کسی افزونه ای نمیشناسه؟
ABZiko
دوشنبه 03 شهریور 1393, 22:58 عصر
فکر کنم با استفاده از تگ img و پلاگین advanced custom field بتونید این کار رو بکنید.
دانیال دزفولی
دوشنبه 03 شهریور 1393, 23:04 عصر
فکر کنم با استفاده از تگ img و پلاگین advanced custom field بتونید این کار رو بکنید.
اون که برای هر مطلبه
ABZiko
دوشنبه 03 شهریور 1393, 23:15 عصر
نه، شما باید با توابع ACF مشخص کنید در کجا اون مقادیر قرار بگیره، توی سایت خودش بیشتر توضیح داده.
دانیال دزفولی
دوشنبه 03 شهریور 1393, 23:25 عصر
نه، شما باید با توابع ACF مشخص کنید در کجا اون مقادیر قرار بگیره، توی سایت خودش بیشتر توضیح داده.
جایی ندیدی ؟آموزشی چیزی؟ اصلا دنبال چی بگردم ؟ :اشتباه:
ABZiko
دوشنبه 03 شهریور 1393, 23:50 عصر
نه متسفانه ، ولی توی سایت خودش یک توضیحاتی داده، می تونی با کار روی اونها ، اون چیزی که می خوای رو درست کنی.
دانیال دزفولی
سه شنبه 04 شهریور 1393, 00:07 صبح
نه متسفانه ، ولی توی سایت خودش یک توضیحاتی داده، می تونی با کار روی اونها ، اون چیزی که می خوای رو درست کنی.
60 تا آموزش گذاشته معلوم هم نیست چین
vimax23
سه شنبه 04 شهریور 1393, 10:11 صبح
چرا خودکشی میکنی:لبخند:
وردپرس با اون جینگولکیا چی بود اسمش گجت میگفتن ؟ تو سایدبار میاد اونو میگم یه دونش html رو ساپورت میکنه میتونی کد جی اس یا اچ تی ام ال از بنر رو بزاری
php بخوایی بنویسی که یکی بیاد سفارش تبلیغات بده و آپلود کنه و از ادمین اکسپت کنی نیاز داره به دیتابیس وصل بشی و با کوئری های وردپرس آشنایی داشته باشی
اینم (https://www.google.com/search?q=wordpress+adver+plugin&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:en-US:official&client=firefox-a&channel=nts#channel=nts&q=advertisement+management+wordpress+plugin&revid=463697411&rls=org.mozilla:en-US:official)شاید به دردت بخوره
دانیال دزفولی
سه شنبه 04 شهریور 1393, 10:42 صبح
چرا خودکشی میکنی:لبخند:
وردپرس با اون جینگولکیا چی بود اسمش گجت میگفتن ؟ تو سایدبار میاد اونو میگم یه دونش html رو ساپورت میکنه میتونی کد جی اس یا اچ تی ام ال از بنر رو بزاری
php بخوایی بنویسی که یکی بیاد سفارش تبلیغات بده و آپلود کنه و از ادمین اکسپت کنی نیاز داره به دیتابیس وصل بشی و با کوئری های وردپرس آشنایی داشته باشی
اینم (https://www.google.com/search?q=wordpress+adver+plugin&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:en-US:official&client=firefox-a&channel=nts#channel=nts&q=advertisement+management+wordpress+plugin&revid=463697411&rls=org.mozilla:en-US:official)شاید به دردت بخوره
آره با کد html خیلی راحت میشه
ولی این برای ما طراحا هاست نه برای یه مدیر سایت که از html سر در نمیاره
vimax23
سه شنبه 04 شهریور 1393, 11:34 صبح
آره با کد html خیلی راحت میشه
ولی این برای ما طراحا هاست نه برای یه مدیر سایت که از html سر در نمیاره
من یه لینک بهت دادم دیدیش توش پلاگین های اد هست
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.