PDA

View Full Version : درخواست راهنمایی برای نصب و تنظیمات multi-device hybrid app در vs 2013 update3

leila.net
پنج شنبه 06 شهریور 1393, 16:34 عصر
با سلام
دوستان من multi-device hybrid app ورژن 2 رو به نصب کردم به همراه تمام برنامه های جانبی که مورد نیاز بود و تنظیمات مربوط به envirement variable رو هم انجام دادم ، با command هم تست کردم برنامه ها و همشون درست نصب شده بودن و مشکلی نبود .
خب با این توصیف ها اولین پروژه رو برای cordova با استفاده از visual studio و typescript ایجاد کردم . ولی وقتی می خوام برنامه رو run کنم با خطاهای زیر مواجه می شم :

Error 1 spawn ENOENT E:\Eskandari\Project\MobileApps\BlankCordovaApp2\B lankCordovaApp2\------ npm install error 1 1 BlankCordovaApp2
Error 2 The command ""C:\Users\Eskandari\AppData\Roaming\Roaming\npm\nod e_modules\vs-mda-targets" build --platform "Android" --configuration "Debug" --projectDir . --projectName "BlankCordovaApp2" --language "en-US" --buildServerUrl "" --buildTarget "AndroidEmulator"" exited with code 3. C:\Users\Eskandari\AppData\Roaming\npm\node_module s\vs-mda-targets\Microsoft.MDA.targets 99 5 BlankCordovaApp2

اگه کسی کار کرده و مراحل نصب رو رفته و موفق بوده لطفا راهنمایی کنه متاسفانه تو نت هم نتونستم راه حلی برای خطاهای فوق و اینکه اصلا علت خطاها چی می تونه باشه پیدا کنم !!! :ناراحت:
البته یه دوستی گفت علت خطا از envireoment variable , android sdk می تونه باشه ولی اینکه از کجا میشه فهمید و چیکار باید براش کرد رو نگفتن :متفکر:

leila.net
یک شنبه 09 شهریور 1393, 23:52 عصر
خب بالاخره خودم موفق شدم !!!
خطای اول با اضافه شدن %SystemRoot%\system32; به path در envirement variable رفع شد و مورد دوم هم که به دلیل این بود که نمی تونست فایلهایی که ایجاد میشه تو مسیر مورد نظر کپی کنه اینم با مجوز فول برای یوزر رفع شد .
:لبخند::قهقهه: