ورود

View Full Version : سوال: ایا برای یادگیری php باید اچ تی ام ال بلد باشم؟

motherboard
پنج شنبه 06 شهریور 1393, 19:39 عصر
سلام.من قبلا تو ++c کار کردم.و واقعیتش می خوام یک زبان خوب مثل پی اچ پی رو برای طراحی سایت یاد بگیرم.راستش نمی دونم ایا جای تاپیک اینجاست و یا نه؟اما چون اینجا بخش طراحی وب هست بنابراین تصمیم گرفتم تاپیک رو در اینجا درست کنم.راستش یاد گرفتن این زبان برام اسونه اما چون برای خودش یکسری ویژگی هایی رو داره و من هم کلا با زبان های وب نااشنا هستم.این سوال برام مطرحه که ایا قبل از خوندن کتابی در مورد پی اچ پی باید کتابی در مورد اچ تی ام ال رو مطالعه کنم؟؟؟؟ و یا از حالا می تونم شروع به یادگیری پی اچ پی کنم؟ با تشکر.

omidparkour
پنج شنبه 06 شهریور 1393, 19:46 عصر
سلام
برای یادگیری PHP نیازی به اینکه HTML رو بلدباشید نیست
خود بنده HTML رو بلد نبودم که PHP رو شروع کردم

دانیال دزفولی
پنج شنبه 06 شهریور 1393, 20:09 عصر
درود
کمی تا قسمتی نیاز ه

mohamad_torabi
پنج شنبه 06 شهریور 1393, 20:11 عصر
با سلام
پیشنیاز دنیای وب html هست و دیر یا زود باید اونو یاد بگیرید و یادگیریش برای من 8 ساعت زمان برد پس زیاد سخت نیست

motherboard
پنج شنبه 06 شهریور 1393, 20:17 عصر
یک سوال دیگه ای هم داشتم و اون اینه که مرورگر من فایرفاکس هست.یک اکشنی به نام Web developer داره که باز داخل اون یک گزینه ای هست به نام page source.می خواستم بدونم به چه درد می خوره؟ایا اون کد هایی که در نت پد دیده میشه در واقع همان کد هایی است که برنامه نویس ان صفحه از سایت برنامه نویسی کرده؟ و اگر این گونه است ایا امنیت سایت به خطر نمی افتد؟و در کل اون گزینه Web developer به چه درد می خوره؟این ها رو برای این می پرسم که با یک سری مباحث اولیه وب نا اشنا هستم.ممنون.

mr.designer
پنج شنبه 06 شهریور 1393, 20:43 عصر
کاربر عزیز اگه میخوای برنامه نویس وب بشی باید اصولی بری جلو که راحت تر بتونی درک کنی
که اینم میشه اصولش
html/css
javascript
php
html/css یاد بگیری دیگه خودت راهتو پیدا میکنی که چیو یاد بگیری چیو یاد نگیری یا میخوای گرافیست وب بشی ییا برنامه نویس

احسان!
پنج شنبه 06 شهریور 1393, 20:48 عصر
سلام در اون قسمت میتونید HTML CSS و JS رو ببینید.یعنی برای دیدن کدهای قالب سایت کاربرد داره.ولی دیدن قسمت سمت سرویس دهنده(در اینجا PHP ) ممکن نیست. شیوه ی کار اینطوریه که شما با استفاده از مرورگر(یا هرچیز دیگه ای) یه درخواست به سرویس دهنده میدید.توی سرویس دهنده فرضا پرونده ی index.php اجرا میشه.حاصل اجرای این پرونده یه سری دستور html خواهد بود که از طریق سرویس دهنده ی وب به مرورگر شما ارسال میشه.(توی سایت های پویا البته)

motherboard
پنج شنبه 06 شهریور 1393, 21:02 عصر
معمولا هر زبان برای خودش مستندات رسمی در اینترنت داره.برای پی اچ پی ایا مستنداتی وجود داره؟مثلا تمام توابع رو معرفی کرده باشه؟ و یا اینکه کلا قضیه پی اچ پی فرق می کنه؟

omidparkour
پنج شنبه 06 شهریور 1393, 21:09 عصر
میتونید سئوالات PHP خودتون رو توی بخش PHP انجمن مطرح کنید :چشمک:

***BiDaK***
پنج شنبه 06 شهریور 1393, 23:48 عصر
سلام
برای یادگیری PHP نیازی به اینکه HTML رو بلدباشید نیست

http://www.freesmile.ir/smiles/305320_JC_thinking.gif

معمولا هر زبان برای خودش مستندات رسمی در اینترنت داره.برای پی اچ پی ایا مستنداتی وجود داره؟مثلا تمام توابع رو معرفی کرده باشه؟ و یا اینکه کلا قضیه پی اچ پی فرق می کنه؟
لینک (http://www.php.net)

omidparkour
جمعه 07 شهریور 1393, 00:00 صبح
http://www.freesmile.ir/smiles/305320_JC_thinking.gif
خب برای یادگیری پیش نیازش نیست اما اگه بلد باشه میتونه خیلی کارا دیگه بکنه
نظر شخصی منه
اما بخواد کاری انجام بده با PHP تنها نمیتونه
حتما باید HTML استفاده کنه

ABZiko
جمعه 07 شهریور 1393, 14:18 عصر
یاد بگیرین خیلی بهتره.

ashanet
جمعه 07 شهریور 1393, 15:00 عصر
سلام
به نظرم نیاز هست اما لازمه کار نیست. شما برای طراحی صفحات باید از html استفاده کنید و یا با php ادغام کنید .اما خیلی از وقت ها اصلا در php استفاده نمی شه . به فرض مثال در ساختار های function , class ها و ....... .اما به گفته دوستان بهتره یاد بگیرید.زبان فوق العاده ساده و قابل انعطافی هستش.و یادگیریش خیلی خیلی سریعه.
موفق باشید.

پیام حیاتی
شنبه 08 شهریور 1393, 01:34 صبح
سلام
هر دو مکمل هم اند به طوری که php بدون html معنایی نخواهد داشت.
این وابستگی در ASP.NET خیلی خیلی کمتر هست.
پیشنهاد ی کنم به جای php
asp.net رو دنبال کنید

vimax23
شنبه 08 شهریور 1393, 08:46 صبح
یه حرف تکراری : زبان پایه وب html هست