ورود

View Full Version : نحوه اتصال و کار با Sql server desktop engine 2008

Yanehsar
پنج شنبه 06 شهریور 1393, 21:28 عصر
سلام
بنده داخل SQL server 2008R2 دیتابیسی رو طراحی کردم حالا می خوام روی سیستم مشتری با این دیتابیس کار کنم روی سیستم مشتری Sql server desktop engine2008 نصب کردم حالا چطوری این دیتابیس رو به Sql server desktop engine اتچ کنم ؟چطوری می تونم در صورت نیاز دیتا بیس رو دستکار کنم ؟از دیتابیس اصلی Scrip گرفتم چطوری اونو اجرا کنم ؟
یه نکته دیگه هم بگم اینکه راحتترین روش کدوم هستش؟چون قرار نیست همیشه بنده یا کسی که آشنایی دست پا شکسته ای با SQL رو داره اینکار رو بکنه امکان داره مشتری بخواد اینکار رو بکنه که اطلاعاتی در این ضمینه نداشته باشه .

mohammad reza beizavi
سه شنبه 18 شهریور 1393, 22:27 عصر
درود
اول اینکه بهترین راه برای اینکار استفاده از sql server ce هست. (SQL Server Compact Edition)
این نسخه رایگانه، نیازی به نصب نداره و تقریبا تمام قابلیتهای SQL Server standard رو هم داره و بسیار مناسبه برای برنامه های تک کاربره.

برای attach کردن دیتابیس به Engine هم بهتره از sqlcmd استفاده کنید که می تونید توی RUN بزنید و وارد محیط command line بشید:

sqlcmd -U username -S computerName\instanceName => example: sqlcmd -U sa -S .\sqlexpress

بعد از login کردن می تونید با استفاده از sp_attach_db و داشتن فایلای mdf و ldf با ساختار زیر بانکتون رو attach کنید:

EXEC sp_attach_db @dbname = N'datadaseName'
@filename1 = N'C:\bankdir\test.mdf',
@filename2 = N'C:\bankdir\test_log.ldf';