View Full Version : تغییر نکردن ظاهر سایت در رزولوشن های متفاوت
yavari
چهارشنبه 03 خرداد 1385, 17:27 عصر
سلام
چه جوری میشه تو رزولوشن های متفاوت ریخت سایت تغییر نکنه ؟؟؟
ممنونم میشم راهنمائیم کنید
ali_sorouri2005
چهارشنبه 03 خرداد 1385, 18:12 عصر
با سلام خدمت استاد عزیز
نمی دونم درسته ولی فکر کنم اگر در دادن سایز کنترل ها و جداول از درصد استفاده کنی
در رزولیشن های متفاوت ظاهر نباید تغییر کنه البته من امتحانش نکردم
موفق باشی
iekrang
چهارشنبه 03 خرداد 1385, 20:25 عصر
حق با ایشونه.
http://www.barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=45451
فقط یه نکته ای:سوال شما بهتر بود توی انجمن طراحی صفحات وب مطرح میشد.
yavari
پنج شنبه 04 خرداد 1385, 16:52 عصر
سلام دوستان
متاسفانه هیج کدوم از اون روشها برام جواب نداد
می خوام بدونم از طریق کد نویسی راهی نداره ؟
مثلا با همون روش For Each برا کنترلهای صفحمون
ممنون میشم راهنماییم کنید .
mamadgmail
جمعه 05 خرداد 1385, 06:57 صبح
شما یکی از template های سایت monster رو پیدا بکن و کدش رو نگاه کن. اونا از روش های کاملا استانداردی استفاده می کنن . البته این بحث درصد خیلی می تونه کمک کنه و در سته.
yavari
جمعه 05 خرداد 1385, 10:33 صبح
سلام
دوستان یعنی با کد نویسی نمی شه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
mamadgmail جان ، من خیلی مبتدیم ، میشه بگید اونی که گفتید رو باید از کجا پیدا کنم
ممنونم
white fox
جمعه 05 خرداد 1385, 13:07 عصر
خیر....
نه اون کدنوسی که در ذهن شما هست..
باید یک Table کلی برای ساییت در نظر بگیری عموما 700px انتخاب میکنن..
بعد همه چی بر حسب اون 700 شکل میگیره و از درصد استفاده کن مثلا اون 700px سه قسمت کن دو تا 100px برای طرفین یه 500px برای قسمت وسط سایت...بقیه رو هم از درصد استفاده کن..
به مشکلی بر نمیخوری
mamadgmail
جمعه 05 خرداد 1385, 15:11 عصر
دوست عزیز یک سایتی هست به اسم templateMonster که قالب های آمده درست می کنه و می فروشه توی سایت های روسی خیلی زیاد هست و می تونی لینک دانلود ازشون پیدا کنی. این سایت قالب های خیلی زیادی داره و خوب گویا فروش خیلی خوبی هم داره و خیلی ها از قالب هاشون استفاده می کنن و از نظر html و طراحی ظاهری خوب طراحی شدن. فکر می کنم گذاشتن لینک چیزایی که کپی رایت داره توی سایت ممنوع هستش ولی یک لینک پیدا می کنم خصوصی برات می فرستم.
yavari
شنبه 06 خرداد 1385, 05:56 صبح
سلام دوستان
white fox جان ، مثل اینکه حق با شماست !
چرا اینجا چیزی که طول و عرض صفحمونو بگیریم نداریم ! حالا من چیکار کنم !!!
اون روشهای تیبل هم که برام جواب نمی ده !
کجای کارم می لنگه ؟؟؟
ممنون میشم راهنمائیم کنید.
ali_sorouri2005
شنبه 06 خرداد 1385, 13:38 عصر
سلام
از دوستان کسی کدی داره که رزولیشن کامپیوتر کلاینت رو برگردونه؟
با تشکر
سارا نجفی
شنبه 06 خرداد 1385, 17:41 عصر
سلام
فکر نکنم که برای اینکار احتیاجی به کدنویسی داشته باشی، با همون روش جدول و درصد مطمئن باش مه با رزولوشن های متفاوت تغییری نمیکنه.
موفق باشی
javad_hosseiny
شنبه 06 خرداد 1385, 19:55 عصر
جهت مناسب سازی ظاهر سایت خود متناسب با تغییر رزولیشن همانطور که قبلا هم دوستان اشاره کردند از دو حالت fullScreen و یا Center Screen می تونید استفاده کنید
و نباید مشکلی در طراحی آن داشته باشید (راحتترین راه این است که یک نمونه از اینگونه سایتهای را ببینید (view source) صفحه را نگاه بیاندازید.
البته راه حل تمام صفحه کردن مطالب (full screen)نسبت به وسط چین کردن مطالب زیباتر و جالبتر است .
البته جهت کنترل رزولیشن مانیتور کاربر نیز از دو پارامتر
screen.width
screen.height
می تونید استفاده کنید
ولی جهت پاسخ کامل تر به لینک ذیل مراجعه نمایید.
http://www.barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=30161
yavari
یک شنبه 07 خرداد 1385, 16:35 عصر
سلام دوستان
نخییییییییییییییییییییییی یییییییر ، مثل اینکه مشکل من به این راحتیا قابل حل نیست
یه کار دیگه میکنم ، کارائی که تا اینجا کردمو میگم شما بگید کجاش داره می لنگه !
بنا به نظر white fox جان و دیگر دوستان اومدم یه تیبل کلی با 3 سطر و 1 ستون گرفتم که داخل سطر سوم من یه تیبل با 1سطر و 3 ستون گذاشتم
"اون 700px سه قسمت کن دو تا 100px برای طرفین یه 500px برای قسمت وسط سایت...بقیه رو هم از درصد استفاده کن..
"
و عرض تیبل کلی رو با درصد بیان کردم ، نشد !!!
یه بارم اومدم عوض اینکه تصاویرم داخل ایمیج باشه اونارو بکگروند سلول جدولم کردم ، بازم نشد !!!
برا کد نویسی هم که دات نت
screen.width
screen.height
رو نمی شناسه ! کنسول و پیج رو هم امتحان کردم ولی نشد !!!
fullScreen و Center Screen رو هم پیدا نکردم تا امتحان کنم
اینا پراپرتی چه شی هستن ؟؟؟
البته رزولوشن من 1024*768 هست ، میخوام برا رزولوشن های بالاتر و پائین تر جواب بگیرم !
در ضمن اعتراف میکنم که خیلی مبتدیم ، تا اینجا هم از راهنمائی کلیه دوستان ممنونم !
ممنون میشم بازم راهنمائیم کنید !
pooyanm
یک شنبه 07 خرداد 1385, 19:01 عصر
شما نگفتید که می خواید صفحه شما یک اندازه ثابت داشته باشه:
<BODY style="width:1000px;">
یا اینکه از حداکثر طول مرورگر استفاده کنه:
<BODY style="width:100%;">
این دو روش تفاوت هایی دارند و استفاده از هر کدام هم به نوع کاربرد شما بستگی داره screen.width هم تقریبا کاربردی برای شما نداره چون برای شما 1024 و برای من 1280 و برای
دیگری 800 را برمیگردونه. در حالی که اگر من پنجره مرورگر را تغییر اندازه بدم از 1280 به 1000 و یا 500 و یا هر چیزی قابل تغییره. امیدوارم که نتیجه بگیرید.
farideh_en
یک شنبه 07 خرداد 1385, 22:48 عصر
سلام دوست عزیز
ما آن کدی که می خواین داریم.یعنی سایتتون با تغییر Resolution اندازش فرقی نمیکنه و بهم نمیریزه.اگه هنوزم لازم دارین بگین کدش بگم.
موفق باشین.
esf-kh
دوشنبه 08 خرداد 1385, 07:44 صبح
دوست گرامی برای اینکه صفحات شما در رزولوشن های مختلف بتواند درست نمایش داده شود ، به غیر از اینکه صول و عرض صفحه باید بر حسب درصد باشد بلکه به عناصری که داخل صفحه نیز بکار می برید باید توجه کنید . مثلا اگر می خواهید در رزولوشن 800*600 درست نمایش داده شود باید عکسی را بکار ببرید که پهنای آن از 800 پیکسل وبیشتر نباشد . البته این بستگی به طراحی سایتتان دارد . مثلا اگر با در نظر داشتن جداول و غیره شما تنها می توانید با عکسی با پهنای 400 پیکسل استفاده کنید بکار بردن مقداری بیشتر از آن طراحی شما را خراب می کند . حتی اگر پهنا و ارتفاع جداول را درصدی گرفته باشید و ...
yavari
دوشنبه 08 خرداد 1385, 16:06 عصر
سلام دوست عزیز
ما آن کدی که می خواین داریم.یعنی سایتتون با تغییر Resolution اندازش فرقی نمیکنه و بهم نمیریزه.اگه هنوزم لازم دارین بگین کدش بگم.
موفق باشین.
سلام دوست عزیز
آره لازم دارم ، ممنون میشم اگه بذارید !
farideh_en
سه شنبه 09 خرداد 1385, 09:15 صبح
سلام
کدهایی که لازم دارین قرار دادم امیدوارم که مشکلتون حل بشه.
yavari
سه شنبه 09 خرداد 1385, 18:53 عصر
سلام
این مشکل تجربه های خوبی رو برام داشت و مشکلم حل شد
ممنون از کلیه دوستانی که منو یاری کردن !
با تشکر
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.