View Full Version : سوال: قفل کردن فرم در هنگام خروج
sajioo
پنج شنبه 06 شهریور 1393, 19:00 عصر
دوستان برنامه من تا چند وقت پیش مشکلی نداشت
الان نمی دونم کدی یا چیزی اضافه کردم که وقتی برنامه می خواد بسته بشه قفل میکنه ( با اصطلاح فریز میشه ) و سی پی یو هم میره رو 99 درصد
کلا برنامه رو غیر فعال کردم که هنگام اجرا هیچ کدی فعال نشه.
اما بازم دیدم این موضوع تکرار شد.
کسی اطلاع خاصی داره؟
بهروز عباسی
پنج شنبه 06 شهریور 1393, 19:49 عصر
دوست عزیز همینطوری که نمیشه :D بالاخره یه چیزی باید داشته باشیم تا بدونیم چی شده کمی بیشتر توضیح بده !
مثلا بعد از فریز شدن کرش هم میکنه یانه ؟
با Process Explorer یه بررسی بکن.
BORHAN TEC
جمعه 07 شهریور 1393, 10:07 صبح
با سلام،
این مشکل معمولاً زمانی اتفال میفته که برنامه یک عملیات سنگینی رو می خواد انجام بده. مثل جستجوی فایلها، کار با یک شبکه کند و دلایل دیگری از این دست. یادم بود که قدیما یک مقاله کاملی در این خصوص خونده بودم، الان کلی گشتم و منبعش رو پیدا کردم. اگه می خواهید در این خصوص اطلاعات کاملی بدست بیارید، در مجله Blaise Pascal شماره 18 مقاله ای تحت عنوان Anti-Freeze for VCL Applications وجود داره که میتونه کمکتون کنه.
موفق باشید...
بهروز عباسی
یک شنبه 09 شهریور 1393, 12:39 عصر
درود به همه:لبخند:
این مشکل معمولاً زمانی اتفال میفته که برنامه یک عملیات سنگینی رو می خواد انجام بده.
این درسته ولی دوستمون میگه کلا کدها رو غیرفعال (اگه درست متوجه منظورش شده باشم) کرده ! خب در این حالت دیگه کدی اجرا نمیشه که عملیات سنگین یا ... رخ بده !:متفکر:
کلا برنامه رو غیر فعال کردم که هنگام اجرا هیچ کدی فعال نشه.
اما بازم دیدم این موضوع تکرار شد.
BORHAN TEC
یک شنبه 09 شهریور 1393, 13:15 عصر
این درسته ولی دوستمون میگه کلا کدها رو غیرفعال (اگه درست متوجه منظورش شده باشم) کرده ! خب در این حالت دیگه کدی اجرا نمیشه که عملیات سنگین یا ... رخ بده !
احتمالاً جایی اشتباه کردن. آخه بعید میدونم که حالت دیگری وجود داشته باشه! شاید موقع Destroy شدن یک شی عملیات سنگینی رخ میده. :متفکر:
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.