ورود

View Full Version : سوال: ارتباط 4 کلاینت با یک سیستم سرور ( برای نرم افزار مدیریت کافی نت )

armankarami
پنج شنبه 06 شهریور 1393, 18:17 عصر
با سلام و خسته نباشید ، از تمام اساتیدی که میتونن مشکل منو حل کن درخواست همکاری میکنم ، کد ارتباط چند سیستم کلاینت ( بیش از دو سیستم ) با یک سرور رو میخوام اگه کسی داره یا میتونه منو راهنمایی کنه ممنون میشم ؟

just4froum
پنج شنبه 06 شهریور 1393, 18:24 عصر
با سلام :

خوب ببین شما نیاز داری به 2 تا وینسوک ! یکی بصورت آرایه ای و یکی بصورت تکی ! که اون تکیه کار listen کردن رو میکنه و با هربار Connection Request یدونه وینسوک load میکنی و با اون وینسوک تازه لود شده accept می کنی ! (البته با یک وینسوک آرایه ای هم میشه این کارو کرد بطوری که وینسوک شماره 0 کار listening و وینسوک های بالا تر کار Accept رو انجام میدن)

در ساده ترین حالت میشه اینجوری مثال زد :

Private Sub Form_Load()
Winsock(0).LocalPort = 8080
Winsock(0).Listen
End Sub

Private Sub Winsock_ConnectionRequest(Index As Integer, ByVal requestID As Long)
Load Winsock(Winsock.UBound + 1)
Winsock(Winsock.UBound).Accept requestID
End Sub

موفق باشید

armankarami
شنبه 15 شهریور 1393, 18:02 عصر
با سلام :

خوب ببین شما نیاز داری به 2 تا وینسوک ! یکی بصورت آرایه ای و یکی بصورت تکی ! که اون تکیه کار listen کردن رو میکنه و با هربار Connection Request یدونه وینسوک load میکنی و با اون وینسوک تازه لود شده accept می کنی ! (البته با یک وینسوک آرایه ای هم میشه این کارو کرد بطوری که وینسوک شماره 0 کار listening و وینسوک های بالا تر کار Accept رو انجام میدن)

در ساده ترین حالت میشه اینجوری مثال زد :

Private Sub Form_Load()
Winsock(0).LocalPort = 8080
Winsock(0).Listen
End Sub

Private Sub Winsock_ConnectionRequest(Index As Integer, ByVal requestID As Long)
Load Winsock(Winsock.UBound + 1)
Winsock(Winsock.UBound).Accept requestID
End Sub

موفق باشید

با سلام و خسته نباشید لطفا اگه میشه سورس کامل این رو برام بنویسد لینکش رو بزارید . یه خورده مشکل داخلش دارم لطف کنید ممنون میشم ؟ منم این راه حل رو داشتم نتونستم سورس کاملش رو بنویسم . با تشکر از شما استاد گرامی
Arman.Karami@email.com

armankarami
شنبه 15 شهریور 1393, 18:03 عصر
با سلام و خسته نباشید لطفا اگه میشه سورس کامل این رو برام بنویسد لینکش رو بزارید . یه خورده مشکل داخلش دارم لطف کنید ممنون میشم ؟ منم این راه حل رو داشتم نتونستم سورس کاملش رو بنویسم . با تشکر از شما استاد گرامی
Arman.Karami@email.com

just4froum
پنج شنبه 20 شهریور 1393, 18:08 عصر
خب الان شما مشکلتون کجاست ؟