View Full Version : قراردادن عکس در بین مطالب دیتا بیس
android69
سه شنبه 04 شهریور 1393, 19:19 عصر
چطوری میشه عکس رو توی مطالب دیتابیس قرار داد و نمایش داد؟
tux-world
سه شنبه 04 شهریور 1393, 22:30 عصر
کدی که نوشتید یا تحقیق کردید رو بزارید روش بحث کنیم
saeidpsl
چهارشنبه 05 شهریور 1393, 02:32 صبح
چطوری میشه عکس رو توی مطالب دیتابیس قرار داد و نمایش داد؟
منظور شما اینه مثلا عکس رو میخوای مثلا وسط یه متن باشه یا فقط عکسو رو تو دیتابیس سیو کنه؟
android69
چهارشنبه 05 شهریور 1393, 08:44 صبح
منظور شما اینه مثلا عکس رو میخوای مثلا وسط یه متن باشه یا فقط عکسو رو تو دیتابیس سیو کنه؟
منظورم اینه عکس بین مطالب باشه مثلا یه متن باشه عکس مربوط به متن رو کنارش یا بالاش داشته باشیم
ghader62
چهارشنبه 12 شهریور 1393, 21:42 عصر
منم همین مشکلو دارم
اگه دوستان کسی کمک کنه ممنون میشم
majnoon110
جمعه 14 شهریور 1393, 16:07 عصر
راحت ترین راه html شاید باشه
اگر کسی راه دیگه ای داره لطفا بگه
arabian55
سه شنبه 27 آبان 1393, 00:02 صبح
سلام منم همین مشکل رو دارم خیلی هم کارم گیره اگه کسی میدونه لطفا کمک کنه
من تمام متن هام رو داخل دیتابیس ریختم عکس هام رو هم تو دیتابیس گذاشتم چجوری فراخوانی کنم متن هام میاد فقط عکس ها نمیاد کدش رو نمیدونم من تازه واردام اصلا از برنامه نویسی سردرنمیارم همین متن هارو هم از طریق اموزش ها درست کردم لطفا کمک کنید ممنون
pbm_soy
سه شنبه 27 آبان 1393, 01:47 صبح
می خواید با چه ریختی نمایش بدید؟
بعنوان مثال میتونید یک ImageView و یک TextView بذارید و بعد متن دیتابیس را در TextView و تصویر را در ImageView نمایش بدید
ولی بهترین روشی که من تجربه کردم استفاده از HTML است متن و تصویر را توسط تگهای Html آرایش کنید (در یک متغیر رشته ای) و بعد آنرا در یک WebView نمایش بدید یعنی در اکتیویتی فقط یک WebView برای نمایش کل اطلاعات خواهید داشت. البته به این نکته باید دقت کنید که برای نمایش تصویر باید فایل تصویر در جائی بصورت فیزیکی وجود داشته باشد یعنی نمیتواند داخل دیتابیس باشد باید تصویر را از داخل دیتابیس استخراج کنید و در یک فولدری ذخیره کنید و بعد آدرس آنرا به تگ img در HTML بدید
arabian55
جمعه 30 آبان 1393, 17:24 عصر
سلام میخوام عکس ها رو وسط متن ها نمایش بدم من همه متن هام داخل دیتابیس هستش نمیشه که یکی یکی image wiev اضافه کنم میخوام هرمتنی که داخل دیتابیسم روش عکس ریختم وسط متن نمایش بده
تصویر دیتابیسم رو ضمیمه کردم لطفا راهنمایی کنید
arabian55
جمعه 30 آبان 1393, 17:33 عصر
دوستان اگه میشه کد بزارید یا مثال چون من زیاد وارد نیستم ممنون
android69
چهارشنبه 01 بهمن 1393, 20:15 عصر
از میون بچه ها کسی نبود این رو بلد باشه؟بابتشم هزینه میدم فقط یه نمونه درست کنه همین
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.