PDA

View Full Version : آموزش افزایش بازدید سایت میخوام؟

سینا اکبری
سه شنبه 04 شهریور 1393, 18:19 عصر
سلام.
دوستان من سایتم آمار قابل قبولی نداره و فقط برام خرج بر میداره.
خواهش میکنم از سایتم که تو امضاء است دیدن کنید و بگید چطوری باید آمار رو افزایش بدم؟
من خیلی کار ها کردم ،مطلب قوی ،کپی نکردن و.....ولی روزی 200 تا آی پی میانگینمه
خواهش میکنم ،خودتونو جای من بگذارید و هرچی میدونید بگید.
برای تبلیغ هم بودجه میخواد که .........16 سالمه خوب:گریه:

omidparkour
سه شنبه 04 شهریور 1393, 19:18 عصر
سایتی تو امضا نیست :لبخندساده:

_mojitaba_
سه شنبه 04 شهریور 1393, 19:27 عصر
ظاهر سایتتون متاسفانه همچنان افتضاح هست!
از font-face هم کاملا غلط استفاده کردید و پایین ترین قسمت استایله !
البته ربطی نداره اما اگه من باشم یه همچین چیزی رو باز کنم دیگه سراغش نمیرم

گذشته از اینا شما از google webmaster استفاده کردی؟

Mori Bone
سه شنبه 04 شهریور 1393, 20:25 عصر
سلام.
تو سایت شما کاربر باید وقتشو بزاره و مطالب رو بخونه. خوده شما می تونی نیم ساعت به سایتت خیره شی و آشفته نشی.
فونت خیلی بده و کاربر دو خط بخونه آشفته میشه و خروج رو میزنه. گرافیک ضعیف.:بوس::چشمک:

سینا اکبری
سه شنبه 04 شهریور 1393, 21:14 عصر
سایتی تو امضا نیست :لبخندساده:

weandyou.ir

سینا اکبری
سه شنبه 04 شهریور 1393, 21:15 عصر
ظاهر سایتتون متاسفانه همچنان افتضاح هست!
از font-face هم کاملا غلط استفاده کردید و پایین ترین قسمت استایله !
البته ربطی نداره اما اگه من باشم یه همچین چیزی رو باز کنم دیگه سراغش نمیرم

گذشته از اینا شما از google webmaster استفاده کردی؟
بله ازش استفاده میکنم

omidparkour
سه شنبه 04 شهریور 1393, 21:15 عصر
چرا من سایتی نمیبینم؟

سینا اکبری
سه شنبه 04 شهریور 1393, 21:16 عصر
سلام.
تو سایت شما کاربر باید وقتشو بزاره و مطالب رو بخونه. خوده شما می تونی نیم ساعت به سایتت خیره شی و آشفته نشی.
فونت خیلی بده و کاربر دو خط بخونه آشفته میشه و خروج رو میزنه. گرافیک ضعیف.:بوس::چشمک:
خوب چه فونتی استفاده کنم که توی همه سیستم ها باشه؟
من هر فونتی میزارم یکی تو سیستمش نداره

Mori Bone
سه شنبه 04 شهریور 1393, 21:17 عصر
چرا من سایتی نمیبینم؟
توی تنظیمات شخصی نمایش امضا رو فعال کن

سینا اکبری
سه شنبه 04 شهریور 1393, 21:17 عصر
من با آرتیستر پوسته طراحی میکنم.
تو انهم هیچ چیز زعایت نشده و دست آدم بسته است

Mori Bone
سه شنبه 04 شهریور 1393, 21:25 عصر
خوب چه فونتی استفاده کنم که توی همه سیستم ها باشه؟
من هر فونتی میزارم یکی تو سیستمش نداره
شما اصلا به فونت های کاربر چی کار دارین. درباره font face در css جستجو کنید

سینا اکبری
سه شنبه 04 شهریور 1393, 21:31 عصر
فونت فیس همونی نیست مگه که وقتی کسی میاد تو سایت رو سیستمش نصب میشه؟
خوب من هم همین کارو کرم ولی تو آرتیستر فایل css طوری که هرکاری میکنی انگار نه انگار

Mori Bone
سه شنبه 04 شهریور 1393, 21:37 عصر
این یه نمونس:
@font-face { font-family: 'segoeui';
src: url(../webfonts/segoeui/segoeui.ttf) format('truetype');
}

_mojitaba_
سه شنبه 04 شهریور 1393, 21:38 عصر
فونت فیس همونی نیست مگه که وقتی کسی میاد تو سایت رو سیستمش نصب میشه؟
خوب من هم همین کارو کرم ولی تو آرتیستر فایل css طوری که هرکاری میکنی انگار نه انگار

آرتیستر چیه؟
شما رو فایل css راست کلیک کن open with نوت پد بزن

اون فونت فیسی که ته فایل css گذاشتی بیارش سر css

سینا اکبری
سه شنبه 04 شهریور 1393, 21:39 عصر
پس یه دقیقه آنلاین باشین من درست کنم ،ببینید درست میشه؟

Mori Bone
سه شنبه 04 شهریور 1393, 21:42 عصر
اگه فونت سایتتون رو درس کنید بازم مشکل داره.
توی گرافیک خیلی مشکل داره

سینا اکبری
سه شنبه 04 شهریور 1393, 21:44 عصر
دیگه گرافیک رو کاری نمیتونم کنم.
حتی تو انجمن تاپیکی در مورد شکل سایت گذاشتم و همه نظر ها رو هم لحاظ کردم.
من دیگه هیچ طرحی ندارم:افسرده:

احسان!
سلام.
دوستان من سایتم آمار قابل قبولی نداره و فقط برام خرج بر میداره.
خواهش میکنم از سایتم که تو امضاء است دیدن کنید و بگید چطوری باید آمار رو افزایش بدم؟
من خیلی کار ها کردم ،مطلب قوی ،کپی نکردن و.....ولی روزی 200 تا آی پی میانگینمه
خواهش میکنم ،خودتونو جای من بگذارید و هرچی میدونید بگید.
برای تبلیغ هم بودجه میخواد که .........16 سالمه خوب:گریه:
سلام
اگه بخوام روراست باشم: من که حاضر نیستم فید این سایت رو بگیرم.
یا باید بتونید چند تا نویسنده(شما بخونید مترجم)دیگه که واقعا پرکار باشن استخدام کنید + تبلیغات زیاد و... که بتونید با چیزهایی مثل زومیت و یا دیجیاتو( ادامه دهنده مرحوم نارنجی) رقابت کنید یا فقط هزینه و زحمت بی نتیجه خواهد بود.الان کلی از این سایت ها ریخته.من که فکر نمیکنم حتی با تبلیغات بالا هم نتیجه ی آنچنانی بگیرید.(مگر این که واقعا بهتر از بقیه ی سایت ها کار کنید. که باز هم به علت قدیمی بودن سایت هایی که گفتم کار خیلی سختی پیش رو دارید.)
چیزی که تو اینجور سایت ها مهمه گرفتن بازدید بالا به صورت مقطعی مثلا از طریق موتور های جستجو نیست.بلکه جذب خواننده ی دائمی هستش.(که حالا ممکنه یه مقداریش هم از طریق موتور های جستجو باشه.)به نظر شما چقدر از بازدید سایت هایی که گفتم از موتور های جستجو هستش و چند درصد از بازدید کننده ها آدرس رو حفظشونه؟;)
درسته که ظاهر اهمیت داره ولی مثلا من بعضی سایتهایی که میرم صرفا html خالص هستش.(حتی layout بندی هم نشده.)

در کل به نظرم امکان موفقیت سایتتون خیلی خیلی خیلی کمه و بهتره به فکر یه ایده ی دیگه باشید و وقت و هزینه ی بیشتری روش نکنید.
موفق باشید.

سینا اکبری
فقط یک سوال همه ی font-family هارو بردارم و فونت فیس رو جاش بزارم دیگه؟

Mori Bone
سه شنبه 04 شهریور 1393, 21:48 عصر
@font-face { font-family: 'segoeui';
src: url(../webfonts/segoeui/segoeui.ttf) format('truetype');
}

مثلا اگه از کده بالا استفاده کنید باید همه ی font-family خا رو به font-family: 'segoeui تغییر بدید

سینا اکبری
سه شنبه 04 شهریور 1393, 21:57 عصر
الآن درست شد؟

سینا اکبری
سه شنبه 04 شهریور 1393, 22:03 عصر
سلام
اگه بخوام روراست باشم: من که حاضر نیستم فید این سایت رو بگیرم.
یا باید بتونید چند تا نویسنده(شما بخونید مترجم)دیگه که واقعا پرکار باشن استخدام کنید + تبلیغات زیاد و... که بتونید با چیزهایی مثل زومیت و یا دیجیاتو( ادامه دهنده مرحوم نارنجی) رقابت کنید یا فقط هزینه و زحمت بی نتیجه خواهد بود.الان کلی از این سایت ها ریخته.من که فکر نمیکنم حتی با تبلیغات بالا هم نتیجه ی آنچنانی بگیرید.(مگر این که واقعا بهتر از بقیه ی سایت ها کار کنید. که باز هم به علت قدیمی بودن سایت هایی که گفتم کار خیلی سختی پیش رو دارید.)
چیزی که تو اینجور سایت ها مهمه گرفتن بازدید بالا به صورت مقطعی مثلا از طریق موتور های جستجو نیست.بلکه جذب خواننده ی دائمی هستش.(که حالا ممکنه یه مقداریش هم از طریق موتور های جستجو باشه.)به نظر شما چقدر از بازدید سایت هایی که گفتم از موتور های جستجو هستش و چند درصد از بازدید کننده ها آدرس رو حفظشونه؟;)
درسته که ظاهر اهمیت داره ولی مثلا من بعضی سایتهایی که میرم صرفا html خالص هستش.(حتی layout بندی هم نشده.)

در کل به نظرم امکان موفقیت سایتتون خیلی خیلی خیلی کمه و بهتره به فکر یه ایده ی دیگه باشید و وقت و هزینه ی بیشتری روش نکنید.
موفق باشید.

ممنون،ولی آدم تا شکست نخوره موفق نمیشه

Mori Bone
چهارشنبه 05 شهریور 1393, 08:20 صبح
الآن درست شد؟
نه درست نشده هنوز

سینا اکبری
چهارشنبه 05 شهریور 1393, 09:25 صبح
من هر کاری کردم نشد،دیگه استایل رو کلی عوض کردم.
دیگه باید دعا کنم ،بازدید کننده فونت یکان داشته باشه:لبخند:

sina_000
چهارشنبه 05 شهریور 1393, 10:16 صبح
سلام سینا جان.
ببین دوست من نرم افزارایی مثل آرتیستر برای کاراری تقریبا مبتدیه.بیشتر پروژه محوره برای کسایی که اصلا بلد نیستن با css و html کار کنن.پیشنهاد میکنم خودت بنویسی.چون هیچ امکان خاصی نداره artister منم اوایل کارم از این نرم افزار ها استفاده کردم و میدونم دارم چی میگم.
-----------------------------------------------------------
وقتی کار قالب تموم شد و جایی ذخیرش کردید باید بهتون فایلهای css و html به همراه عکسا و خلاصه هر عناصری که توی طراحی تون استفاده کردید بهتون بده.فای css رو باز کنید.داخلش کد زیر رو قرار بدید:

@import url(http://awebfont.ir/css?id=1116);

فقط اون تگ a رو داخل url بردارید.داخل url فقط آدرس این رو قرار بدید:http://awebfont.ir/css?id=1116
بعد از اون که اینکار روانجام دادی استایل تگ بادی رو پیدا کنید.اگر پیداش نکردید کد زیر رو داخل استایل بنویسید.

body{
font-family: 'B Yekan', tahoma, Arial !important;
}

یا اگر پیداش کردید فقط بخش فونت فامیلی رو بزارید داخل استایل بادی.
همین تموم شد.فقط این فونت از یه سایت دیگه که خدمات فونت میده گذاشته شده.اگه میخواید خودتون فونت خودتون رو بنویسید با فونت فیس بهم پیغام خصوصی بدید.این روش راحتتره دیگه نیازی به فونت فیس نوشتن نداره.
موفق باشی.:لبخندساده:

sina_000
چهارشنبه 05 شهریور 1393, 10:33 صبح
دوست من.
نمیخوام حرف بکشم به تعارف و این که شما ناراحت نشین.
باور کن استایل سایتتون چنگی به دل نمیزنه.من چند دقیقه داشتم مطالب سایت شما رو میخوندم و داخل همون بخش طراحی سایتتون.چشام در اومد.چیزی حدود پنج دقیقه مثلا داشتم میخوندم.بعد یه ستون کناری واسه سایت کافیه چرا 2 تا ساید بار گذاشتین؟همین که فرد داره توی کامپیوتر و حالا هر چیز دیگه ای سایت شما رو میبینند.بلاخره مانیتور یا صفحه نمایش محدوده.شما نمیخواد محدود ترش کنی.من نیازی به ساید بار سمت چپ نمیبینم.اونو با ساید بار سمت راست مخلوطش کنی بهتره.پس طراحی خیلی مهمه و با گرافیک ضعیف سایت شما کسی زیاد تمایلی به موندن تو سایت نداره.
امیدوارم ناراحت نشده باشید.:چشمک:

سینا اکبری
یک شنبه 09 شهریور 1393, 20:25 عصر
دوست من.
نمیخوام حرف بکشم به تعارف و این که شما ناراحت نشین.
باور کن استایل سایتتون چنگی به دل نمیزنه.من چند دقیقه داشتم مطالب سایت شما رو میخوندم و داخل همون بخش طراحی سایتتون.چشام در اومد.چیزی حدود پنج دقیقه مثلا داشتم میخوندم.بعد یه ستون کناری واسه سایت کافیه چرا 2 تا ساید بار گذاشتین؟همین که فرد داره توی کامپیوتر و حالا هر چیز دیگه ای سایت شما رو میبینند.بلاخره مانیتور یا صفحه نمایش محدوده.شما نمیخواد محدود ترش کنی.من نیازی به ساید بار سمت چپ نمیبینم.اونو با ساید بار سمت راست مخلوطش کنی بهتره.پس طراحی خیلی مهمه و با گرافیک ضعیف سایت شما کسی زیاد تمایلی به موندن تو سایت نداره.
امیدوارم ناراحت نشده باشید.:چشمک:
از کمکتون بی اندازه ممنونم