ورود

View Full Version : سوال: بهترین اسلایدری که افکتهای مختلف داره و با انواع مرورگر بدون مشکل نمایش داده می شه

i-php-i
سه شنبه 04 شهریور 1393, 01:48 صبح
من الان از nivo slider استفاده می کنم ولی این اسلایدر توی بعضی از ورژن های مرورگر اینترنت اکسپلورر حتی ورژن 7 نمایش داده نمی شه. دنبال یه اسلایدر هستم که هم افکتهای مختلف داشته باشه و هم با مرورگرهای مختلف مشکلی نداشته باشه. اگر سراغ دارید لطفا معرفی کنید.

white tower
سه شنبه 04 شهریور 1393, 07:37 صبح
ورژن 7 IE !!!!!!چه حوصله ای داری؟خود مایکروسافت هم الان زنگ بزنی بگی مرورگر اینترنت اکسپلورر 7 من مشکل داره میگه عزیز جان اون مال 7 سال پیشه.الان 11 اومده برو 11 رو مجانی دانلود کن مشکلت حل میشه
من تمام سایتهام با IE کمتر از 10 بیای محترمانه بهت می گه اسگل جان مرورگر یه نرم افزار مجانیه که انواع مختلف داره.یکی رو به دلخواه دانلود کن هم واسه خودت خوبه هم واسه من.بیکارم مگه واسه یه عقب افتاده هم برنامه ریزی کنم.IE 7 مال 7 سال پیشه:متعجب:

من نظرم اینه که آدم عوض اینکه وقت بذاره واسه مرورگر های قدیمی و کاربرای عقب مونده کد بنویسه باید ببینه مرورگر های جدید چه امکاناتی دارن و از اونا برای به روز کردن سایتش استفاده کنه.از نظر من کسی که دسترسی به اینترنت داره و ازش استفاده می کنه و مرورگرش مال 1 سال پیشه آدم محترمی نیست.اصن آدم نیست.چه برسه به 7 سال.

اسلایدر هم jssor رو امتحان کن.

qartalonline
سه شنبه 04 شهریور 1393, 09:10 صبح
مطمئناً کسی که با ie7 میاد انتظار نداره براش اسلایدشو بذاری همون متن ساده هم باشه براش زیاده.
اکثر اسلایدشو ها از jQuery استفاده میکنن خود jQuery نسخه 2 از مرورگر ie8 پشتیبانی نمیکنه چه برسه به ie7 .
من هم اسلایدشو jssor رو پیشنهاد میکنم.
http://www.jssor.com/

vimax23
سه شنبه 04 شهریور 1393, 09:41 صبح
من الان از nivo slider استفاده می کنم ولی این اسلایدر توی بعضی از ورژن های مرورگر اینترنت اکسپلورر حتی ورژن 7 نمایش داده نمی شه. دنبال یه اسلایدر هستم که هم افکتهای مختلف داشته باشه و هم با مرورگرهای مختلف مشکلی نداشته باشه. اگر سراغ دارید لطفا معرفی کنید.

خودت میتونی اسلایدشو با جاوااسکریپت بدون ترس از نسخه اکسپلورر بسازی
احتمالا سایت رو واسه دارغوزآباد سفلی و برادارن میخوایی :لبخند:

mmdsharifi
سه شنبه 04 شهریور 1393, 10:26 صبح
دوستان یک content slider خوب می خواستم بهم پیشنهاد بدید .
که متن و عکس ها(علاوه بر عکس اصلی اسلاید شو) بهش افکت و انیمیشن بدم.

i-php-i
سه شنبه 04 شهریور 1393, 10:30 صبح
افکتهایی که jssor داره خیلی جذاب تر هستن و بنظرم دیگه باید از این اسلایدر استفاده کرد. اما امیدوارم وقتی توی کد خودم قرار می دم بازم مثل nivo تداخل نداشته باشه و توی ie از کار نیافته! البته الان چندتا از دموهای jssor رو دیدم ولی موقع تغییر اسلایدها توسط کاربر هیچ افکتی اعمال نمی شه! میشه این مسئله رو برطرف کرد؟

qartalonline
سه شنبه 04 شهریور 1393, 10:32 صبح
دوستان یک content slider خوب می خواستم بهم پیشنهاد بدید .
که متن و عکس ها(علاوه بر عکس اصلی اسلاید شو) بهش افکت و انیمیشن بدم.

http://www.jssor.com/demos/slider-cluster.html

manoto1371
سه شنبه 04 شهریور 1393, 10:37 صبح
سلام
از نرم افزار wow slider استفاده کنید.

i-php-i
سه شنبه 04 شهریور 1393, 10:57 صبح
الان چندتا از دموهای jssor رو دیدم ولی موقع تغییر و جابجایی اسلایدها توسط کاربر هیچ افکتی اعمال نمی شه! میشه این مسئله رو برطرف کرد؟

vimax23
سه شنبه 04 شهریور 1393, 11:37 صبح
الان چندتا از دموهای jssor رو دیدم ولی موقع تغییر و جابجایی اسلایدها توسط کاربر هیچ افکتی اعمال نمی شه! میشه این مسئله رو برطرف کرد؟

یعنی تو دیزاینت میبری ثابت میمونه؟
اگر اینطوریه با فایرباگ قسمت کنسول ببین چه خطایی میده رفعش کن

ABZiko
سه شنبه 04 شهریور 1393, 15:04 عصر
jssor خیلی عالیه ولی سنگینه.

i-php-i
سه شنبه 04 شهریور 1393, 18:45 عصر
jssor خیلی عالیه ولی سنگینه.

حجمش چقدره؟

یعنی تو دیزاینت میبری ثابت میمونه؟
توی وب سایت اسلایدر وقتی یه اسلاید رو تغییر می دی بصورت خطی جابجا می شن ولی وقتی خود اسلایدر یه اسلاید رو تغییر می ده موقع تغییر اسلاید افکتها هم اعمال می شن

ABZiko
سه شنبه 04 شهریور 1393, 21:57 عصر
حجمش رو دقیق اندازه نگرفتم ولی یک بار که استفاده کردم و با توجه به این که کد های سمت کاربرش زیاده (به خصوص jQuery)، خیلی پر حجمه، یعنی در واقع به درد اینترنت ایران نمی خوره.