ورود

View Full Version : سوال: فرق ماژول با Framwork چیست؟

ABZiko
سه شنبه 04 شهریور 1393, 16:01 عصر
سلام، توی بعضی از زبان های برنامه نویسی از ماژول و برخی دیگر از Framework استفاده می کنند، حالا می خواستم بدونم فرق این دو تا چیه؟

qartalonline
چهارشنبه 05 شهریور 1393, 09:36 صبح
در واقع ماژول ها جزی از فریمورکها و پلتفرم ها هستن (با توجه به موضوع و تالار تاپیک) و به تنهایی قابل استفاده نیستن و باید بستری فراهم بشه تا بشه از ماژول ها استفاده کرد ولی فریمورکها مستقل هستن و میشه جداگانه ازشون استفاده کرد.
مثلا ماژول های cms جوملا رو درنظر بگیرید که به تنهایی هیچ کاربردی ندارن و بر روی cms جوملا قابل استفاده هستن.
یا مثلا فریمورک بوت استرپ رو در نظر بگیرید که به تنهایی قابل استفاده هستش ولی این فریمورک یه سری کامپوننت (بصورت ماژولار) داره که فقط با فریمورک بوت استرپ کار میکنن.

ABZiko
چهارشنبه 05 شهریور 1393, 11:58 صبح
یعنی در واقع می شه گفت که ماژول ها به کدنویسان یک سری کاربرد های اضافی می دن و فریمورک ها هم یک سری کد های آماده؟

Mohammadsgh
چهارشنبه 05 شهریور 1393, 14:48 عصر
درود
فریم ورک هااز کلاس های(تو شی گرایی) آماده هستند.و برای ساخت سایت ذهن شما درگیر نوشتن کارهای ساده مانند CRUD (ساخت و خواندن آپدیت و پاک کردن دادها)از پایگاه داده نیست.همه چی فرآهم هست و پروژه شما تحت یه چارچوب خاص ایجاد میشه و کار شما رو خیلی خیلی آسونتر از حالت عادی میکنه و سرعت انجام پروژه دو سه برابر میشه.توضیح دیگه خواستید بگید تا بدم؟:لبخندساده:

mohamad_torabi
چهارشنبه 05 شهریور 1393, 15:13 عصر
یه نگاه به این مطلبم بنداز
http://aftab.cc/article/1074

ABZiko
چهارشنبه 05 شهریور 1393, 16:25 عصر
ممنون، ولی ماژول رو هم هنوز متوجه نشدم چیه؟

mohamad_torabi
چهارشنبه 05 شهریور 1393, 17:52 عصر
ممنون، ولی ماژول رو هم هنوز متوجه نشدم چیه؟
https://www.google.com/search?q=%D9%85%D8%A7%DA%98%D9%88%D9%84+%DA%86%DB% 8C%D8%B3%D8%AA&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:en-US:official&client=firefox-beta&channel=fflb

احسان!
چهارشنبه 05 شهریور 1393, 19:59 عصر
فریم ورک هااز کلاس های(تو شی گرایی) آماده هستند. ربطی به شی گرایی نداره!چهارچوب هم مثل بقیه ی کد ها هستش،میشه شی گرا نوشت،میشه ننوشت!حالا بعضی ها شی گرا ترجیح میدن.

Mohammadsgh
چهارشنبه 05 شهریور 1393, 23:15 عصر
اگه با فریم ورک های php کار کردید بگید ببینم کدو شی گرایی نیستن؟:متفکر:اگه قرار باشه شی گرایی نوشته نشه و رویه گرا نوشته بشه بهش نمیگن چهار چوب.بهش میگن اسپاگتی:لبخندساده:منظور من از شی گرایی کلاس بود که گفتم شاید ندونن کلاس چیه:لبخندساده:

ABZiko
چهارشنبه 05 شهریور 1393, 23:33 عصر
پس همون حرف خودم ، مازول یک سری امکانات اضافه به برنامه نویسی می ده. تشکر از همه دوستان

احسان!
پنج شنبه 06 شهریور 1393, 00:17 صبح
اگه با فریم ورک های php کار کردید بگید ببینم کدو شی گرایی نیستن؟:متفکر:اگه قرار باشه شی گرایی نوشته نشه و رویه گرا نوشته بشه بهش نمیگن چهار چوب.بهش میگن اسپاگتی:لبخندساده:منظور من از شی گرایی کلاس بود که گفتم شاید ندونن کلاس چیه:لبخندساده: یعنی اسپاگتی != چهارچوب؟ اصلا چه ربطی داشت؟ قصد تیکه اندازی ندارم ولی شما هنوز مفاهیم ساده ی برنامه نویسی رو نمیدونید!چهارچوب اصلا ربطی به روش برنامه نویسی نداره!مثل اینه که ماشین رو با روش رانندگی مقایسه کنید!همش دارم میبینم شما اطلاعات غلط میدید اینور و اونور.وقتی از چیزی اطلاعی ندارید،دلیلی نداره وارد بحث بشید و نظر بدید. یه نمونه GTK هستش.

qartalonline
پنج شنبه 06 شهریور 1393, 09:03 صبح
پس همون حرف خودم ، مازول یک سری امکانات اضافه به برنامه نویسی می ده. تشکر از همه دوستان
بله تقریبا تعریفش همین میشه.
کلا خود ماژول ها به تنهایی هیچ کارایی ندارن بلکه باید یه بستری فراهم بشه تا بتوان از ماژول استفاده کرد. مثل کارت گرافیک کامپیوتر نوعی ماژول محسوب میشه که براساس نیازتون میتونید به مادربورد اضافه کنید یا اصلا استفاده نکنید ولی خود کارت گرافیک به تنهایی هیچ کارایی نداره و باید بستر آن (مادربورد) موجود باشه.