ورود

View Full Version : استفاده از دو نرم افزار تحت شبکه توسط کاربران

saam_sum
چهارشنبه 03 خرداد 1385, 13:34 عصر
سلام به همه ی دوستان
من به تازگی عضو سایت شدم و این اولین باریه که سوالی رو از خدمتتون می پرسم امیدوارم بتونم از راهنماییتون استفاده کنم.

اگه کاربران یک شبکه قرار باشه از دو نرم افزار تحت شبکه استفاده کنند آیا مشکلی پیش میاد؟
اگه پیش میاد راه حلش چیه؟(تو پولوژی شبکه هم استاره)

Identifier
چهارشنبه 03 خرداد 1385, 19:14 عصر
اگه کاربران یک شبکه قرار باشه از دو نرم افزار تحت شبکه استفاده کنند آیا مشکلی پیش میاد؟
در صورت طراحی و بکار گیری ابزار های صحیح خیر.

اگه پیش میاد راه حلش چیه؟
بستگی به علت آن دارد. در مواردی پایین بودن Utilization مربوط به سوییچ و همچنین عدم جوابگویی سوییچ در بازه های کاری بالا باعث پایین آمدن راندمان می شود. پس باید سوییچی استفاده شود که جوابگوی نیاز ها باشد.

و در مواردی دیگر بایستی پهنای باند به نحوی به کاربران تخصیص داده شود که در صورت بالا رفتن پهنای باند مصرقی یک کاربر بر روی دیگری تاثیری منفی نداشته باشد.

در کل جوابگویی به اینگونه مسائل بستگی به طراحی و معماری شبکه و داشتن آگاهی از آن دارد.

موفق و پیروز باشید.

saam_sum
جمعه 05 خرداد 1385, 15:06 عصر
آیا VLan می تونه در این موارد پاسخگو باشه ؟ در ضمن تعداد کاربران استفاده کننده از هر دو نرم افزار تقریبا یکسان است.

Identifier
جمعه 05 خرداد 1385, 15:59 عصر
آیا VLan می تونه در این موارد پاسخگو باشه ؟ در ضمن تعداد کاربران استفاده کننده از هر دو نرم افزار تقریبا یکسان است.

بله می تواند موثر باشد، همچنین بکار گیری ابزار های کنترل و مدیریت پهنای باند نیز بدون تاثیر نیست.

موفق و پیروز باشید.

saam_sum
شنبه 06 خرداد 1385, 12:58 عصر
ممنون از راهنماییتون