View Full Version : سوال: ایا داشتن درجه کاربری بالا مزیتی دارد؟؟!!!
motherboard
سه شنبه 04 شهریور 1393, 19:54 عصر
سلام.من خیلی وقت هست این سوال برام مطرحه که مثلا اگر کاربری رنگ درجه اش میشه زرد!!! ایا غیر از مشخص نمودن فعالیت زیاد اون کاربر مزیت دیگه ای برای اون کاربر داره؟؟!!! مثلا اولش سبزه بعدش میشه ابی بعدش میشه قرمز بعدش میشه زرد و فکر کنم اخریش زرد باشه!!!! داشتن این سوابق حقیقتا چه سودی داره؟؟!!!!
Mori Bone
سه شنبه 04 شهریور 1393, 20:38 عصر
مشخص نمودن فعالیت زیاد
این حرف اشتباس. چون یکی از سال 89 یا قبل تر عضو هستش و هر روز 200 تا سوال ساده از این و اون می پسه و علامتش زرد میشه بااینکه کلا 200 تا تشکر خورده. نه اینکه بخوام همهی علامت زرده اینجوری هستنا. نه اصلا.
مشکل این انجمن اینه که به تعداد پست ها امتیاز می ده. نه به تعداد نشکر ها
motherboard
سه شنبه 04 شهریور 1393, 21:18 عصر
مشکل این انجمن اینه که به تعداد پست ها امتیاز می ده. نه به تعداد نشکر ها
اتفاقا اگه به خاطر تشکرها باشه وضع خیلی بدتر میشه.مخصوصا تو ایران.اینجاست که مسائلی مانند باند بازی و رفیق بازی به وجود میاد.من خودم تو یکی از فروم های معروف عمومی ثبت نام کرده بودم(پی سی ******) و مخصوصا تو بخش علوم انسانی تشکر هایی که کاربرها به همدیگر می کردند همه از روی باند بازی بود.مثلا 10 نفر با هم بسیج می شدند و طرف مقابل رو هرچی پست می داد تیکه می انداختند و بابت این تیکه ها از همدیگه تشکر می کردند.اسمش هم بود علوم انسانی.!!!! اخر سر هم از اون انجمن زدم بیرون.!!!!
Mori Bone
سه شنبه 04 شهریور 1393, 21:23 عصر
اگه شما می خواین ببینید به کار چه قدر فعاله باید نکات زیر رو مورد توحه قرار بدید.
1- چه تاریخی ثبت نام کرده و چه قدر پیت داده و با یه کاربر دگ که تاریخ ثبت نامش با اونیکی برابره مقایسه کنید
2- چه قدر تشکر خورده توی چند پست.
3- سوال پرسیده یا نه جواب داده.
4-...
5- ...
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.