ورود

View Full Version : بهترین رنگ بندی کد برای جلو گیری از خستگی چشم چیست؟

alireza es
جمعه 07 شهریور 1393, 21:16 عصر
با عرض سلام
راستش من اکثر اوقات توی روز دارم کد میزنم و به مانیتور خیره شدم
این کار تاثیر خیلی بدی رو چشمام داشته در حدی که گاهی وقتی به یه نقطه نگاه میکنم به طور رسمی به معنای واقعی کلمه اونو تار میبینم و بییناییم کلا ضعیف شده
یه جا شنیدم که ide نقش خیلی مهمی در این ضعیفی داره.خونده بودم که رنگ بندی های ide میتونه از خستگی چشم جلو گیری کنه
حالا برام سوال شده بهترین رنگ بندی که از ضعیف شدن چشم جلوگیری کنه چیه؟
رنگ بندی که هم تو روز و هم تو شب ، هم تو روشنایی و هم تو تاریکی قابل خوندن باشه
از رنگ هایی با پس زمینه تاریک استفاده کنم یا روشن؟یا حتی نیمه تاریک؟
من از ویرایش گر ها(editor) و ide های مختلفی استفاده میکنم
اکثرا از Vim و Qt creator و گاهی اوقات Rad studio و visual studio و dream waver
خوش حال میشم نظراتتون رو درباره با ide های مختلف و رنگ بندی هاشون بشنوم

Sina_Od
جمعه 07 شهریور 1393, 21:51 عصر
مبحث جالبی هستش...

پیشنهاد میکنم این دو صفحه رو مطالعه کنید, مباحث جالبی درشون مطرح شده:

http://ux.stackexchange.com/questions/53264/dark-or-white-color-theme-is-better-for-the-eyes

http://ux.stackexchange.com/questions/52833/which-color-scheme-to-choose-for-applications-that-require-long-work-hours/52947#52947

alireza es
جمعه 07 شهریور 1393, 22:10 عصر
خودم هم اینو پیدا کردم
http://programmers.stackexchange.com/questions/230115/why-are-dark-color-schemes-in-editors-so-popular
اما دوست دارم از تجربه اساتید هم استفاده کنم که معمولا از چه طرح بندی استفاده میکنن
و با کدوم راحت ترن

MRmoon
شنبه 08 شهریور 1393, 06:31 صبح
درود.

از تم monokai استفاده کن اگه تونستی.

برا بیشتر IDE ها هم هست. اگه نبود هم رنگاش رو پیدا کن خودت بزار رو IDE که استفاده می کنی.

​محمد.

anita30
یک شنبه 09 شهریور 1393, 16:31 عصر
ممنون سینا ابن خیلی عالیه

ابوالفضل عباسی
دوشنبه 10 شهریور 1393, 11:41 صبح
من نظرم این هست که ماهی یک بار رنگ صفحه دسکتاپ و تسکبار رو عوض کن رنگ های شاد مثل زرد و نارنجی عالی هستند اما قرمز انرژی زیادی داره و چشم ها خسته نمی شوند ولی به خاطر انرژی که داره باعث می شه کل روز انرژی داشته باشی و خوب خواب نبینی.
رنگ های متوسط مثل سبز و ابی هم بد نیستند.نظر من اینکه ماهی یکبار رنگ زمینه رو عوض کن.:لبخند:

eshpilen
دوشنبه 10 شهریور 1393, 13:28 عصر
عزیزم من هم ورزش میکنم هم هر چند وقت یک بار آب هویج میخورم.
شاید این آب هویج خوردن خنده دار باشه ولی حداقل تاحدی که دانش و توانایی دارم از سلامتی خودم محافظت میکنم؛ بعد شما میذارید چشماتون ضعیف میشه تازه اون موقع به فکر می افتید؟!! واقعا که! حالا یه چیزی بگم میگن توهین میکنی و بی ادب هستی :لبخند:
ضمنا من هر وقت چیزی میخوام بخونم اینقدر بزرگش میکنم که حتی از کتاب و روزنامه خوندن هم فشار کمتری به چشمم میاد، چون اینطوری از فاصلهء بیشتر و خیلی راحت میتونم بخونم.

eshpilen
دوشنبه 10 شهریور 1393, 13:30 عصر
میگن عقل که نباشه جون در عذابه :لبخند:
اندازهء چندتا دکترا روی مانیتور مطالعه کردم اونم به مدت های ممتد و طولانی، ولی هنوز چشمم مشکلی نداره. چرا؟ چون عقل درست و حسابی داشتم و به فکر سلامتی خودم بودم.

eshpilen
دوشنبه 10 شهریور 1393, 13:33 عصر
محیط کار رو هم خودتون اگر میبینید براتون مناسب نیست و داره به سلامتی شما ضرر میزنه، یه فکری بحالش بکنید بالاخره.
آیا کار اونقدری ارزش داره که سلامتی خودتون رو روش بذارید؟