View Full Version : سوال: طراحان گرافیک ایران -- تعرفه سال 93!!!!!!
2020s1371
جمعه 07 شهریور 1393, 16:51 عصر
به طور اتفاقی به این مطلب خوردم و گفتم جویا شم که طراحانی که اینجا هستند چند درصدکارهاشون رو بر اساس این قیمت ها انجام میدند؟
قیمت هایی که اینجا زده بالاس یا مشکل جایی دیگه س؟؟
122828
122829
دانیال دزفولی
جمعه 07 شهریور 1393, 17:20 عصر
نه قیمت ها مناسبه
2020s1371
جمعه 07 شهریور 1393, 19:42 عصر
نه قیمت ها مناسبه
خوبه
آخه من یادمه چند وقت پیش تویه تاپیکی که در این باره بحث بود حداکثر قیمتی که بیان میشد تا 2تومن بیشتر نبود! و بیشتر قیمت ها زیر 700بود! برای همین این پست رو گذاشتم
دانیال دزفولی
جمعه 07 شهریور 1393, 19:58 عصر
خوبه
آخه من یادمه چند وقت پیش تویه تاپیکی که در این باره بحث بود حداکثر قیمتی که بیان میشد تا 2تومن بیشتر نبود! و بیشتر قیمت ها زیر 700بود! برای همین این پست رو گذاشتم
در کل
ما طراح ها واقعا زحمت میکشیم و آسیب هایی هم در پی داره (درد کمر و تضعیف چشم ها )
و باید قیمت بالا باشه
2undercover
جمعه 07 شهریور 1393, 20:32 عصر
نظر شخصی: قیمت ها خیلی خیلی بالا هستند. واقعا ارزش کار هایی که من الان می بینم ارزش همچین پولی رو ندارند!
_mojitaba_
جمعه 07 شهریور 1393, 20:34 عصر
این قیمت برا کجاس؟ فک کنم یه صفر اضافس
طراحی پویا فقط طراحی یا برنامه نویسی هم حساب کرده؟
در ضمن نوع طراحی رو کجا حساب کرده دقیقا؟
یعنی یکی 3 روز روی طراحی کار میکنه من بدون طراحی فقط چنتا div رو رنگ میکنم قیمتمون یکیه؟ عجب!
omidabedi
جمعه 07 شهریور 1393, 20:54 عصر
این قیمتا فکر کنم تبدیل شده ی پوند هست :|
6میلیون؟!
10 میلیون!!
2020s1371
جمعه 07 شهریور 1393, 21:00 عصر
این قیمت ها برای
طراحان گرافیک ایران هستش... فایل پی دی اف اش هم ضمیمه میکنم!
PDF (http://newsite.graphiciran.com/UploadedFiles/gFiles/0b52d6e582f046f.pdf)
mr.designer
جمعه 07 شهریور 1393, 21:37 عصر
من اینارو نمیشناسم ولی اینجور که معلومه
اینا واسه کار خودشون ارزش قائل هستن و اندازه حرفه شون قیمت دادن
مثلا کسی که 10 سال کار گرافیک میکنه نمیاد با 10 تومن کار گرافیکی انجام بده یا با کسی که چند ماه فتوشاپ یاد گرفته اصلا روانشناسی رنگ نمیدونه چیه خودشو گرافیست معرفی میکنه نباید قیمتاش با کسی که تخصصش گرافیک هست یکی باشه
شما دوستان هم وقتی کاراشونو ندیدید قضاوت نکنید که زیاد میگیرن یا کم میگیرن
omidparkour
جمعه 07 شهریور 1393, 23:54 عصر
سلام
شما هیچ وقت نمیتونید از مشتری همچین هزینه هایی رو بگیرید
من خودم فقط برای پروژه های حضوری که میرفتم این قیمت ها رو نشون میدادم و کمتر میگفتم و طرف خوشحال میشد و پرداخت میکرد
اما مشتری های اینترنتی محاله همچین پولی بدن
محال
vimax23
شنبه 08 شهریور 1393, 08:45 صبح
شما نه میتونی بگی قیمت ها بالا هست نه میتونی بگی پائینه
زمانی میتونی اظهار نظر کنی که رزومه و نمونه کار ببینی نه اینکه از روی یه نوشته نظر بدی
وگرنه همون ایده پردازی بین دیزاینرهای ایرانی رو ببینی که اکثرا هم مشهدی هستن همه یه سبک قدیمی رو طی میکنن ، دیزاینرهای تهران هم شبیه همون مشهدی ها کار میکنن
زمانی اختلاف بیشتر به چشم میاد که با سبک های روز اروپایی امریکایی میایی مقایسه میکنی میبینی اونا ارزونتر ولی با ایده پردازی چشم نوازی واقعا دیزاین میکنن این کاری که اکثر ایرانی ها انجام میدن اسمش دیزاین نیست
اصولا شیوه اصلی این هست که طرح روی کاغذ رو یه نفر میزنه طرح تو فتوشاپ یکی دیگه و تبدیل به کد رو یکی دیگه و بهینه سازی یکی دیگه ، با سناریوی مشخص منتهی اینجا ما چون کار تیمی کمتر بلدیم یا طمع کار هستیم میخواییم همه رو یه نفره انجام بدیم خروجی کارمون 100 درصد خوب در نمیاد
در ضمن مشتری داریم تا مشتری ، بعضیا همچین داغونن که بهشون قیمت ایندکس رو 1 تومن میدی شاخ در میارن با اینکه نمونه میبینن وگرنه تعداد صفحه وقتی زیاد باشه تا 10 12 میلیون هم در میاد تو یه پروژه درست حسابی
2undercover
شنبه 08 شهریور 1393, 12:40 عصر
من هم موافقم باید نمونه کار ها و کیفیت بررسی بشود و این رو به عنوان یک قیمت پایه نمیشه در نظر گرفت.
ولی برای بیشتر افراد این قیمت بسیار بالایی هست.
omidparkour
شنبه 08 شهریور 1393, 12:51 عصر
مشکل اینجاست که الان یه پسر 15-16 ساله که نه رشته اش مربوط میشه به نت و گرافیک و نه کارش خوبه اومده و داره با قیمت کم طراحی میکنه (به صورت تفریحی) و همین کار باعث میشه که هر کی که طراحی داره چون اون ارزون میده بره پیش اون (با اینکه اصلا توجهی به نمونه کار ها نمیکنه)
البته این قیمت برای کسانی هست که برای شرکت ها طراحی میخوان بکنن
بعدش هم طراحی اصولی داره برای خودش
مثلا طراحی لوگو این نیست که با فتوشاپ یه فونت رو انتخاب کنی و استایل بدی بهش . طراحی لوگو باید اول یک طرح دستی طراحی بشه بعد این طرح دستی با نرم افزار کورل کامپیوتری بشه بعدش اگر استایلی خواست میتونه بده
این کار ارزش داره
ABZiko
شنبه 08 شهریور 1393, 14:13 عصر
کلا ما ایرانی ها عادت کردیم که دقیقه 90 به فکر کار ها بیفتیم. یک شرکت خارجی وقتی می خواد سایت بزنه از 3 ماه پیشش دنبال کار ها گرافیکی و ... هستش و بعدش وقتی هم کاری رو می زنه ، فوق العاده است ولی به ایرانی ها بگو یک سایت وردپرسی می خوام ، توی یک روز برات می سازدش، به همین سادگی! به خاطر همین نه کار های زیبایی در می آد و همشون هم کار های تکراری!!!!:چشمک:
vimax23
شنبه 08 شهریور 1393, 14:25 عصر
مشکل اینجاست که الان یه پسر 15-16 ساله که نه رشته اش مربوط میشه به نت و گرافیک و نه کارش خوبه اومده و داره با قیمت کم طراحی میکنه (به صورت تفریحی) و همین کار باعث میشه که هر کی که طراحی داره چون اون ارزون میده بره پیش اون (با اینکه اصلا توجهی به نمونه کار ها نمیکنه) البته این قیمت برای کسانی هست که برای شرکت ها طراحی میخوان بکنن بعدش هم طراحی اصولی داره برای خودش مثلا طراحی لوگو این نیست که با فتوشاپ یه فونت رو انتخاب کنی و استایل بدی بهش . طراحی لوگو باید اول یک طرح دستی طراحی بشه بعد این طرح دستی با نرم افزار کورل کامپیوتری بشه بعدش اگر استایلی خواست میتونه بده این کار ارزش داره نمیخوام تاپیک استارتر اسپم بشه اما خوبیه کامپیوتر اینه هر کسی میتونه طبق مهارت و مغزش پول در بیاره ربطی به رشته نداره ، من رشتم ارشد نرم افزار هست زمان دانشگاه از 200 دانشجو کامپیوتر اصل کارمون برنامه نویسیه طرف با توف کاری از این دزدی کن از اون دزدی کن اومده پایان نامه داده به استادش! ولی یه نفر دیگه رشتش مکانیک فوق دیپلم بود خیلی حرفه ای کار میکرد الان هم امریکا هست داره یه شرکت نرم افزاری کار میکنه سن و سال هم این زمینه واقعا نمی شناسه ، تجربه مهمه اما محدودیتی به نظرم نداره
ABZiko
شنبه 08 شهریور 1393, 14:36 عصر
با این حرفت کاملا موافقم!:تشویق: یکی از دلایلی که کامپیوتر الان در کشور ما ذهنیت خوبی نداره به این دلیله که طرف به غیر از ویندوز عوض کردن کار دیگه ای بلد نیست ، بعد میاد و می گه رشته کامپیوتر و ... خوب نیست، چرا؟ چون خودش توانایی کاری رو نداره!!!
omidparkour
شنبه 08 شهریور 1393, 14:44 عصر
نمیخوام تاپیک استارتر اسپم بشه اما خوبیه کامپیوتر اینه هر کسی میتونه طبق مهارت و مغزش پول در بیاره ربطی به رشته نداره ، من رشتم ارشد نرم افزار هست زمان دانشگاه از 200 دانشجو کامپیوتر اصل کارمون برنامه نویسیه طرف با توف کاری از این دزدی کن از اون دزدی کن اومده پایان نامه داده به استادش! ولی یه نفر دیگه رشتش مکانیک فوق دیپلم بود خیلی حرفه ای کار میکرد الان هم امریکا هست داره یه شرکت نرم افزاری کار میکنه سن و سال هم این زمینه واقعا نمی شناسه ، تجربه مهمه اما محدودیتی به نظرم نداره
من اگر کسی کارش خوب باشه مشکلی ندارم
اما هستن کسانی که کارشون افتضاحه و فقط فقط برای تفریح و اینکه بگن مثلا طراحمو سایت دارمو این حرفا میان طراحی میکنن با قیمت کم
2undercover
شنبه 08 شهریور 1393, 19:52 عصر
مشکل اینجاست که الان یه پسر 15-16 ساله که نه رشته اش مربوط میشه به نت و گرافیک و نه کارش خوبه اومده و داره با قیمت کم طراحی میکنه (به صورت تفریحی) و همین کار باعث میشه که هر کی که طراحی داره چون اون ارزون میده بره پیش اون (با اینکه اصلا توجهی به نمونه کار ها نمیکنه)
مطمئنا اون مشتری اگر بدونه در نهایت چی می خواد، از نتیجه کار راضی نخواهد شد یا این که اصلا کار تمام شده ای وجود نخواهد داشت که بخواد ازش راضی بشه. الان دارم یک کاری رو برای یک نفر انجام می دم که به گفته ی خودش 3 ماه علاف شده به خاطرش که واقعا برای من جالبه چه طور برای همچین کار ساده ای 3 ماه علاف مجری های مختلف شده!
r4hgozar
یک شنبه 09 شهریور 1393, 08:53 صبح
سلام.
اگه تو نگاه کلی نگاه کنیم این قیمت ها خیلی زیاده.
اما معمولا شرکت ها بستگی به سایقه و سیاست های کلیشون قیمت میدن.
من خیلی شرکت ها رو دیدم کار تاپ نمی زنن اما چون سابقه دارن و چند تا کار گنده زدن قیمت ها شون خیلی بالاست.
معمولا عموم مشتری ها با این قیمت ها سازگار نیستن.
من یه سایت طراحی می کنم اونم با ASP MVC کلا 1 میلیون میگیرم.چون میدونم مشتری بیشتر نمی ده.
موفق باشید
cancerr
یک شنبه 09 شهریور 1393, 09:32 صبح
دققا همه درست گفتند .
یکی از مشکلای این صنف به خاطر دسترس نبودن افرادش نمیشه روش نظرات کرد یا کنترل قیمت !
اکثرا نه جایی دارن نه آدرس دقیقی
صنف های دیگه اگه کسی ارزون فروشی کنه سریع جلوشو میگیرن .
منم پروژه هام رو از پایه 1تومن میگیرم که با asp.net mvc میزیم . میدونم خیلی دارم کم می گیرم با اینکا اکثرا کارهام برای افراد یا شرکت های مهمی هست .
از شانس بد ما تمام کارفرما هایی که ما داریم فرق وردپرس با سیستمی که با mvc ساخته شده رو اصلا نمی تونن درک کنن و چششون به ظاهره
فقط دارن یه سری پلاگین آماده رو می بینن !
اگه یک حرکتی در راستای قیمت گذاری یا هر چیزی بشه منم هستم .
یک سایت مرجعی باشه هم نظارت کنه هم قیمت گذاری...
vimax23
یک شنبه 09 شهریور 1393, 11:51 صبح
دققا همه درست گفتند .
یکی از مشکلای این صنف به خاطر دسترس نبودن افرادش نمیشه روش نظرات کرد یا کنترل قیمت !
اکثرا نه جایی دارن نه آدرس دقیقی
صنف های دیگه اگه کسی ارزون فروشی کنه سریع جلوشو میگیرن .
منم پروژه هام رو از پایه 1تومن میگیرم که با asp.net mvc میزیم . میدونم خیلی دارم کم می گیرم با اینکا اکثرا کارهام برای افراد یا شرکت های مهمی هست .
از شانس بد ما تمام کارفرما هایی که ما داریم فرق وردپرس با سیستمی که با mvc ساخته شده رو اصلا نمی تونن درک کنن و چششون به ظاهره
فقط دارن یه سری پلاگین آماده رو می بینن !
اگه یک حرکتی در راستای قیمت گذاری یا هر چیزی بشه منم هستم .
یک سایت مرجعی باشه هم نظارت کنه هم قیمت گذاری...
خب این یه چیز اثبات شده هست که مردم عادی روی ظاهر نه ایران بلکه همه جای دنیا راحت تر جذب میشن
کارفرمای شما اگر یه سازمان بزرگ باشه قسمت it خودش داره که توش برنامه نویس داره تو یه مناقصه برنده بشی شما اونا میان چک میکنن نظر میدن وگرنه کارفرمای شما یه فرد عادی حقیقی یه یه فرد حقوقی ساده باشه که به نظرم اصلا ارزش وقت گذاشتن نداره مگر اینکه مجبور باشی
اونی که داره 400 500 تومن میده بزار بده اصلا مفت بده شما کار خودت رو بکن و قیمت خودتو بده ، کارت خوب باشه ماهیانه پشتیبانی ثابت بگیری دیگه مشکلی نداری بشین زیر کولر:لبخند:
تو شرکت های مشاوره شهرسازی رو نگاه بندازین گرید 1 داشته باشی شما راحت مناقصه های میلیاردی برنده میشی گریدهای 2 3 خرده کاری گیرشون میاد
هر کسی اندازه توانایی خودش درآمد داره خوشبختانه خوبیه دیگه برنامه نویسی اینه شما بلد باشی میتونی با خارجی ها کار کنی درآمد دلار میشه نه این ریاله دو زاریه کشور ما
دانیال دزفولی
یک شنبه 09 شهریور 1393, 12:14 عصر
دققا همه درست گفتند .
مسئله نوشتی ما حل کنیم؟
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.