ورود

View Full Version : پرداخت بانکی

masoud_urmia
دوشنبه 03 شهریور 1393, 21:28 عصر
سلام دوستان

من می خواستم تو برنامم امکان پرداخت پول به حسابم رو داشته باشم البته این برنامه ربطی به کافه بازار نداره و نمیخوام از پرداخت درون برنامه ای استفاده کنم ، چیزی که می خوام یه چیزی شبیه سایت های خرید هستش که موقع خرید به درگاه بانک متصل می شه و خرید انجام می شه. ایا شرکت هایی هستن که همچین امکانی رو بدن ؟؟

c0mmander
سه شنبه 04 شهریور 1393, 00:52 صبح
3 تا راه داره
یک استفاده از درگاه بانک (سند ملکی + مدارک + کلی بد بختی + چیزی به اسم نماد که برای سایت داده میشه نه برای برنامه) ....(بدون هیچ کسر هزینه ای تمام کمال پول به حساب شما میاد)
دو استفاده از پرداخت های انلاین مثل زرینپال یا پارس پال یا ... (دارای درصد کمی کسر برای تصفیه حساب مثلا 2.5 درصد یا 1 درصد یا..)
سوم استفاده از فلای پال ... (دارای درصد کمی کسر برای تصفیه حساب مثلا 2.5 درصد یا 1 درصد یا..)

در هر صورت با استفاده از هر روشی که بخوای برنامه شما در بازار تایید نخواهد شد و باید به فکر ساختن سایت و یک سیستم فروش باشی.
در کل باید هزینه و زمان ساخت یک وبسایت و یک سیستم پرداخت رو بکشی.

من سابقه این کارو دارم و بهت توصیه میکنم انجام ندی چون
1- در صورتی که از درگاه مستقیم بانک: با صرفه نظر از رفتار های عجیب غریب شعبه بانک و سند بازی و مهم تر از همه گرفتن چیزی(یک لوگو) به اسم نماد اعتماد که 16 خان داره باید غول کشی کنی بری مرحله بعد. در نهایت پس از گذشت زمان بسیار طویل درگاه داده میشه اما اطلاعاتی که برای اتصال به درگاه و گرفتن خروجی و باز ارسال برای تاییدو غیر به شما داده میشه کمه و مراحل زیاده که میشه گفت برای افراد تازه کار به هیچ عنوان مقدرو نیست. و زمانی رو میخواد که این سیستم رو هماهنگ کنی با یک سایتی که از ماژول استفاده نمیکنه
2- در صورت استفاده از پرداخت انلاین: این روش باز بهتر از روش قبلی هست در کمتر از یک روز بهت درگاه رو میدن سورس کد خیلی سادتس و چیزی خاصی نداره سریع میشه راه اندازی کرد با توجه به درصد که هر درگاه برای خودش میگیره به صرفه هست. اما بازم نیاز به داشتن یک سایت برای معرفی دانلود و فعال سازی داری.

و دلیل سوم که از همه مهم تره اینکه باید برای برنامه تبلغات کنی مثلا بنر بدی به سایت های مرتبط یا غیره که هزینه بره مثلا یک سایتی 300 هزار تومن برای بنر میگرفت.

4- دیگه جایی در بازار های اندرویدی نداری :افسرده: