View Full Version : سوال: ارسال پارامتر به گزارش کریستال ریپورت
gjmkdyttyhujk
پنج شنبه 06 شهریور 1393, 18:33 عصر
با عرض سلام خدمت اساتید بزرگوار.
من یک برنامه ی ویندوزی در سی شارپ دارم که یک فرمی توش هست و تو اون فرم یک تکست باکس دارم. و می خواستم که با کلیک روی باتن روی فرم مقادیر تکست باکس در گزارش دیده بشه. برای این کار من یه سرچ هایی انجام دادم ولی وقتی روی باتن کلیک میکردم یک پنجره ای ظاهر میشد و توی اون مقدار پارامتر رو می خواست. چطوری باید این مشکل رو رفع کنم؟
با تشکر از شما اساتید محترم
gjmkdyttyhujk
جمعه 07 شهریور 1393, 11:23 صبح
یعنی کسی نیست که یه کمکی به ما بکنه؟ خیلی کارم گیره. از دوستانی که تو این زمینه دستی تو روغن دارند خواهش میکنیم یه کمکی بکنند.
vb341
جمعه 07 شهریور 1393, 12:41 عصر
دوست عزیز یه سرچ کوچولو بزنی این مساله بارها عنوان شده و جواب داده شده
gjmkdyttyhujk
جمعه 07 شهریور 1393, 14:26 عصر
ممنون که یه پاسخی دادی. .واللا از codeproject گرفته تا stackoverflow این موضوع رو مطرح کردم ولی همشون لینک میدن و اون لینک ها هم توضیحات خیلی زیادی آورده که اصلا نمیشه پیاده شون کرد.
میدونید واقعیتش اینه که من یه برنامه ای نوشتم برای یه فروشگاهی و هنگام گزارش گیری قسمتی از اطلاعات رو از dataset می خونم و در کریستال قرار میدم و یه لیبلی هم دارم که می خوام مقداری که توی اون هست رو هم توی گزارش نمایش بدم(جمع کل فروش به حروف هست). حالا هرکاری میکنم نمی تونم محتویات لیبل رو در کریستال بیارم. گاهی اوقات قبل از لود شدن کریستال یه صفحه باز میشه و میگه مقدار پارامتر رو وارد کن و گاهی هم بعضی خطاها مانند bad index و اینجور چیزا. اگه شما یه آموزشی در این زمینه دارید ممنون میشم ما رو هم راهنمایی بفرمایید. اگه مرحله به مرحله بفرمایید که چیکار کنم که نور علی نور میشه
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.